Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs plaukuotumas

[quote=ikis,2008 04 09, 19:16]

bet Diane 35 turi laaabai daug moteriškų hormonų, kurie skatina celiulito atsiradimą doh.gif Turėjau vieną problemą , dabar 2 blink.gif

100 % sutinku... verysad.gif celiulito tiek prisirado, kad baisu, kad ir kaip stengiuosi kovot su tuo... verysad.gif tikiuos bent, kad sumazes, kai nustosiu gert KT..

beje, parasyk savo atsiliepimus ax.gif
sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 09 balandžio 2008 - 18:36
[quote=jolie23,2008 04 09, 18:35]
[quote=ikis,2008 04 09, 19:16]

100 % sutinku... verysad.gif celiulito tiek prisirado, kad baisu, kad ir kaip stengiuosi kovot su tuo... verysad.gif tikiuos bent, kad sumazes, kai nustosiu gert KT..

beje, parasyk savo atsiliepimus ax.gif
sekmes 4u.gif
[/quote]

Aš jau visa krasata sėdžiu namie biggrin.gif
Buvo tokių momentų kai padainavau (kai bikini darė) ax.gif O šiaip nieko labai baisaus , nes daug pletkavojom su kosmetologe rolleyes.gif mintys kitur ir laikas greit prabėgo thumbup.gif Jei būčiau tylėjus ir gulėjus turbūt būtų 10 kart skaudžiau blink.gif Iš kai kurių porų ir pakraujavo.
Beje paklausiau ar būna tokių valasatų kaip aš lotuliukas.gif ? Būna , bet retai blush2.gif lotuliukas.gif Sako , vien tik ant galvos kiek plaukų rolleyes.gif
O šešt. dar rudinančio kremo ir lėksiu į gimtadienį , į pirtį drinks_cheers.gif nereiks pergyvent ar kur neišbėrė po skutinėjimų smile.gif

Dabar stengsiuos sąžiningai su elektr. depil. kas savaitę ravėt biggrin.gif

O dėl celiulito, pasitaupysiu pinigėlių masažistei, kol dar neįsisenėjęs reikia pramasažuot ax.gif
Papildyta:
Ir dar veido valymą pasidaryt, nes nžn kiek metų nedariau ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikis: 10 balandžio 2008 - 18:43
QUOTE(ikis @ 2008 04 10, 19:44)
Aš jau visa krasata sėdžiu namie  biggrin.gif
Buvo tokių momentų kai padainavau (kai bikini darė)  ax.gif O šiaip nieko labai baisaus , nes daug pletkavojom su kosmetologe rolleyes.gif mintys kitur ir laikas greit prabėgo  thumbup.gif Jei būčiau tylėjus ir gulėjus turbūt būtų 10 kart skaudžiau blink.gif Iš kai kurių porų ir pakraujavo.
Beje paklausiau ar būna tokių valasatų kaip aš  lotuliukas.gif ? Būna , bet retai  blush2.gif  lotuliukas.gif Sako , vien tik ant galvos kiek plaukų rolleyes.gif
O šešt. dar rudinančio kremo ir lėksiu į gimtadienį , į pirtį  drinks_cheers.gif nereiks pergyvent ar kur neišbėrė po skutinėjimų  smile.gif

Dabar stengsiuos sąžiningai su elektr. depil. kas savaitę ravėt  biggrin.gif

O dėl celiulito, pasitaupysiu pinigėlių masažistei, kol dar neįsisenėjęs reikia pramasažuot  ax.gif
Papildyta:
Ir dar veido valymą pasidaryt, nes nžn kiek metų nedariau  ph34r.gif

Šaunuole, taip ir reikia savim rūpintis, tada ir mylėt pradėsim thumbup.gif
Ir man reikia jau vėl masažo sensiukus pradėti...
Atsakyti
sveikos, pasiskaiciau foruma ir del to net prisiregistravau . bet kiek skaiciau niekur neradau, kad kam butu plaukeliu ant kaklo... oas turiu tokia problema ir nezinau ka dayrt. depiliuojuosi su vasku , bet jau nusibodo... gal kas zino kaika daugiau?
Atsakyti
QUOTE(gafi @ 2008 04 14, 19:16)
sveikos, pasiskaiciau foruma ir del to net prisiregistravau . bet kiek skaiciau niekur neradau, kad kam butu plaukeliu ant kaklo... oas turiu tokia problema ir nezinau ka dayrt. depiliuojuosi su vasku , bet jau nusibodo... gal kas zino kaika daugiau?

Žiūrint iš kokios pusės ant kaklo... Jei iš nugaros, tai tikrai turiu šito gero... biggrin.gif
Bet bet kuriuo atveju, manau, reikėtų apsilankyti pas gydytoją (ginekologa, endokrinologą)...

4u.gif
Atsakyti
ne is nugaros biggrin.gif kaklo suonuose. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gafi @ 2008 04 14, 21:53)
ne is nugaros  biggrin.gif kaklo suonuose.  sad.gif

Įdomiai... g.gif Pasičiupinėjau, lyg ir pas mane šiek tiek yra, bet dėl visa ko apsilankyk pas gydytoją, nes savigyda užsiimti nepatariu...

Sėkmės kovojant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gafi @ 2008 04 14, 21:53)
ne is nugaros  biggrin.gif kaklo suonuose.  sad.gif

pas mane yra plaukiu ant kaklo , pradzioj buvo keli juodi ilgi ir stambus ,kai pradejau pesioti dabar visa kruva .Darau tik tiek kad su pincetu pesiojuosi ,nes nera jie tankus ( nera vienam plote daug ju), bet viso ant kaklo surinkciau gal kokia 30imt.na tai va ,o kai su pincetu nepesioju , arba pamirstu tai tenka su golfais vaiksciot.Ir nors turiu nemaza krutine vis tiek negaliu jos rodyti. taip pat pas mane ant kruti pilna plauku ,ta prasme aplink spenelius ratuku auga kokios 2-3eilutes .na ir tuos paseioju ,kas belieka.Tik su siaubu pastebejau kuo daugiau pesioju tuo juodesni ilgesni auga ir tuoi ju daugiau .Ka daryti nezinau ,susitaikiau jau po biski ,kad krutine plaukuota ,tik nemalonu kai MB pastebi (kai nespeju jam nematant susitvarkyti).
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2008 04 15, 10:00)
pas mane yra plaukiu ant kaklo , pradzioj buvo keli juodi ilgi ir stambus ,kai pradejau pesioti dabar visa kruva .Darau tik tiek kad su pincetu pesiojuosi ,nes nera jie tankus ( nera vienam plote daug ju), bet viso ant kaklo surinkciau gal kokia 30imt.na tai va ,o kai su pincetu nepesioju , arba pamirstu tai tenka su golfais vaiksciot.Ir nors turiu nemaza krutine vis tiek negaliu jos rodyti. taip pat pas mane ant kruti pilna plauku ,ta prasme aplink spenelius ratuku auga kokios 2-3eilutes .na ir tuos paseioju ,kas belieka.Tik su siaubu pastebejau kuo daugiau pesioju tuo juodesni ilgesni auga ir tuoi ju daugiau .Ka daryti nezinau ,susitaikiau jau po biski ,kad krutine plaukuota ,tik nemalonu kai MB pastebi (kai nespeju jam nematant susitvarkyti).

aha, pas mane irgi ant speneliu yra, irgi kuo daugiau pesioju, tuo daugiau atauga, net nezinau ka daryti...
Atsakyti
Manau, jei ant krūtinės auga nemažiai tamsių plaukelių, reiktų pas endokrinologą apsilankyti. Turbūt nieko blogo, bet apsidrausti būtina. Datarai paprastai sako, kad natūraliai ant krūtinės yra plaukų, tačiau, jei jie tamsūs ir jų daug, reiktų susirūpinti.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2008 04 15, 10:25)
Manau, jei ant krūtinės auga nemažiai tamsių plaukelių, reiktų pas endokrinologą apsilankyti. Turbūt nieko blogo, bet apsidrausti būtina. Datarai paprastai sako, kad natūraliai ant krūtinės yra plaukų, tačiau, jei jie tamsūs ir jų daug, reiktų susirūpinti.

pas endokrinologa dariausi hormonu tyrima, nieko blogo neparode g.gif blink.gif
Atsakyti
paskutiniu metu hormonu tyrimo nesidariau reiktu pakartoti ,dariausi kazkada kai mokykloj mokiausi ,nes tada jau plaukai kankino , tyre tada ir skydliauke ir antinkscius ir nieko blogo nepasake ,gydytojai sake viskas nomos ribose ,nieko nera . tai kur ieskoti tu ligu neaisku.aisku reiku ta tyrima pakartoti nes daryta gal pries 6metus.

Tiesa pastebejau labai idomu dalyka ,kad man butent ant kaklo plaukai atsirado po echoskopijos tyrimo ,tiriant skydliauke g.gif kiek daktaram pasakau visi sneka kad negali taip buti ,bet panasiai atsitiko ir kitoms kuno vietoms ,sakykim niekada neturejau plauku ant pilvo ,bet po ginekologes tyrimo echoskopu pradejo dygti juodi ir ilgi plaukai.Idomu kur galima butu apie tai daugiau suzinoti? g.gif
Atsakyti