QUOTE(uItra @ 2008 03 27, 01:50)
vaje, kokia saunuole...
as tai po pirmo karto (vashku) taip issigandau, kad jau net nezinau... gal tikrai tas cukrus ne toks skausmingas

? nes taip noretusi ilgalaikio efekto ir bendro plauko susilpnejimo....
o del nekompleksuojanciu - na belieka pavydeti tokioms... as del tu prakeiktu plauku ant kuno visa paauglyste net karsta vasaros diena kuna slepiau po drabuziais... Turedama liekna figura ir ilgas kojas, NIEKADA nenesiojau sijonu, nes man atrode, kad visi spoksos tik i plaukus... veliau pasiryzau skusti, mama gasdino, kad man is vis bus kaip barzda, bet kai pamate, kad manes neperkalbes, padovanojo 17 gimtadieniui epiliatoriu... vat cia tai buvo dovana! ir vasara pirma kart isejau su suknele, draugai net aiksciojo kaip cia taip

dar veliau gydytojai rekomendavo vartoti KT (israse Diane 35). Geriant padetis kiek pagerejo ir stabilizavosi. Aisku, "naturaliai" gyvent tikrai negaleciau, bet tos kassavaitines proceduros jau tapo tokios iprastos, kaip kad galva plauti

siaip vis pasvajoju apie lazeri ir nepageidaujamu plauku atsikratyma visiems laikams
sunku pasakyt, ar cukrus maziau skausmingas nei vaskas. vasko as kol kas dar nebandziau... be to, kosmetologe sake, kad kai kurios merginos, kurioms buvo atliekama ta pati procedura, klyke ten nesavu balsu. Ir ji labai stebejos kaip as cia tyliu, nes juo labiau,kad procedura dariau pirma karta

nezinau kaip cia taip... gal tiesiog esu nejautri skausmui, o gal del to, kad nuo epiliatoriaus plaukeliai jau buvo susilpneje....
as irgi ilga laika galvojau apie lazeri. jau netgi planavau sausi eit konsultacijai, bet taip ir nenuejau...