Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs plaukuotumas

plaukuotumas gali but ir paveldejamas, apzvelkit savo gimines motereles smile.gif
o siaip tai taip, hormonai pokstus krecia ir nieko nepadarysi. na nevisai nieko. eiti pas ginekologa, parasys kokius hormonus patikrinti, susimokesit pinigelius (tikrai pigus tyrimai atliekami vilniaus AIDS centre;) moteriskumo prieso testosterono tyrimas -tik 18lt! ir padarys tyrima. o is jo jau ziures ginekologe ka skirt. t.y. kontraceptikai, kaip diane ar jassmine. o vartot juos teks ilgaaaai.. minimum metus jei problema nedidele, o siaip tai man ginekologe sake, kad tai yra per mazai, kokius pora meteliu, o paskui vel tyrimeliai ir ziuret kaip keicias situacija.
man kadangi problemos ir su ciklu, tai pliusas kontraceptiku tas, kad ciklas pasidaro tikslus kaip traukiniai sveicarijoj thumbup.gif
svoris neaugs, jei nepradesit daugiau valgyt ar maziau judet wink.gif o plaukuotumas apmazeja, nors is tikruju problema visiskai neisnyksta.. isbandyta.
mano tai planelis toks: gersiu koki pusmeti ar ilgiau ka israsys dabar ginekologe, (siandien kaip tik kraujo tyrima padare), ir taupysiu pinigelius lazerinei depiliacijai.. brangu, sukainuos, kokius 5000 LT kai nieko padesiu, bet uztat busiu kazkiek laiko rami manau smile.gif rezultatu palaukt irgi teks
Atsakyti
QUOTE(gotan @ 2007 02 14, 13:44)
plaukuotumas gali but ir paveldejamas, apzvelkit savo gimines motereles  smile.gif
o siaip tai taip, hormonai pokstus krecia ir nieko nepadarysi. na nevisai nieko. eiti pas ginekologa, parasys kokius hormonus patikrinti, susimokesit pinigelius (tikrai pigus tyrimai atliekami vilniaus AIDS centre;) moteriskumo prieso testosterono tyrimas -tik 18lt! ir padarys tyrima. o is jo jau ziures ginekologe ka skirt. t.y. kontraceptikai, kaip diane ar jassmine. o vartot juos teks ilgaaaai.. minimum metus jei problema nedidele, o siaip tai man ginekologe sake, kad tai yra per mazai, kokius pora meteliu, o paskui vel tyrimeliai ir ziuret kaip keicias situacija.
man kadangi problemos ir su ciklu, tai pliusas kontraceptiku tas, kad ciklas pasidaro tikslus kaip traukiniai sveicarijoj  thumbup.gif
svoris neaugs, jei nepradesit daugiau valgyt ar maziau judet wink.gif o plaukuotumas apmazeja, nors is tikruju problema visiskai neisnyksta.. isbandyta.
mano tai planelis toks: gersiu koki pusmeti ar ilgiau ka israsys dabar ginekologe, (siandien kaip tik kraujo tyrima padare), ir taupysiu pinigelius lazerinei depiliacijai.. brangu, sukainuos, kokius 5000 LT kai nieko padesiu, bet uztat busiu kazkiek laiko rami manau smile.gif rezultatu palaukt irgi teks

tavo situacija panasi kaip mano. drinks_cheers.gif man irgi daktarai ta pati israso. gal pas ta pati einam tongue.gif bet zinok del paveldimo plaukuotumo tai netiesa. gimineje nera plaukuotu zmoniu, nebent kazkada labai jau seniai buvo.
Atsakyti
QUOTE(KAPPA @ 2007 01 23, 13:20)
gal gali placiau papasakoti kaip ten viskas vyksta? ar neskauda? kiek laiko uztrunka ir pan?

tikrai galiu pasakyti kad neskauda,viskas vyksta labai greitai ziurint koki plota reikia salinti mazdauk nuo keliu min iki pusvalandzio tai cia butu viso kuno.as sita procedura pasidariusi jau daugiau kaip 2 metai.pradzioje reiketu nuo 3-5 proceduru ir gana poto profilaktiskai i metus ar 2 reikia karta pasidaryti.plaukai tikrai pranyksta ir nereikia sau sukti galvos.pas mane tikrai buvo labai dideles problemos su plaukuotumu net vasara niekur nevaziuodavau prie vandens.
Atsakyti
vargelis del nepageidaujamu plaukeliu kankina ir mane...kas menesi sukishu pinigus eidama pas kosmetologe ... pirmos depiliacijos buvo iki asharu skausmingos, o db ipratau...tik gaila pinigu,kai tie plaukeliai po keliu dienu pradeda atauginet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2007 02 25, 23:15)
vargelis del nepageidaujamu plaukeliu kankina ir mane...kas menesi sukishu pinigus eidama pas kosmetologe ... pirmos depiliacijos buvo iki asharu skausmingos, o db ipratau...tik gaila pinigu,kai tie plaukeliai po keliu dienu pradeda atauginet  doh.gif

puikiai suprantu tave. pas kosmetologe neinu, baisiai nepakanti skausmui esu, todel nenoriu saves kankinti. kol kas naudoju peiliukus, bet speju ilgai taip irgi neiseis verysad.gif nzn ka daryti.
Papildyta:
QUOTE(aretas @ 2007 02 25, 22:42)
tikrai galiu pasakyti kad neskauda,viskas vyksta labai greitai ziurint koki plota reikia salinti mazdauk nuo keliu min iki pusvalandzio tai cia butu viso kuno.as sita procedura pasidariusi jau daugiau kaip 2 metai.pradzioje reiketu nuo 3-5 proceduru ir gana poto profilaktiskai i metus ar 2 reikia karta pasidaryti.plaukai tikrai pranyksta ir nereikia sau sukti galvos.pas mane tikrai buvo labai dideles problemos su plaukuotumu net vasara niekur nevaziuodavau prie vandens.

o galima paklausti? kiek pinigu tu sukisai pradzioje ir kiek dar investuoji kasmet?
Atsakyti
as esu tiesiog bezdzione doh.gif man auga visur kur tik gali doh.gif doh.gif turbut tik ant delnu ir padu neauga verysad.gif
Atsakyti
as esu tiesiog bezdzione  man auga visur kur tik gali  turbut tik ant delnu ir padu neauga

Mano brolis ir taip juokaudavo. Sakydavo, kad as meskute kuri turi tik padus, delnus ir liezuvi nuplikusius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monada: 27 vasario 2007 - 14:41
QUOTE(Monada @ 2007 02 27, 15:40)
Mano brolis ir taip juokaudavo. Sakydavo, kad as meskute kuri turi tik padus, delnus ir liezuvi nuplikusius  biggrin.gif

zinokit nelabai juokinga. toks juodas jumoras pas jus. man tai is tikruju labai liudna del to, kad taip yra verysad.gif
Atsakyti
Nu ir ka dabar daryt? Keikti save, kodel as tokia plaukuota? Grumoti pirsta ten aukstybese, kodel leido man but tokiai apzelusiai? Pykti ant viso pasaulio, kad tas velnio ismislas - plaukai atauga? O dar ne tik, kad atauga, bet dar ir iauga!

Galiu paguost, ne tu viena tokia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 03 01, 13:56)
zinokit nelabai juokinga. toks juodas jumoras pas jus. man tai is tikruju labai liudna del to, kad taip yra  verysad.gif

nu nejuokinga, bet ka dabar... mes gi nekaltos del to, kad esam tokios..
taip man labai geda del to, bet ka dabar???
kas myles myles ir tokia, su kailiuku biggrin.gif
Atsakyti
nu nekeikti. nera cia ka keikti del tokio dalyko, bet nepykit, bet as nesugebu pasijuokti is to. zinau blogai, kad negaliu pasijuokti is savo nelaimes, bet as jau tokia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2007 03 04, 22:26)
nu nekeikti. nera cia ka keikti del tokio dalyko, bet nepykit, bet as nesugebu pasijuokti is to. zinau blogai, kad negaliu pasijuokti is savo nelaimes, bet as jau tokia  sad.gif

Zinau, kad sunku, bet reikia tik nusiteikimo, saviitaigos. Atsimenu dar mokykloj klases berniokai uzsimine kokios apzelusios vienos mano drauges rankos ir ji per kita pertrauka nuleke nusipirkt vasko, kad nusidepiliuotu rankas!!! blink.gif Gavo kompleksa visam gyvenimui verysad.gif Jau praejo 10 metu ir ji vis dar "saziningai" depiliuoja ne tik kojas, bet ir rankas...

Senai susitaikiau su ta mintim, kad pas mane turbut per daug vyrisku hormonu, bet pasidarbuoju, vasku, depiliatorium, kremu ar peiliuku ir sedziu sau rami thumbup.gif Ne pasaulio galas... Jei imciau grauzti, kad esu plaukuota ar stora, nebeliktu laiko pagalvot apie ka nors gera..

Qwertama, nosi aukstyn! 4u.gif
Atsakyti