Įkraunama...
Įkraunama...

Katinas ant stalo

Nezinau,gal blogai ieskojau,bet neradau tokios temos schmoll.gif
Turiu problema doh.gif Niekaip negaliu atpratinti savo katino ant stalu nelandziot g.gif nebezinau ko griebtis.Ir barem,ir su laikrasciu buvo gaves,bet vis viena lipa ir vagiliauja blink.gif
Gal kas buvote susidurusi[-es] su tokia problema ir galetumet ka nors pasiuliti mastau.gif
Atsakyti
Buvom susidūrę smile.gif Labai gerai problemą gali išspręsti vandens pistoletas (gali būti paprastas purkštuvas ar didesnis švirkštas). Kai tik kėsinasi lipti ant stalo - iškart ir atakuoji biggrin.gif Paprastai labai greit susipranta. Aišku, kai nieko nėra namie, ar tam kambary, geriau ant to stalo nieko viliojančio nepalikt. Nors draugė sakė, kad katę iš lėkštės vagiliaut atpratino platų ratą aplink tą lėkštę gausiai maltais pipirais apibarstydama, bet man tokių drastiškų priemonių neprireikė...
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gatopreto @ 2006 12 27, 23:41)
Buvom susidūrę  smile.gif  Labai gerai problemą gali išspręsti  vandens pistoletas (gali būti paprastas purkštuvas ar didesnis švirkštas). Kai tik kėsinasi lipti ant stalo - iškart ir atakuoji  biggrin.gif  Paprastai labai greit susipranta. Aišku, kai nieko nėra namie, ar tam kambary,  geriau ant to stalo nieko viliojančio nepalikt. Nors draugė sakė, kad katę iš lėkštės vagiliaut atpratino platų ratą aplink tą lėkštę gausiai maltais pipirais apibarstydama, bet man tokių drastiškų priemonių neprireikė...
Sėkmės  4u.gif

Na ir pavydėtinas "išradingumas". Niekad nemaniau, kad katytė negali užlipti ant stalo. Jeigu jai patinka... Ir niekad nesusidūriau, kad katė imtų ką nors nuo stalo, t.y. vagiliautų. Bet gal visokių kačių yra?...
Atsakyti
QUOTE(Shalnaja @ 2006 12 27, 19:07)
Nezinau,gal blogai ieskojau,bet neradau tokios temos schmoll.gif
Turiu problema doh.gif Niekaip negaliu atpratinti savo katino ant stalu nelandziot g.gif nebezinau ko griebtis.Ir barem,ir su laikrasciu buvo gaves,bet vis viena lipa ir vagiliauja blink.gif
Gal kas buvote susidurusi[-es] su tokia problema ir galetumet ka nors pasiuliti  mastau.gif

Mano kate irgi lipa ants stalo, bet nieko nevogia, nes megsta tik sausa maista. O zmoniu maistas jai nesuprantamas. Ji lipa ant stalo, kad buti salia taves, kai tu sedi prie stalo. Jai kompanijos reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ficia @ 2006 12 28, 10:29)
Mano kate irgi lipa ants stalo, bet nieko nevogia, nes megsta tik sausa maista. O zmoniu maistas jai nesuprantamas. Ji lipa ant stalo, kad buti salia taves, kai tu sedi prie stalo. Jai kompanijos reikia  biggrin.gif

O maniskis vagia viska doh.gif Pradedant vaikiska kosyte baigiant koldunais [nors maistu nuo stalo niekada nemaitinu schmoll.gif ,turi savo katiniska maista] As anksciau laikiau katineliu,bet toks vagisius pirma karta pakliuvo doh.gif Siaip tai katinas protingas tik turi zalinga yda verysad.gif
gatopreto-aciu uz patarima reiks pabandyti,bet vargu ar vandeniu ji isgasdinsiu g.gif Jis vandens nebijo schmoll.gif Net i dusa su seimos nareis vaiksto tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Ficia @ 2006 12 28, 10:29)
Mano kate irgi lipa ants stalo, bet nieko nevogia, nes megsta tik sausa maista. O zmoniu maistas jai nesuprantamas. Ji lipa ant stalo, kad buti salia taves, kai tu sedi prie stalo. Jai kompanijos reikia  biggrin.gif

Na jai maniskis liptu tik del kompanijos as dar iskesciau tongue.gif Na bet kai jis viska nuo stalo vagia doh.gif Na negi dabar viska slept verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Fonda @ 2006 12 28, 01:12)
Na ir pavydėtinas "išradingumas". Niekad nemaniau, kad katytė negali užlipti ant stalo. Jeigu jai patinka... Ir niekad nesusidūriau, kad katė imtų ką nors nuo stalo, t.y. vagiliautų. Bet gal visokių kačių yra?...

Kaip matote yra bigsmile.gif Ir man pirma karta toks vagisius pakliuvo tongue.gif
Vagisiaus nuotrauka tongue.gif
Atsakyti
kiek žinau tai katino atpratinti nuo lipimo ant stalo nelabai galima... ax.gif , nes jo toks būdas, jei rado ką nors skanaus tai ir lips vis su nauja viltimi nutverti ką nors skanaus thumbup.gif (na išskyrus tuos kuriems "vienodai" rodo žmonių maistas). arba patikrinti ar viskas sudėta į šaldytuvą... bigsmile.gif Katinas nelipa tik tuo atveju jei ten nieko neranda... blush2.gif na tipo, kam vargti jei stalas tuščias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smandi: 28 gruodžio 2006 - 11:40
QUOTE(Smandi @ 2006 12 28, 13:39)
na tipo, kam vargti jei stalas tuščias.

Zinot,tikrina jis stalo sudeti reguleriai verysad.gif Jau stengiuosi nieko nepalikt,bet jis vis lipa ir lipa sniukstineja vis iesko.Tiesa kai isgirsta,kad kazkas eina tai smurkst nuo stalo ir tupi ant grindu lyg niekur nieko unsure.gif
Tiesa vat katik sesuo sake,kad lygtai girdejo,kad yra kazkoks purskalas ir jai juo uzpurksi aplink stala ar baldus tai katinas ten nelips blink.gif Vat idomu ar tai yra tiesa,ir jai toks purskalas yra tai ar jis efektyvus,ir kokia jo kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smandi @ 2006 12 28, 13:39)
na tipo, kam vargti jei stalas tuščias.

na nezinau, mano katinas lipa ant jo pamiegoti ax.gif cia diena... o nakti miega ant manes, kitoj temoj prasiau patarimo ,kaip ji nuo to atpratint, bo dakale doh.gif bet miegojimas ant stalo irgi neatrodo geras dalykas g.gif o siaip ne vagisius, maisto nevagia be leidimo, tik pasidomi (tiesa, ledus yra laizes ir alu geres - tikras vyras thumbup.gif bet daugiau kaip ir nieko) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2006 12 28, 13:48)
na nezinau, mano katinas lipa ant jo pamiegoti  ax.gif  cia diena... o nakti miega ant manes, kitoj temoj prasiau patarimo ,kaip ji nuo to atpratint, bo dakale  doh.gif  bet miegojimas ant stalo irgi neatrodo geras dalykas  g.gif  o siaip ne vagisius, maisto nevagia be leidimo, tik pasidomi (tiesa, ledus yra laizes ir alu geres - tikras vyras  thumbup.gif bet daugiau kaip ir nieko)  biggrin.gif

Na ,bet mano manymu miegojimui stalas irgi netinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2006 12 28, 14:07)
as irgi visiskai su tuo sutinku, bet mano katinuks, kaip tikras vyras, labai sunkaii pasiduoda auklejimui  verysad.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif maniskis irgi nepasiduoda lotuliukas.gif Kita karta ir pyktis jau ima,.bet jis nustato toki snukuti,nu kur cia ji barsi doh.gif
Tiesa kerstingas bigsmile.gif Nezinau uz ka ,bet vyro broliui i bata prisisiojo lotuliukas.gif Na man juokinga,bet jam taip turbut nepasirode hihihi.gif Tiesa pats nepasake,vakar vyro tevas pasake vyrui tongue.gif
Atsakyti
oi apie katinu kerstinguma net nekalbu - maniskis i batus ir broliui ir vienai i svecius atejusiai panai i batus yra privares (jai tai i zieminius doh.gif ) bet mane myli nezmoniskai wub.gif na bet cia apie stala - sakykit idejas, gal ir man pavyks saviski nuo stalo nugyvendint blush2.gif
Atsakyti
Mano katė ant stalo nelipa, nors jos ir nemokėm. Stalas tampa nebet patogesniu tramplinu tam, kad galėtų paprasčiau užšokt ant peties (o tą ji labai mėgsta-nemokamus pasivažinėjimus...tik apsuka savo uodegą aplink nosį (mano) ir jau pasiruošus doh.gif ).

Dabar pabandžiau prisimint ar kuri katė lipo ant stalo? Ne, nelipo. Tik Juodoji nuo stalo bandydavo ką nukniaukt. Atsisėda ant kėdės, apsižiūri kas kur padėta, tuomet pritūpia ir čia išlenda juoda letenėlė, kuri bando užčiuopt kokį skanėstą lotuliukas.gif

O šiaip drausminimo turėtų prisibijoti ir įprasti, kad negalima lipt. Gal reiktų drausminti ir numest nuo stalo (žinoma ne trekt ją į žemę, kad net akys varvėtų, bet ganėtinai reikliai-manau, kad galima įpratinti). Aš tokiu būdu drausmindavau Tabatą, kad ji ant sekcijos nelaipiotų (ir nemėtytų nuo ten daiktų). Dabar pakanka tik reikliai ištart jos vardą-nebebando šokt, tik nepatenkinta mostaguoja uodega, kas reikštų "be be be, na ir nereikia" tongue.gif
Atsakyti