sveikutes,
turiu parsivezus vaniqa krema. apie ji galite pasiskaityti ir lietuviskai http://www.emea.euro...a/021201lt1.pdf
yra ir uzsienietisku forumu, aprasu. lietuvoje sitas vaistas nera akredituotas, bet ji galima isivezti per vokieciu vaistine. kaina apie 250 litu gaunas, plius dar reikia kruvos gydytoju sutikimo. as veziausi is uzsienio. man atlieka 2 dezutes. noreciau jas perleisti, nes tiek nesunaudosiu o rugpjuti baigiasi galiojimas. uz dezute noriu po 225 litu. dezutes uztenka keliems menesiams, net trim ar keturiem. priklauso koks plotas. jei ka sudomins - rasykit i az, nes temos neseku.
p.s. suprantu, kad bus labai daug ivairiu klausimu del veikimo. tai, kas rasoma uzsienietiskuose forumuose daugiau maziau atitinka ir mano isbandyta situacija. drauge su kitom priemonem siek tiek silpneja ir mazeja. aisku, per laika
QUOTE(Spaliuke @ 2008 04 03, 10:15)
sveikutes,
turiu parsivezus vaniqa krema. apie ji galite pasiskaityti ir lietuviskai http://www.emea.euro...a/021201lt1.pdf
yra ir uzsienietisku forumu, aprasu. lietuvoje sitas vaistas nera akredituotas, bet ji galima isivezti per vokieciu vaistine. kaina apie 250 litu gaunas, plius dar reikia kruvos gydytoju sutikimo. as veziausi is uzsienio. man atlieka 2 dezutes. noreciau jas perleisti, nes tiek nesunaudosiu o rugpjuti baigiasi galiojimas. uz dezute noriu po 225 litu. dezutes uztenka keliems menesiams, net trim ar keturiem. priklauso koks plotas. jei ka sudomins - rasykit i az, nes temos neseku.
p.s. suprantu, kad bus labai daug ivairiu klausimu del veikimo. tai, kas rasoma uzsienietiskuose forumuose daugiau maziau atitinka ir mano isbandyta situacija. drauge su kitom priemonem siek tiek silpneja ir mazeja. aisku, per laika
labai sudominai su šiuo kremu, bet kiek domėjausi, jis skirtas tik veido hirsutizmui gydyti, o kūnui netinka?..

QUOTE(jolie23 @ 2006 12 27, 23:04)
Sveikos merginos,
noreciau paklausti, ka darote tos merginos, kuriu padidejes kuno plaukuotumas? Isbandziau VISUS depiliacijos budus, bet plauku visur (tik ne ant galvos) beprotiskai daugeja...
net nezinau, ka daryti... baigiu sau kokia liga isikalbet. tikrai neperdedu, nes atrodau kaip vaikinas...
Aciu uz jusu atsakymus
noreciau paklausti, ka darote tos merginos, kuriu padidejes kuno plaukuotumas? Isbandziau VISUS depiliacijos budus, bet plauku visur (tik ne ant galvos) beprotiskai daugeja...

Aciu uz jusu atsakymus

Vartoti pastoviai tabletes nuo pastojimo Diane-35, po tam tikro laiko vyriski plaukautumo pozymiai isnyks. Isbandyta 100 procentu pasiteisina.
QUOTE(rimgaudas @ 2008 04 03, 11:24)
Vartoti pastoviai tabletes nuo pastojimo Diane-35, po tam tikro laiko vyriski plaukautumo pozymiai isnyks. Isbandyta 100 procentu pasiteisina.
Tikrai ačiū už patarimą, bet tokios priemonės jau seniai išbandytos... Šiek tiek padeda, bet labai nežymiai... Apie tai temoje jau buvo rašyta. Bet labai ačiū už pastangas

QUOTE(smile4theworld @ 2008 04 02, 16:56)
visai nesenai isbandziau depiliacija cukraus pasta. Ryzausi tam, ko galvojau niekad gyvenime nepadarysiu
ir dabar jau dvi savaites kaip gyvenu nekompleksuodama. gal vertetu ir tau pabandyt? 

Na nežinau.. man ta cukraus pasta skamba beveik taip pat kaip ir vaškas.

QUOTE(Chuliganka @ 2008 04 03, 23:38)
Na nežinau.. man ta cukraus pasta skamba beveik taip pat kaip ir vaškas.
Anksčiau depiliuodavausi bikini su vašku pas kosmetologę, bet man kažkaip tai nepatogu..
žinoma, pradžioje tai faina, oda lygi ir švari, bet kai pradeda atauginėti, tai reik kažkiek laiko laukti, kol vėl gali eiti depiliuotis. vadinasi, kurį laiką vis tiek reik vaikščiot plaukuotai
nepatinka man tokia priklausomybė nuo salono
todėl ir renkuosi kremą bei skutimosi peiliukus. man taip patogiau ir paprasčiau, nors darbo ir daugiau.. 

taip, mane irgi vargina tas atauginejimas

QUOTE(rimgaudas @ 2008 04 03, 10:24)
...arba po tam tikro laiko vyriški plaukuotumo požymiai paryškės. Išbandyta, 100 proc. pasiteisina (mano atvejis, todėl spjoviau į tabletes. Be to ir pastoti norisi...

QUOTE(dianute @ 2008 04 04, 17:22)
...arba po tam tikro laiko vyriški plaukuotumo požymiai paryškės. Išbandyta, 100 proc. pasiteisina (mano atvejis, todėl spjoviau į tabletes. Be to ir pastoti norisi...
).

nu nezinau, as irgi si preparata naudojau mazdaug 2jus metus, bet baigus naudoti man tikrai neparyskejo pozymiai, juolabiau neparyskejo naudojant. naudojant kaip tik atvirksciai, pastebimai sumazejo plaukuotumas. o tau gal sitie kontraceptikai netiko, todel kazkoks salutinis poveikis gavos?

QUOTE(Qwertama @ 2008 04 04, 16:41)
nu nezinau, as irgi si preparata naudojau mazdaug 2jus metus, bet baigus naudoti man tikrai neparyskejo pozymiai, juolabiau neparyskejo naudojant. naudojant kaip tik atvirksciai, pastebimai sumazejo plaukuotumas. o tau gal sitie kontraceptikai netiko, todel kazkoks salutinis poveikis gavos? 

šis preparatas buvo pirmas iš kontraceptikų, kokį vartojau. Po to vartojau dar kitų (su pertraukomis), tai būtent vartojimo metu man plaukų padaugėdavo (bet kokio preparato vartojimo metu), o baigus vartoti nesumažėdavo...

Todėl visada pasiuntu, kai kontraceptikų reklamose sakoma: "sumažėja plaukuotumas...". Nė velnio! Jei yra žmonių, kuriems jis sumažėja, tai negalima teigti, kad taip įvyksta visada!
Kompleksuoju dėl savo plaukuotų rankų, bet jų neskusiu iš principo, todėl, kad: 1. jei pradėsiu skusti, plaukų dar padaugės. 2. ir toliau būsiu "gyvas" vaikščiojantis priekaištas kontraceptikų gamintojams

Atsiprašau už tokį emocingą komentarą

QUOTE(dianute @ 2008 04 04, 17:55)
šis preparatas buvo pirmas iš kontraceptikų, kokį vartojau. Po to vartojau dar kitų (su pertraukomis), tai būtent vartojimo metu man plaukų padaugėdavo (bet kokio preparato vartojimo metu), o baigus vartoti nesumažėdavo...
košmaras.
Todėl visada pasiuntu, kai kontraceptikų reklamose sakoma: "sumažėja plaukuotumas...". Nė velnio! Jei yra žmonių, kuriems jis sumažėja, tai negalima teigti, kad taip įvyksta visada!
Kompleksuoju dėl savo plaukuotų rankų, bet jų neskusiu iš principo, todėl, kad: 1. jei pradėsiu skusti, plaukų dar padaugės. 2. ir toliau būsiu "gyvas" vaikščiojantis priekaištas kontraceptikų gamintojams
sutikčiau pasirodyti kokioje laidoje, kur jie reklamuoja savo "nuostabias" prekes

Femina 35, kurį vartoju dabar būtent nuo hirsutizmo, informaciniame lapelyje parašyta, kad yra rizika, kad padidės tas plaukuotumas... Kol kas nieko nepastebėjau, bet nepastebėjau, kad ir sumažėtų... Čia kaip kap, poveikis labai skiriasi matyt...
Na, merginos, kaip sekasi kovoti su plaukuotumu? kaip suprantu, atradom visos ta buda, kuris truputi pasaldina gyvenima
as ryt varau depiliacijai vasku, varysiu viska vienu metu, labai pergyvenu, nes zinau, kad laaabai skaudes, o ir tiek iskesti vienu kartu bus sunku
gaila, kad necukruoja cia

QUOTE(rimgaudas @ 2008 04 03, 10:24)
Man pačiai truputį sumažėjo plaukuotumas, tiksliau gal jie kiek plonesni, bet valasata vistiek

bet Diane 35 turi laaabai daug moteriškų hormonų, kurie skatina celiulito atsiradimą

Papildyta:
QUOTE(krevete6 @ 2008 04 09, 17:49)
Na, merginos, kaip sekasi kovoti su plaukuotumu? kaip suprantu, atradom visos ta buda, kuris truputi pasaldina gyvenima
as ryt varau depiliacijai vasku, varysiu viska vienu metu, labai pergyvenu, nes zinau, kad laaabai skaudes, o ir tiek iskesti vienu kartu bus sunku
gaila, kad necukruoja cia 

Pažastis ir blauzdas depiliuoju su elektriniu dep. kas savaitę, po depiliacijos vašku, tada neskauda . Svarbiausia netingėt ir neapleist