Įkraunama...
Įkraunama...

Padidėjęs plaukuotumas

QUOTE(wahaha @ 2007 03 26, 16:13)
O kur ta pleistra perki? Kiek kainuoja?

Man idomu, o kaip salinat plaukelius lytiniu lupu srity, kad ne taip greit ataugtu? g.gif

perku paprasta pleistra depiliacijai strep, man jisai geriausias, kiek esu isbandzius. kainuoja apie 25-30 litus, bet kartai droge buna nuolaidos, tai galima papigiai nusipirkt...
sito pleistro vis sunkiau gaut paraduotuvese, tai kai tik kur randu, perku urmu.. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif esu isbandzius tikrai daug rusiu, o strep naudoju jau 7 metus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o is ten giliau ir labiau i vidu, tai daznaiusiai palieku, per daug skauda man tea... bet kartais su pincetu pasidarbuoju... mirksiukas.gif atauga ne taip jau ir greitai, mazdaug po 3 savaiciu...

o fotodepiliacijai tai kazkaip dar pinigeliu gaila... nors gal ateityje ir pabandysiu... g.gif
Atsakyti
man tai jau visai tragedija pasidare, auga barzda, ir usai, ir dar tokie tragiski kad jeigu jau skutu tai sekancia diena reik vel skust,plaukai juodi,saknys dar ilgesnes ir juodesnes. ant kaklo tokie pavieniai ilgi plaukai styro ,vos speju pesiot.ir dar ant krutines vienas kitas juodas lenda, cry.gif
draugas jau tyciotis pradejo sako daugiau plauku uz ji turiu.o db dar pavasaris prasidejo (reikia su iskirptem vaiksciot ir panasiai.ziema tai paslepi po golfo kaklu ir viskas ok),tai tokia depresija ,kad net nebezinau kas darosi. nusibodo jau tie pesiojimai ,depiliavimai, o be to kol paauga gi matosi tie plaukai.naudojau visus imanomus budus depiliacijos,bet kiek gi galima.tai uztai noreciau suzinoti ka nors daugiau apie salinima lazeriu ,fotoepilacija ir visas kitas naikinimo laaabai ilgam rusis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuzielia: 26 kovo 2007 - 20:32
o aš kur tingiu depiliuoti - tai nubalinu plaukučius spec.priemone ax.gif man tada ramiau - į akis jie taip nekrenta ir aš pati geriau jaučiuosi ax.gif
Atsakyti
sveiki, galiu pasigirti kad isbandziau fotodepiliacija, praita savaite Kaune, pazastis, likau ganpatenkinta, zinoma dar turi laiko praeiti, kad pasimatytu tikrieji rezultatai smile.gif ka jus manote? gal planuojat isbandyti?
Atsakyti
O aš ketvirtadienį einu depiliuotis vašku pas kosmetologę......žiūrėsim kaip bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2007 03 26, 20:23)
man tai jau visai tragedija pasidare, auga barzda, ir usai, ir dar tokie tragiski kad jeigu jau skutu tai sekancia diena reik vel skust,plaukai juodi,saknys dar ilgesnes ir juodesnes. ant kaklo tokie pavieniai ilgi plaukai styro ,vos speju pesiot.ir dar ant krutines vienas kitas juodas lenda,  cry.gif

Cia jau tikra beda 4u.gif

Manyciau tau reiketu harmoniniu prepratu unsure.gif Depiliacija mazai kuo gelbes... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2007 03 28, 18:54)
Cia jau tikra beda  4u.gif

Manyciau tau reiketu harmoniniu prepratu  unsure.gif Depiliacija mazai kuo gelbes...  verysad.gif

tai zinau kad kazka daryti reikia ,tik nzn nuo ko pradeti verysad.gif nes jau tos depiacijos juodai nusiodo ,ir dar blogiausia kad ilgalaikio efekto nera.
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2007 03 31, 23:19)
tai zinau kad kazka daryti reikia ,tik nzn nuo ko pradeti  verysad.gif  nes jau tos depiacijos juodai nusiodo ,ir dar blogiausia kad ilgalaikio efekto  nera.

nueik pas ginekologa. jis turetu tau patarti ir padaryti tyrimus. va tau bus tokia pradzia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kamilee @ 2007 03 27, 13:55)
sveiki, galiu pasigirti kad isbandziau fotodepiliacija, praita savaite Kaune, pazastis, likau ganpatenkinta, zinoma dar turi laiko praeiti, kad pasimatytu tikrieji rezultatai  smile.gif  ka jus manote? gal planuojat isbandyti?

Kur dareisi?
Atsakyti
QUOTE(ZINIUONE @ 2007 04 01, 20:02)
Kur dareisi?

kuaune, grozio paslaptys, dar uzsiregistravau kitame, roberta berods vadinasi... 4u.gif
Atsakyti
as musiek irgi depiliuoju viska,kas imanoma. kojas, bikini sriti, rankas, pazastis, juostele nuo bambos iki bikini, su kremu uselius...dabar ziuriu kazkokia man pabarzde nepatinka...kartais puolu i nevilti...bet gerai, kad dar tiek plaukeliai nera tamsus..tai isvis nezinau, ka daryciau..bet paskaitau cia ir suprantu, kad ne viena tokia esu...gyvensiu blink.gif
Atsakyti
Taigi norėčiau padiskutuoti ar kurios is jusu turi tokia beda kaip dideli kūno plaukuotuma g.gif ? Nes as pati nuo pat vaikystės esu gana plaukuota, zinoma tie plaukeliai nera juodi, jie sviesus, bet ju ant viso mano kuno ir gana nemazai schmoll.gif man tai labai nepatinka. Bandziau klausti gydytoju kas ir kaip, bet jie neteike labai didelio demesio ir mieliau pasiule banalu buda kontraceptines tabletes blink.gif . Gal kas bandete salinti sia problema, kur kreipetes ar darete kokius tyrimus? Labai buciau dekinga uz jusu patirty mirksiukas.gif
Atsakyti