QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 02 08, 09:43)
Aciu uz atsakyma, uzsirasiau antradieniui, ziuresim, laabai bijau trumpintis, bet iseiciu kitu nematau, nusibodo vaiksciot "beformei". Idomu, kuris kirpejas nedetu i kojas isgirdes visus mano "pageidavimus"

: nors plaukai ploni ploniausi, tysalu tisaliausi, amzinai priglude ir dar megstantys pasiriebaluoti greitai, bet prasyciau man koki nors kirpima, kad jie nesusiplotu vos isejus is namu, isslaikytu forma visa diena, bet kad nereiktu kalno priemoniu ir siaip kad daug vargt nereiktu prie veidrodzio formuojant, nes rytais neturiu laiko isvis; mazdaug atsikeliau, galva issiploviau ir jau grazi visai dienai

Cia mission impossible, itariu
nu mano irgi tokie plaukai, zinok. susiriebaluoja atrodo ant akiu, tik ishdziovinus... jis iskarpo plaukus - ir jus vizualiai atrodo daugiau, kirpcius labai graziai kerpa
QUOTE(Ledinė @ 2007 02 08, 10:50)
Dasha o jis saugo plaukus? Ta prasme ar jam nieko nereiskia nuzarint belenkaip Jau taip bijau rizikuoti Beje o kaip tu pas ji kirpdavaisi?
nepavadinciau belenkaip - man patiko jo kirpimai, niekad nebuvo nutyse

tokie purus. hmmm as kirpdavausi pagal sita nuotrauka, tik mano plaukai iki peciu - zinok labaaai panasiai apkripdavo (tik ilgio nebudavo aisku) jauciu jis mane is tos fotkes pazista jau - nes jau kokius tris kart nesiausi
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 02 08, 11:40)
Noriu kirptis apyrumpiai, na nebet sugalvotu jis dar kazka is mano iskarpytu tysaliuku padaryt

, bet abejoju. Esu nusistacius pries peiliukus, skustukus, nes jie gadina plaukai, o mano kai dar tokie silpnuciai..., taip kad jokiu peiliuku

Niekada nebuvau pas kirpeja vyra, teks isbandyt

Man grazu trmpos sukuosenos, bet pati kazkaip vis nepasiryztu

Mane gasdina tai, kad susiriebalave atrodys klaikiai, o ju nei gumyte neis surist. Kazkada turejau trumpa sukuosena, lyg ir nieko buvo

Kazko nelabai pamenu ta laikotarpi. Zodziu, bus matyt, ka jis man patars, nes maniske kirpeja, nors ir neblogai kirpo bet su ta kirpimo rusim taip ir nesusigyvenau, nu nestpvi jie papure, karpyk kiek nori sluoksniu

Uztat dabar plaukai ziauriai iskarpyti ir dar viena kirpeja, daziusi plaukus nesiryzo formuot jokios naujos sukuosenos, patare pasiaugin iskarpytuosius. Nu bet negaliu! Ne plaukai, o bele kas dabar pas mane
tai tu nuejus is karto ir pasakyk, noriu to to to nenoriu peiliuku tralialia lialia., geriau iskarpyt zirklem zinok - nusiurimu po jo kirpimu niekad nesiskundziau

nenusiurdavo plaukai, buvo tarpai tarp kirpimu ir puse metu beje - aisku, forma budavo jau tokia svelniai tariant idomi

bet galai - net neskilinedavo (asiku, kazkiek ir nuo pacio plauko priklauso)
lauksiu rezultatu