Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 02 08, 09:43)
nors plaukai ploni ploniausi, amzinai priglude ir dar megstantys pasiriebaluoti greitai, bet prasyciau man koki nors kirpima, kad jie nesusiplotu vos isejus is namu, isslaikytu forma visa diena, bet kad nereiktu kalno priemoniu ir siaip kad daug vargt nereiktu prie veidrodzio formuojant, nes rytais neturiu laiko isvis; mazdaug atsikeliau, galva issiploviau ir jau grazi  visai dienai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Cia mission impossible, itariu  cool.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va ir pas mane ta pati problema - jei ryte susi6ukuoji, normalei atrodai, tai vakare visa jau priplota - prilipe plaukai doh.gif
Atsakyti
Na ir kaip tvarkaisi su saviskiais? Kokia sukuosena nesioji? rolleyes.gif
Atsakyti
na ir plauti stengiuosi kas ryta, nors ne visada pavyksta - kartais taip norisi pamiegoti... jie trumpoki, tai išpuciu, suformuoju ir gerai, o po darbo vos ne y kasa rišti reikia kad netaip baisiai atrodytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 02 08, 11:43)
Aciu uz atsakyma, uzsirasiau antradieniui, ziuresim, laabai bijau trumpintis, bet iseiciu kitu nematau, nusibodo vaiksciot "beformei". Idomu, kuris kirpejas nedetu i kojas isgirdes visus mano "pageidavimus"  lotuliukas.gif : nors plaukai ploni ploniausi, tysalu tisaliausi, amzinai priglude ir dar megstantys pasiriebaluoti greitai, bet prasyciau man koki nors kirpima, kad jie nesusiplotu vos isejus is namu, isslaikytu forma visa diena, bet kad nereiktu kalno priemoniu ir siaip kad daug vargt nereiktu prie veidrodzio formuojant, nes rytais neturiu laiko isvis; mazdaug atsikeliau, galva issiploviau ir jau grazi  visai dienai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Cia mission impossible, itariu  cool.gif  biggrin.gif

Ooi tik butinai parasyk rezultatus ok drinks_cheers.gif Ir kaip ketini kirptis pas ji? Nes mane irgi sudomino tas Rytis, nes dazyt plauku nenoriu, noriu tik kirpimo, bet tokio kuris TIKTU MAN sad.gif Niekaip nerandu kirpejo kuris man parinktu toki kirpima, kuris tiktu, tai vis atsiauginu plaukus is naujo sad.gif Mano plaukai ilgi, lygus, siuo metu nera jokio pakarpymo, kazin tas Rytis parinktu man koki kirpima, nebutu toks spontaniskas? g.gif g.gif
Dasha o jis saugo plaukus? Ta prasme ar jam nieko nereiskia nuzarint belenkaip g.gif Jau taip bijau rizikuoti doh.gif Beje o kaip tu pas ji kirpdavaisi?
Atsakyti
Noriu kirptis apyrumpiai, na nebet sugalvotu jis dar kazka is mano iskarpytu tysaliuku padaryt biggrin.gif , bet abejoju. Esu nusistacius pries peiliukus, skustukus, nes jie gadina plaukai, o mano kai dar tokie silpnuciai..., taip kad jokiu peiliuku schmoll.gif Niekada nebuvau pas kirpeja vyra, teks isbandyt smile.gif Man grazu trmpos sukuosenos, bet pati kazkaip vis nepasiryztu blush2.gif Mane gasdina tai, kad susiriebalave atrodys klaikiai, o ju nei gumyte neis surist. Kazkada turejau trumpa sukuosena, lyg ir nieko buvo g.gif Kazko nelabai pamenu ta laikotarpi. Zodziu, bus matyt, ka jis man patars, nes maniske kirpeja, nors ir neblogai kirpo bet su ta kirpimo rusim taip ir nesusigyvenau, nu nestpvi jie papure, karpyk kiek nori sluoksniu doh.gif Uztat dabar plaukai ziauriai iskarpyti ir dar viena kirpeja, daziusi plaukus nesiryzo formuot jokios naujos sukuosenos, patare pasiaugin iskarpytuosius. Nu bet negaliu! Ne plaukai, o bele kas dabar pas mane unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 02 08, 09:43)
Aciu uz atsakyma, uzsirasiau antradieniui, ziuresim, laabai bijau trumpintis, bet iseiciu kitu nematau, nusibodo vaiksciot "beformei". Idomu, kuris kirpejas nedetu i kojas isgirdes visus mano "pageidavimus"  lotuliukas.gif : nors plaukai ploni ploniausi, tysalu tisaliausi, amzinai priglude ir dar megstantys pasiriebaluoti greitai, bet prasyciau man koki nors kirpima, kad jie nesusiplotu vos isejus is namu, isslaikytu forma visa diena, bet kad nereiktu kalno priemoniu ir siaip kad daug vargt nereiktu prie veidrodzio formuojant, nes rytais neturiu laiko isvis; mazdaug atsikeliau, galva issiploviau ir jau grazi  visai dienai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Cia mission impossible, itariu  cool.gif  biggrin.gif

nu mano irgi tokie plaukai, zinok. susiriebaluoja atrodo ant akiu, tik ishdziovinus... jis iskarpo plaukus - ir jus vizualiai atrodo daugiau, kirpcius labai graziai kerpa mirksiukas.gif

QUOTE(Ledinė @ 2007 02 08, 10:50)
Dasha o jis saugo plaukus? Ta prasme ar jam nieko nereiskia nuzarint belenkaip  Jau taip bijau rizikuoti    Beje o kaip tu pas ji kirpdavaisi?

nepavadinciau belenkaip - man patiko jo kirpimai, niekad nebuvo nutyse schmoll.gif tokie purus. hmmm as kirpdavausi pagal sita nuotrauka, tik mano plaukai iki peciu - zinok labaaai panasiai apkripdavo (tik ilgio nebudavo aisku) jauciu jis mane is tos fotkes pazista jau - nes jau kokius tris kart nesiausi lotuliukas.gif
user posted image

QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 02 08, 11:40)
Noriu kirptis apyrumpiai, na nebet sugalvotu jis dar kazka is mano iskarpytu tysaliuku padaryt biggrin.gif , bet abejoju. Esu nusistacius pries peiliukus, skustukus, nes jie gadina plaukai, o mano kai dar tokie silpnuciai..., taip kad jokiu peiliuku  schmoll.gif Niekada nebuvau pas kirpeja vyra, teks isbandyt smile.gif Man grazu trmpos sukuosenos, bet pati kazkaip vis nepasiryztu  blush2.gif Mane gasdina tai, kad susiriebalave atrodys klaikiai, o ju nei gumyte neis surist. Kazkada turejau trumpa sukuosena, lyg ir nieko buvo  g.gif Kazko nelabai pamenu ta laikotarpi. Zodziu, bus matyt, ka jis man patars, nes maniske kirpeja, nors ir neblogai kirpo bet su ta kirpimo rusim taip ir nesusigyvenau, nu nestpvi jie papure, karpyk kiek nori sluoksniu  doh.gif Uztat dabar plaukai ziauriai iskarpyti ir dar viena kirpeja, daziusi plaukus nesiryzo formuot jokios naujos sukuosenos, patare pasiaugin iskarpytuosius. Nu bet negaliu! Ne plaukai, o bele kas dabar pas mane  unsure.gif

tai tu nuejus is karto ir pasakyk, noriu to to to nenoriu peiliuku tralialia lialia., geriau iskarpyt zirklem zinok - nusiurimu po jo kirpimu niekad nesiskundziau schmoll.gif nenusiurdavo plaukai, buvo tarpai tarp kirpimu ir puse metu beje - aisku, forma budavo jau tokia svelniai tariant idomi biggrin.gif bet galai - net neskilinedavo (asiku, kazkiek ir nuo pacio plauko priklauso) mirksiukas.gif
lauksiu rezultatu rolleyes.gif
Atsakyti
Aaaa, tai jis tave pagal nuotrauka kerpa g.gif O ar tures jis ryzto man parinkt kazka, pasiulyt? Siaip lyg minejo registravusioji moteriske, kad jie ten visi kaipo stilistai, bet ar tikrai? g.gif Kas cia dar sakesi pas ji kerpasi? Ka dar galit papasakot. Nu kookia as baile ir nepatikli pasidariau, siaubas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 02 07, 16:13)
O kainos kaip smarkiai kandziojasi?  rolleyes.gif

Tikrai ne ax.gif
Atsakyti
Dasha, gal gali didesne foto ikelt? ax.gif
Beje, o kur yra tas jo salonas? Saket lyg be pavadinimo? g.gif O ir gatve nera girdeta, kokiame cia rajone?

Na man tai svarbiausia kad tikrai kirpejas butu suinteresuotas padaryti taip kad zmogui tiktu, o ne vien del pinigu bele kirpti kazka schmoll.gif O pas vyra kirpeja irgi dar neteko lankytis smile.gif
Atsakyti
Kazkaip neteko nieko girdeti apie salona Riko g.gif
Atsakyti
Sveikos.Rytoj eisiu i kirpykla silainiu Maksimoj,pas Kristina modeliuotoja.Gal kam teko pas ja kirptis ir turit atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(Amliva @ 2007 02 08, 20:05)
Sveikos.Rytoj eisiu i kirpykla silainiu Maksimoj,pas Kristina modeliuotoja.Gal kam teko pas ja kirptis ir turit atsiliepimu?

Neteko schmoll.gif O tau ja kazkas rekomendavo? Ka darysies? Parasyk atsiliepimus mirksiukas.gif
Atsakyti