Įkraunama...
Įkraunama...

Katinas ant stalo

blush2.gif o aš vis viena manau, kad "tuščias reikalas" atpratinti kacių nuo lipimo ant stalo..... bigsmile.gif
jau seniai nebepykstu ant katės, o vaikų irgi neišmokiau stalo sutvarkyti... doh.gif džiaugiuosi, kad bent katė išgirdusi ką nors ateinant apsimeta, kad nieko nedarė... blush2.gif
tačiau tikiuosi, kad šis mano pasakymas neduos pagrindo nuleisti rankų, mirksiukas.gif kol jaunas kacius galima bandyti...

o servetėlė ar kitas paklotas - priemonė tinkanti miegojimui, bet su maistu tai nesusiję? schmoll.gif juk katinas ant stalo vis viena ieško skanėstų.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalnaja @ 2007 01 02, 21:24)
Na jai siurblio bijotu tai butu lengviau pastatei ant stalo ir sedek prie razetes pasaloje tongue.gif Katinas ant stalo tu tik smaukst ir laida razeten lotuliukas.gif Ot lektu tongue.gif Bet,kad jis jo nebijo verysad.gif

Ale, kas per Katins-Drasuolis? thumbup.gif
Zinai, kazkada ir as panasu turejau... Toks ryzykas konteinerinis lotuliukas.gif
Jis tiek mane su vyru prinervuodavo doh.gif Atrode, kad specialiai viska daro, kad tik blogiau butu. Firminis jo bajeris budavo prishikt virtuvej vidury linoleumo sudurimo ir uzkapstyt to linoleumo pukais, (jis buvo toks su pasiltinimu). Kiekviena ryta siuksliu deze budavo isversta ir visas turinys isbarstytas po virtuve doh.gif , o juodos pedutes - ant stalo. Bet, is to pasiutimo, isleke is 8 auksto, ir... nebematem jo daugiau. Bet neuzsimuse, matyt, tik nuejo savais keliais - cigoniukas cool.gif

QUOTE(Smandi @ 2007 01 02, 21:44)
nu aš ne į temą....biggrin.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif  lotuliukas.gif
bet taip skaniai juokiausi jau senokai... thumbup.gif

Jo jo, ir man dabar juokas ima prisiminus, bet tuo metu, patikek, galvojau, vyra viena diena suparalyzuos- jis taip nervuodavosi. Ypac, kai jam reikedavo atsikelt anksciau uz mane. Oooo, koks triuksmas kildavo blink.gif Bet tas ryzikas ir prijuokindavo mane nerealiai : kai sededavau ant sofos, tai lekdavo skersas jos atkalte ir spjaudavo i mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienišė @ 2007 01 02, 22:39)
Ale, kas per Katins-Drasuolis?  thumbup.gif 
Zinai, kazkada ir as panasu turejau... Toks ryzykas konteinerinis  lotuliukas.gif
Jis tiek mane su vyru prinervuodavo  doh.gif  Atrode, kad specialiai viska daro, kad tik blogiau butu. Firminis jo bajeris budavo prishikt virtuvej vidury linoleumo sudurimo ir uzkapstyt to linoleumo pukais, (jis buvo toks su pasiltinimu). Kiekviena ryta siuksliu deze budavo isversta ir visas turinys isbarstytas po virtuve  doh.gif , o juodos pedutes - ant stalo. Bet, is to pasiutimo, isleke is 8 auksto, ir... nebematem jo daugiau. Bet neuzsimuse, matyt, tik nuejo savais keliais - cigoniukas  cool.gif

Nu cia tai tikrai superinis numeris lotuliukas.gif Prajuokinai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vienišė @ 2007 01 02, 21:51)
, patikek, galvojau, vyra viena diena suparalyzuos- jis taip nervuodavosi. Ypac

niu įsivaizduoju, maniškis kačių nelabai myli... tris mėnesius zyziau, kol sutiko (na nesutiko bet jau nebpurškė prieš) katę įsileisti į namus...
o jei dar toks "fruktas" namuose.. doh.gif gali bet ką suriesti..
bet vistiek labai juokinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smandi @ 2007 01 02, 23:01)
niu įsivaizduoju, maniškis kačių nelabai myli... tris mėnesius zyziau, kol sutiko (na nesutiko bet jau nebpurškė prieš) katę įsileisti į namus...

Maniskis irgi katino nenorejo schmoll.gif Bet dabar pats ji ima ant ranku ir glosto wub.gif Susidraugavo vyrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smandi @ 2007 01 02, 22:01)

Manau, kad vyrams visi katinai atrodo konkurentai rolleyes.gif , o kai isigijau kate, viskas tvarkoj, kazkaip sutaria wub.gif Nors ir cia buna problemu.. Jei katyte inirtingai stengdamasi uzkast savo kvepiancia dovanele, viena spirele ismes is dezutes, tai vyras butinai ten ilips doh.gif
Atsakyti
Esam tik pradžiamoksliai. Niekada anksčiau nesam turėję naminių gyvūnėlių. Įsigijom brituką. Na taip nepatinka tas vaikščiojimas po stalus. Negaliu pakęsti. Gal yra kokių būdų atpratinti? Forume skaičiau, bandžiau purkšti vandenį - tuo metu nušoka nuo stalo. Aš tik į šoną su tuo purškiku - jis vėl ant stalo. Ar jau čia taip ir bus visada, jis visada laipios po stalus?
Atsakyti
Turiu 2 meino meskenus. Kai valgau, jie ant stalo nelipa, o jei pvz uzlipa ir atsigula kur kamputy ir man netrukdo-tegul sau guli, man negaila. O kai ant stalo nieko nera, ir niekas ant jo nevalgo-ko cia galieti, kad katukas po ji pavaikscios? Ypac jei katinas neleidziamas i lauka, yra sveikas, skiepytas ir neturi parazitu.

Taciau jei labai jau nepatinka, kada nezinau. Vandens purkstukas ir yra ta auklejamoji priemone.
Atsakyti
QUOTE(guruguru @ 2011 04 19, 09:49)
Esam tik pradžiamoksliai. Niekada anksčiau nesam turėję naminių gyvūnėlių. Įsigijom brituką. Na taip nepatinka tas vaikščiojimas po stalus. Negaliu pakęsti. Gal yra kokių būdų atpratinti? Forume skaičiau, bandžiau purkšti vandenį - tuo metu nušoka nuo stalo. Aš tik į šoną su tuo purškiku - jis vėl ant stalo. Ar jau čia taip ir bus visada, jis visada laipios po stalus?

kol neturėjau katino ,tai man katinas ant stalo buvo labai nemalonu,bet va jau 8 metai turiu du katinus ir ką galiu pasakyt-katinas yra katinas,sunku jam nurodyt kas gerai ,kas ne,nustojau pergyvent dėl vaikščiojimo ant stalų ir gyvenimas malonesnis patapo,užtai įpratau prieš kiekvieną maisto gaminimą ar šiaip serviravimą kruopščiai nuvalyt stalą ,ir baigėsi problemos thumbup.gif ...Kol namie esat ,galit lakstyt po namus su purkštukais paskui katiną ,o kai jūsų namie nebus ,jis vistiek laipios kur jam patinka ,juk čia KATINAS!Žiūrėkit į tai paprasčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai primine, jackau tik nesupykit " Vaje lauke musė, ka daryti? " biggrin.gif
Atsakyti
Anksciau turetas katinas, kad ir nukrautas stalas budavo jis nelipdavo, guledavo geriau salia, ant kedes, po stalu, bet tik ne ant jo, geriau ant palanges pastebes ka nors. Eh.. pasiilgstu tu laiku ir tokio saunuolio katino, kurio ne mokint nereikejo. O dabar turiu du tai tik iseik is virtuves, jau tusinasi ant stalo, ar ant spinteles kokios. fea.. bjauru, bet tai ka padarysi, imi skudureli ir valaisi viska.
Atsakyti
Dėkui, mergaitės. Ko gero, reikia jums pritarti ir "į viską žiūrėti paprasčiau". Mylim tą savo katinėlį, teks susitaikyti su tuo laipiojimu. Bet būtent esu mačiusi pas draugus, kad, jei šeiminkai namie valgo, katinas net artyn neina prie stalo. Pamaniau, gal galima išmokyti. Žinoma, turim katiną, susitaikėm su kitais "čiūdais", susitaikysim ir su laipiojimu ant stalo.
Ir dar mūsų katinas išverčia vazas su vandeniu, aišku, ir su gėlėmis. Tik iššluostau, pripilu naujo vandens, sutvarkau gėles - žiūriu, ir vėl išversta. Va šito tai gaila, taip mėgstu pamerktas gėles. Nu dabar negaliu jų pamerkti. Atėjo laikas, kai net gimtadienio proga negaliu gauti gėlių. tongue.gif Nei gimtadio, nei Kovo 8, nei kokiom kitokiom progom. Ar visi katinai taip daro? Ar čia tik mūsiškis toks išdykęs.
Atsakyti