Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs plaukuotumas

QUOTE(krevete6 @ 2008 02 09, 14:24)
as per savo kvaila galva nuo kazkur 16-17 metu pradejau skusti kojas vis auksciau auksciau, dar auksciau ir va, prisidirbau taip ant savo galvos doh.gif
zinai, jei pabutum vasara savaite mano kune, tai tikrai kitaip sneketi pradetum. Kad tie plaukeliai tik augtu, tai nieko cia tokio, atrodo, nudepiliuoji ir viskas, taciau ne.. nudepiliuoji, kita diena jau jie pradeda ataugineti ir isberia kirksnis, slaunis, uzpakaliuka.. ir tarkim vasaros diena labai karsta, visi draugai lekia prie ezeru ir tave tempiasi doh.gif  o tada tikrai negalvoji, koki maudymuka siandien uzsideti, ar ka uzkandai prie ezero pasiimti, jei tokia situacija ant koju doh.gif  ne tik prie ezero, kaip smile4theworld minejo, net sijonuko ar sortuku trumpesniu tada neuzsidesi doh.gif  ir kaip tada save myleti?
zinoma, nera cia pasaulio pabaiga, taciau problema tikrai didele, ir tikrai nedaug merginu ja turi, todel daugumai to nesuprasti mirksiukas.gif

jo...tada didžiausias minusas ir yra bėrime...bet tikrai plaukas išrautas su visa folikule neataugs po dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabrieele @ 2008 02 08, 21:46)
o beje, nuo kokio amziaus pas jus sitos problemos atsirado?

jums dar pasiseke, kad tik nuo 19. as sita beda turiu nuo kazkur 13 - 14 metu doh.gif tada kada prasidejo brendimas, menesines ir tt. tada plaukuciai tapo juodi ir nori nenori turejau juos skusti.
Atsakyti
QUOTE(Eveneirka @ 2008 02 09, 22:57)
jo...tada didžiausias minusas ir yra bėrime...bet tikrai plaukas išrautas su visa folikule neataugs po dienos smile.gif

del to pasiryzau procedurai cukraus pasta, nes su epiliatorium auksciau keliu 'nebeuzlipu' blush2.gif o vasku pirmas kartas gali buti skausmingesnis blush2.gif tik grisiu i Lietuva ir is karto uzsirasysiu biggrin.gif o po to cia galesiu depiliacijas testi vasku smile.gif
tikiuosi, kad pades bent kiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 02 10, 12:30)
jums dar pasiseke, kad tik nuo 19. as sita beda turiu nuo kazkur 13 - 14 metu  doh.gif tada kada prasidejo brendimas, menesines ir tt. tada plaukuciai tapo juodi ir nori nenori turejau juos skusti.

ir visa laika juos tik skuti?
Papildyta:
QUOTE(krevete6 @ 2008 02 10, 12:49)
del to pasiryzau procedurai cukraus pasta, nes su epiliatorium auksciau keliu 'nebeuzlipu' blush2.gif  o vasku pirmas kartas gali buti skausmingesnis blush2.gif  tik grisiu i Lietuva ir is karto uzsirasysiu biggrin.gif  o po to cia galesiu depiliacijas testi vasku smile.gif
tikiuosi, kad pades bent kiek ax.gif

o kodel auksciau "nebeuzlipi"? del skausmo ar del kazkokiu kitu priezasciu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile4theworld: 10 vasario 2008 - 17:32
QUOTE(smile4theworld @ 2008 02 10, 16:32)

o kodel auksciau "nebeuzlipi"? del skausmo ar del kazkokiu kitu priezasciu?  unsure.gif

skausmo blush2.gif tiesiog, be sansu doh.gif nervinis skausmas prasideda doh.gif
Atsakyti
Paskaiciau cia jusu problemeles ir prisiminiau,kad mane panasios problemos kadaise kankino.Iseitis viena-pasitaupyti lazerio proceduroms.Dziaugiuosi savo lygiom blauzdom ir bikinio zona jau keleri metai.Aisku kaina didele, bet tikrai atperka ta malonuma turet nebarzdotas kojas.
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 02 10, 12:49)
nes su epiliatorium auksciau keliu 'nebeuzlipu' blush2.gif

atšaldymas nepadeda?
nemaloni procedūra,bet pakenčiama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 02 10, 20:53)
skausmo blush2.gif tiesiog, be sansu doh.gif  nervinis skausmas prasideda doh.gif

o tai po kurio laiko tau visa tai prasidejo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveneirka @ 2008 02 10, 21:17)
atšaldymas nepadeda?
nemaloni procedūra,bet pakenčiama unsure.gif

nea, pas mane epiliatorius su saldancia galvute, tikrai nepadeda schmoll.gif
QUOTE(smile4theworld @ 2008 02 11, 09:33)
o tai po kurio laiko tau visa tai prasidejo?  unsure.gif

kas? plauku bedos? nuo 16 kazkur pradejau skustis, dar tuo metu nepamenu, kad labai pergyvenciau, budavo, pvz. i baseina per pamokas ejimas gedingas, taciau gal ne tokia baisi padetis tada buvo, nes nelabai pamenu ax.gif o va nuo kokiu 18 metu sita problema gana didele pasidare blush2.gif
o epiliatoriu naudoti pradejau gal 21 metu, bet ir tai nesaziningai blush2.gif pastebiu, kad jei tik epiliuoju blauzdas, tai plaukeliai reciau auga ir maziau ju buna, taciau uzeina toks tarpas, kai vel skuti jas, va pvz. dabar kraustemes, tai laiko mazai buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 02 12, 00:51)
nea, pas mane epiliatorius su saldancia galvute, tikrai nepadeda schmoll.gif

kas? plauku bedos? nuo 16 kazkur pradejau skustis, dar tuo metu nepamenu, kad labai pergyvenciau, budavo, pvz. i baseina per pamokas ejimas gedingas, taciau gal ne tokia baisi padetis tada buvo, nes nelabai pamenu ax.gif  o va nuo kokiu 18 metu sita problema gana didele pasidare blush2.gif
o epiliatoriu naudoti pradejau gal 21 metu, bet ir tai nesaziningai blush2.gif  pastebiu, kad jei tik epiliuoju blauzdas, tai plaukeliai reciau auga ir maziau ju buna, taciau uzeina toks tarpas, kai vel skuti jas, va pvz. dabar kraustemes, tai laiko mazai buvo blush2.gif

na, as norejau suzinoti po kiek laiko epiliatoriaus naudojimo tu pradejai taip jau nebepakesti skausmo? smile.gif nes as naudoju dar nepilnus metus, bet kol kas man visai normaliai. kad ir kaip bebutu keista, bet didziausias skausmas buna epiliuojant blauzdas lotuliukas.gif bet kiek girdejau, tai ilgiau panaudojus visoms atsiranda problemu - ir skausmas tampa didesnis, ir oda negrazesne ir plaukeliai labiau iaugineja (nors tai kaip ir aisku, kad cia del plaukeliu susilpnejimo), tai man ir idomu, po kurio naudojimo laiko visa tai prasideda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 02 13, 11:58)
na, as norejau suzinoti po kiek laiko epiliatoriaus naudojimo tu pradejai taip jau nebepakesti skausmo?  smile.gif nes as naudoju dar nepilnus metus, bet kol kas man visai normaliai. kad ir kaip bebutu keista, bet didziausias skausmas buna epiliuojant blauzdas  lotuliukas.gif bet kiek girdejau, tai ilgiau panaudojus visoms atsiranda problemu - ir skausmas tampa didesnis, ir oda negrazesne ir plaukeliai labiau iaugineja (nors tai kaip ir aisku, kad cia del plaukeliu susilpnejimo), tai man ir idomu, po kurio naudojimo laiko visa tai prasideda?  ax.gif

man truputi kitaip, as virs keliu tiesiog negaliu epiliuotis ir viskas, nuo pat pradziu doh.gif skauda ziauriai, o blauzdas po keliu kartu skausmas pakenciamas, taciau plaukeliu iauginejimas atrodo nekaip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveneirka @ 2008 02 08, 22:09)
man čia išvis žiauriai skamba...JAUČIUOSIU NEPILNAVERTĖ,NES PLAUKELIAI AUGA...Juokinga-moterys....mylėkite save ir neieškokim tokių didelių problemų ten kur nėra smile.gif

Kad ten tik plaukeliai būtų... Problema tikrai didelė, nes niekada negali atsipalaiduot, kitos merginos (beplaukės) labai kreivai žiūri, nors stengiesi prisižiūrėt, kiek tik įmanoma... Tiesiog kas neturi šios problemos, tai ir nesupras... Save mylėt reikia, bet kai neatrodai kaip modelis, labai sunku...
Atsakyti