QUOTE(smile4theworld @ 2008 02 05, 22:56)
ir nesidrovint vien su apatiniais pasirodyt pries MB,
nesidrovėk prieš vyrą .SAVĄ

jeigu jiems tokie dalykai būtų labai svarbūs, jie seniai būtų netylėję ar blogiausia - išėję.
Myli tave ir mažų mažiausiai rūpi plaukeliai kažkur...
Aišku, aš pilnai suprantu, kad pačiai noris atrodyti gražiai, bet tas drovėjimąsis, slėpimas grožio neprideda.
Kad žinotumėt kokia buvau anksčiau - drovi, gėdinga ir t.t. JIS mane pakeitė. ir dar pakeitė gyvenimas svetur.
Turiu daug antsvorio, su kuriuo kovoju, nu bet neišeina taip greit kaip noriu nu ir ką man dabar daryt.
bet visgi jis kažką manyje pamatė, kažkas patraukė...
Tvarkydavaus kojas ir visa kita kasdien kai gyvenau su juo vasarą, nes nuo skutimo sekančia dieną ataugdavo, bet jam tas mažiausiai rūpėjo, nu tik tiek, kad švelniau liest.. ir aišku sakė, nedaryk to, jei darai dėl manęs, bet sakiau darau tai dėl savęs, geriau jaučiuos, tingėdavau, nedarydavau. Ne bėda.
Kur kas maloniau būdavo tiesiog apsikabinus šiltai paulėt, šnekėt iki išnaktų, durniuot, ir mažų mažiausiai kreipiau dėmesio, kad plaukai jau ant kojų kalas, ar nepasidažius.
na dar yra vienas kompleksas, ir per save neperlipsiu, kol nedings kg, bet ir tai, čia tik lietuvoje, kitur man negėda.deja dabar tenka su šituo taikytis.