Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs plaukuotumas

QUOTE(KAPPA @ 2008 03 19, 23:21)
Dziaugiuosi del taves  thumbup.gif  thumbup.gif

O del cukraus pastos...pas mus Pnvz nzn ar kur daro tokia procedura  g.gif Be to, o kaip su kainom?

nu kazkaip abejoju, kad panevezy su cukraus pastas daro. na nebent koks sarma style, jei yra... nes ir Kaune tik sarma style bei sauleja, kiek zinau, uzsiima depiliacijom su cukraus pasta smile.gif
o del kainu tai.... na tikrai brangiau, nei su vasku... mazdaug dvigubai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 03 19, 19:50)

jauciuos dabar va taip - jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  yahoo.gif

thumbup.gif valiooooo!!! thumbup.gif na, va, siek tiek laimes i musu gyvenimus thumbup.gif o tau su juostelem dare? o vien su cukriuku ne? g.gif man ir taip, ir taip dare, bet su juostelemis skaudziau ax.gif

QUOTE(KAPPA @ 2008 03 19, 21:21)
Dziaugiuosi del taves  thumbup.gif  thumbup.gif

O del cukraus pastos...pas mus Pnvz nzn ar kur daro tokia procedura  g.gif Be to, o kaip su kainom?

uz bikini 100 lt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(smile4theworld @ 2008 03 19, 22:09)
nu kazkaip abejoju, kad panevezy su cukraus pastas daro. na nebent koks sarma style, jei yra... nes ir Kaune tik sarma style bei sauleja, kiek zinau, uzsiima depiliacijom su cukraus pasta  smile.gif
o del kainu tai.... na tikrai brangiau, nei su vasku... mazdaug dvigubai  lotuliukas.gif

man kosmetologe sake, kad daro tik Vilniuj (sarma style) ir Kaune tavo minetuose salonuose, daugiau niekur schmoll.gif
Atsakyti
[quote=krevete6,2008 03 20, 00:11]
thumbup.gif valiooooo!!! thumbup.gif na, va, siek tiek laimes i musu gyvenimus thumbup.gif o tau su juostelem dare? o vien su cukriuku ne? g.gif man ir taip, ir taip dare, bet su juostelemis skaudziau ax.gif
ta prasme, dare su cukriuku, bet kazkaip ten sake, kad tiesiog nuiminejo tokius mazesnius plotus vienu kartu, nei iprastai. net nezinau kaip cia db paaiskint.... g.gif na, zinai, ta cukriuka ten visaip istempia ir deda ant odos, tai man dedavo tokiais mazesniais gabaliukais, nei kad iprastai sake deda smile.gif nu tipo, kad kol kas vienu metu dar mazesnis plaukeliu plotas butu nurautas.
Atsakyti
smile4theworld šaunuolė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doufyl @ 2008 03 21, 21:45)
smile4theworld šaunuolė smile.gif

aciu 4u.gif as ir pati taip manau lotuliukas.gif tik vat dar nenusipirkau to depileve kremuko, nes kai jau susiruosiau ieskot nagavitos, tai dar turejau atlikt begale darbu ir nebespejau verysad.gif o ta nagavita Kaune yra kazkur centre, ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(iggnas @ 2008 03 18, 18:14)
viskas cia normalu, juk is bezdzioniu esam kile mirksiukas.gif . tikriausiai tavo proproseneliai islipo is medzio kiek veliau nei visi kiti, todel vis dar jauciasi tas didesnis plaukuotumas biggrin.gif

Oi, ačiū, paguodei... Turbūt neturėčiau taip jautriai reaguoti, bet kažkodėl tikrai nelinksma... Per tą laiką, kai paskelbiau temą, vaikščiojau pas gydytojus, geriu vaistus, nes tai yra susirgimas, tad tikrai nėra čia ko šaipytis... Suprantu, kad kartais galima pasijuokti, bet tam turi būti tinkamos sąlygos... Tikiuosi, nei tau, nei niekam iš tavo artimųjų neteks to iškęst...
Atsakyti
QUOTE(jolie23 @ 2008 03 26, 19:37)
Oi, ačiū, paguodei... Turbūt neturėčiau taip jautriai reaguoti, bet kažkodėl tikrai nelinksma... Per tą laiką, kai paskelbiau temą, vaikščiojau pas gydytojus, geriu vaistus, nes tai yra susirgimas, tad tikrai nėra čia ko šaipytis... Suprantu, kad kartais galima pasijuokti, bet tam turi būti tinkamos sąlygos... Tikiuosi, nei tau, nei niekam iš tavo artimųjų neteks to iškęst...

kaip sakoma "sotus alkano neuzjaucia"... bet mes tave, jolie23, suprantam ir palaikom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 03 19, 21:50)
i<...
jauciuos dabar va taip - jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  yahoo.gif

vaje, kokia saunuole... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as tai po pirmo karto (vashku) taip issigandau, kad jau net nezinau... gal tikrai tas cukrus ne toks skausmingas g.gif ? nes taip noretusi ilgalaikio efekto ir bendro plauko susilpnejimo.... blush2.gif

o del nekompleksuojanciu - na belieka pavydeti tokioms... as del tu prakeiktu plauku ant kuno visa paauglyste net karsta vasaros diena kuna slepiau po drabuziais... Turedama liekna figura ir ilgas kojas, NIEKADA nenesiojau sijonu, nes man atrode, kad visi spoksos tik i plaukus... veliau pasiryzau skusti, mama gasdino, kad man is vis bus kaip barzda, bet kai pamate, kad manes neperkalbes, padovanojo 17 gimtadieniui epiliatoriu... vat cia tai buvo dovana! ir vasara pirma kart isejau su suknele, draugai net aiksciojo kaip cia taip biggrin.gif dar veliau gydytojai rekomendavo vartoti KT (israse Diane 35). Geriant padetis kiek pagerejo ir stabilizavosi. Aisku, "naturaliai" gyvent tikrai negaleciau, bet tos kassavaitines proceduros jau tapo tokios iprastos, kaip kad galva plauti smile.gif siaip vis pasvajoju apie lazeri ir nepageidaujamu plauku atsikratyma visiems laikams ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 27 kovo 2008 - 01:03
QUOTE(uItra @ 2008 03 27, 01:50)
vaje, kokia saunuole... 4u.gif  4u.gif  4u.gif
as tai po pirmo karto (vashku) taip issigandau, kad jau net nezinau... gal tikrai tas cukrus ne toks skausmingas  g.gif ? nes taip noretusi ilgalaikio efekto ir bendro plauko susilpnejimo.... blush2.gif

o del nekompleksuojanciu - na belieka pavydeti tokioms... as del tu prakeiktu plauku ant kuno visa paauglyste net karsta vasaros diena kuna slepiau po drabuziais... Turedama liekna figura ir ilgas kojas, NIEKADA nenesiojau sijonu, nes man atrode, kad visi spoksos tik i plaukus... veliau pasiryzau skusti, mama gasdino, kad man is vis bus kaip barzda, bet kai pamate, kad manes neperkalbes, padovanojo 17 gimtadieniui epiliatoriu... vat cia tai buvo dovana! ir vasara pirma kart isejau su suknele, draugai net aiksciojo kaip cia taip biggrin.gif dar veliau gydytojai rekomendavo vartoti KT (israse Diane 35). Geriant padetis kiek pagerejo ir stabilizavosi. Aisku, "naturaliai" gyvent tikrai negaleciau, bet tos kassavaitines proceduros jau tapo tokios iprastos, kaip kad galva plauti smile.gif siaip vis pasvajoju apie lazeri ir nepageidaujamu plauku atsikratyma visiems laikams  ax.gif

sunku pasakyt, ar cukrus maziau skausmingas nei vaskas. vasko as kol kas dar nebandziau... be to, kosmetologe sake, kad kai kurios merginos, kurioms buvo atliekama ta pati procedura, klyke ten nesavu balsu. Ir ji labai stebejos kaip as cia tyliu, nes juo labiau,kad procedura dariau pirma karta lotuliukas.gif nezinau kaip cia taip... gal tiesiog esu nejautri skausmui, o gal del to, kad nuo epiliatoriaus plaukeliai jau buvo susilpneje....
as irgi ilga laika galvojau apie lazeri. jau netgi planavau sausi eit konsultacijai, bet taip ir nenuejau... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 03 27, 07:39)
sunku pasakyt, ar cukrus maziau skausmingas nei vaskas. vasko as kol kas dar nebandziau... be to, kosmetologe sake, kad kai kurios merginos, kurioms buvo atliekama ta pati procedura, klyke ten nesavu balsu. Ir ji labai stebejos kaip as cia tyliu, nes juo labiau,kad procedura dariau pirma karta  lotuliukas.gif nezinau kaip cia taip... gal tiesiog esu nejautri skausmui, o gal del to, kad nuo epiliatoriaus plaukeliai jau buvo susilpneje....
as irgi ilga laika galvojau apie lazeri. jau netgi planavau sausi eit konsultacijai,  bet taip ir nenuejau...  smile.gif

na, as galiu tvirtai teigti, kad vaskas tikrai skausmingesnis, o cukriuku ir man mazai skaudejo (nors bikini plaukucius roviau pirma karta), kosmetologe visalaik klause 'ar neskauda?', na, buvo kelios vietos, kur skaudejo, bet su vasku nepalyginsi schmoll.gif nors vaskavo visai kita vieta, taciau skausmas tai ujjjjjjj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 03 28, 17:09)
na, as galiu tvirtai teigti, kad vaskas tikrai skausmingesnis, o cukriuku ir man mazai skaudejo (nors bikini plaukucius roviau pirma karta), kosmetologe visalaik klause 'ar neskauda?', na, buvo kelios vietos, kur skaudejo, bet su vasku nepalyginsi schmoll.gif  nors vaskavo visai kita vieta, taciau skausmas tai ujjjjjjj rolleyes.gif

kaip tavo plaukuciai ataugineja ir kada kitai depiliacijai eini? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2008 03 29, 14:31)
kaip tavo plaukuciai ataugineja ir kada kitai depiliacijai eini?  ax.gif

aha, jau ataugineja po truputi rolleyes.gif o kitai depiliacijai bus sunku ryztis, nes grizau i anglija, o cia aplink negirdejau, kad cukrintu ax.gif negi teks vasku viska unsure.gif

kaip pas tave ten? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krevete6: 29 kovo 2008 - 20:15