Įkraunama...
Įkraunama...

Gal jūs priaugot virš 30 kg.?

QUOTE(~saulyte~ @ 2007 05 15, 16:45)
Sveikutes.Atsilo orai,norisi nusimesti visus storus rubus,tik deja...baisu tada i viesuma iseiti.  verysad.gif Per nestuma priaugau 29 kg.Is ju 10 kg palikau ligonineje,bet liko 19 kg,kurie niekaip nekrenta. verysad.gif Kaip jums sekasi ruostis vasarai?  g.gif

kokia panasi situacija bigsmile.gif as irgi priaugau 29kg, ligoninei numesicau 10-11kg. dabar kabo 16kg niekam nereikalingo turto doh.gif vasara jau atejo pas mus, o i rubus vos kelis galiu ilisti, nes pries pat nestuma buvau smarkiai sukudus (-10kg) tai i tuos didesnius likusius (gerai kad nesimeciau thumbup.gif ) ilendu, o taip norisi i ka nors grazaus ilist.....
Atsakyti
QUOTE(sirenita @ 2006 12 27, 13:30)
sveikutes kiek priaugot svorio per nestuma?ar yra tokiu mamyciu kurios priaugot virs 30 kilogramu?kaip tvarkotes su svoriu?pries nestuma sveriau 58 kg,gimdymo diena sveriau 93 doh.gif as priaugau 36 kg...per 5 menesius numeciau 30 kg...o dabar po 8 menesiu liko dar 4...ir nebekrenta....

Tai dar nera taip bligai, juk ir taip daug numetei thumbup.gif , o vat mano teta nuvaziavo su + 30kg gimdyt, ir po savaites gryzo su mazyle ant ranku, ir tais paciais +30 doh.gif

Na, o as kol kas 15kg priaugau...tikiuosi po gimdymo ne daugiau +5 kad liktu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vivia @ 2007 05 15, 20:58)
kokia panasi situacija  bigsmile.gif as irgi priaugau 29kg, ligoninei numesicau 10-11kg. dabar kabo 16kg niekam nereikalingo turto doh.gif vasara jau atejo pas mus, o i rubus vos kelis galiu ilisti, nes pries pat nestuma buvau smarkiai sukudus (-10kg) tai i tuos didesnius likusius (gerai kad nesimeciau thumbup.gif ) ilendu, o taip norisi i ka nors grazaus ilist.....

Labutis,aš per nėštumą buvau priaugusi 28kg blink.gif keli iš kart po gimdymo nukrito,o kiti metams bėgant,bet va tokia kokia buvau iki nėštumo dar nesu doh.gif nors jau trys metai praėjo,bet...svoris nenori manęs palikti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2007 05 16, 17:36)
Labutis,aš per nėštumą buvau priaugusi 28kg blink.gif keli iš kart po gimdymo nukrito,o kiti metams bėgant,bet va tokia kokia buvau iki nėštumo dar nesu doh.gif nors jau trys metai praėjo,bet...svoris nenori manęs palikti doh.gif

negazdink blink.gif tai kiek lisno kabo? ar maitinai MP?
Atsakyti
As ir daugokai priaugau.tiksliai net nepasakysiu kiek,nes baisu budavo svertis blush2.gif .30 tai tikrai turejau virsaus doh.gif .per gimdyma daug "numeciau",o grizus is ligonines buvo tik 1kg telikes.bet ir tas po siai dienai dar kaba ir nenori palikt manes blink.gif
Atsakyti
as irgi prie jusu prisidesiu...priaugau 32kg. Pries nestuma sveriau 55kg ugis 176cm, o ir figura ideali buvo, o dabar doh.gif pasiziuriu i veidrodi ir vaizdas i nevilti varo, o kur dar tai, jog tik i treningus ilendu verysad.gif
Gimdymo namuose palikau 11kg ir toliau sekmingai atsikratineju savo kg, labai tikiuosi, kad greitu metu galesiu pasigirti atsikraciusi visu, bet kol kas......... doh.gif
Atsakyti
As priaugau per nestuma 30 kg.Is ligonines po gimdymo namo grizau 10 kg lengvesne.Ir viskas.Ka bedarau,svoris laikosi. verysad.gif O kaip tu su juo "kariauji"? gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2007 06 08, 11:40)
As priaugau per nestuma 30 kg.Is ligonines po gimdymo namo grizau 10 kg lengvesne.Ir viskas.Ka bedarau,svoris laikosi.  verysad.gif O kaip tu su juo "kariauji"? gun_bandana.gif

Saulyte nenusimink. Svoris ne iskart pradeda kristi. Priklauso nuo organizmo: vienoms iskart po gimdymo krenta, kitoms praejus pusei metu po gimdymo arba tik nustojus maitinti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2007 06 08, 11:40)
As priaugau per nestuma 30 kg.Is ligonines po gimdymo namo grizau 10 kg lengvesne.Ir viskas.Ka bedarau,svoris laikosi.  verysad.gif O kaip tu su juo "kariauji"? gun_bandana.gif

Aš priaugau 27 kg, na dvynukai gimė. Bet svoris oi kaip nenori krist, net laikantis dietų...
Atsakyti
Priaugau 25 kg, per pirmą mėnesį po gimdymo visi ir nukrito thumbup.gif , o per kitus 3 mėnsius dar -10 kg thumbup.gif
Atsakyti
prieš buvo 65 kg,ūgis 168 cm.važiavau i gn svėriau 96 kg, priaugau 31. iš gn grįžau 12 kg lengvesne, dar po kiek laiko nukrito 5 kg.dabar turiu 79 ir sustojo, nekrenta,viska išbandžiau ,niekas nepadeda.nebežinau ką daryti?
Atsakyti
Aš po pirmo vaiko priaugau 26 kg - prieš nėštumą buvau 62, o po gimdymo - 88. Bent 10 kg iš to sudarė papai su pienu, bet nesvarbu... hihihi.gif pusę metų nieko nedariau ir tikėjau, kad nukris pats, o paskui pasiutau ir pati numečiau smile.gif

Numečiau aš tą svorį labai paprastai - kalorijas skaičiuodama. Skaičiavau ir labai gerai krito, tikrai. Tiesa, 5 kg liko, taip ir sustojo ties tais 67, ir tada nors subine žemę rėžk - daugiau nebekrenta. Nu bet ir dzin, vis ne 25 doh.gif

Po antro vaiko pasikartojo lygiai tas pats - liko dar 5, o visi kiti mikliai ištirpo nuo kalorijų skaičiavimo...

Tai vat tas 10 kg man ir galvaskaudis, o visi tie ten po 30 kažkaip labai nesunkiai krenta... unsure.gif
Atsakyti