Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Dasha @ 2007 02 09, 14:25)
jam apie 30,  865664790

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 02 08, 11:43)
Aciu uz atsakyma, uzsirasiau antradieniui

O kelintai valandai uzsirasei? ax.gif
Atsakyti
Po darbo, 18 valandai, gal dar ne nesikirpsiu, gal ir jis pasakys, kad turiu dar pasiauginti tuos iskarpymus ir tik tada kazka naujo formuot galima bus, pati jau nebezinau, ar cia augint ka, ar tiesiog nusikirpt be skurpulu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na stai, buvau ir as kirpykloj..
PC SAVAS salone Paul Mitchel pas kirpeja Ala.
Na nezinau kaip kitiems, bet man ji labai patiko biggrin.gif
Atejau be kirpymo ir be spalvos, o isejau su kreizi sukuosena ir idomia spalva thumbup.gif Pirma karta matau toki dazyma kaip pas mane g.gif
Pokyciai mano labai extremalus, bet to ir norejau mirksiukas.gif
jei tektu laika atsukti atgal vis tiek eiciau pas Ala thumbup.gif ir kitom rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 02 12, 14:27)
Na stai, buvau ir as kirpykloj..
PC SAVAS salone Paul Mitchel pas kirpeja Ala.
Na nezinau kaip kitiems, bet man ji labai patiko  biggrin.gif
Atejau be kirpymo ir be spalvos, o isejau su kreizi sukuosena ir idomia spalva  thumbup.gif Pirma karta matau toki dazyma kaip pas mane  g.gif
Pokyciai mano labai extremalus, bet to ir norejau  mirksiukas.gif
jei tektu laika atsukti atgal vis tiek eiciau pas Ala  thumbup.gif  ir kitom rekomenduoju  mirksiukas.gif

O ka reiskia kreizi sukuosena? smile.gif Kaip apsikirpai? Ir ar tu pati pasakei ko nori ar viska patare kirpeja?
Papildyta:
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 02 12, 14:04)
Po darbo, 18 valandai, gal dar ne nesikirpsiu, gal ir jis pasakys, kad turiu dar pasiauginti tuos iskarpymus ir tik tada kazka naujo formuot galima bus, pati jau nebezinau, ar cia augint ka, ar tiesiog nusikirpt be skurpulu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tai ka isbandysim ta pati kirpeja drinks_cheers.gif
As tai zinok irgi einu su tokiu nepasitikejimu g.gif Zinau viena, nenoriu ekstremaliu pokyciu, ir noriu issaugoti savo plauku ilgi, nes nuzarint bet kada galesiu mirksiukas.gif O tiesiog noriu kad pasiulytu koki nors MAN tinkanti kirpima, jei netures ka pasiulyt, galus tik pasikirpsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda318 @ 2007 02 09, 10:53)
O kokios firmos dazais ta Ina dazo?
aciu uz patarimus reikes pabandyti 4u.gif

Man rodos, kad ji dazo AlfaParf dazais g.gif

QUOTE(Reda318 @ 2007 02 09, 12:42)
Sveikos labai prasau papasakokit apie kirpeja Ina as pas ja noriu eiti,kokios kainos plauku dazymo?kokiais dazais dazo?labai aciu 4u.gif

Mano plaukai ilgoki (gerokai zemiau peciu), tai uz kirpima + dazyma 2 spalvom moku 70Lt bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, gal dar pasakytumete nuo keliu iki keliu dirba ta Rycio kirpykla? Darbo valandas gal kuri zino ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės,

va bandžiau temą skaityti, daug pagyrų apie Iną radau ir susigundžiau išbandyti, nes jau laaabai reikalas man pribrendo atsinaujinti tongue.gif tik va kad kontaktų neradau (o gal jau žliba visai esu..) gal kuri gali įmesti man į AŽ jos telefoną ir kur tas salonas kuriame ji dirba yra? ( jaučiu pasirodžiau kaip visiška tundra blush2.gif biggrin.gif ). lauksiu info ir ačiū iš anksto mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Ledinė,2007 02 12, 13:44]
O ka reiskia kreizi sukuosena? smile.gif Kaip apsikirpai? Ir ar tu pati pasakei ko nori ar viska patare kirpeja?

As pasakiau kirpejai, kad noriu pasikeist, sutinku su viskuo, kas man tinka ir tiek, visa kita dare ji, as net nezinojau kokia spalva dazo bigsmile.gif
Nukirpo tai taip idomiai (sunku paaiskint)- galvos sonuose plaukus paliko ilgesnius, o pakausi ir gale iskarpe, toki padare kaip suvelta lizda, nudaze visa galva blond spalva, o pakausyje uzdejo didele tamsiai ruda sruoga. kai nori but visa blond panele tai ta sruoga tiesiog paslepi po kitom sruogom ir jos nesimato, jei nori bur tamsia tai ta sruoga paskleidi po visos galvos virsu, ussukuoji i prieki ir gaunasi tamsi spalva sviesiam fone,
na nezinau kaip cia atrodo perskaicius, bet man labai patinka, tuo labiau, kad variantu gali pasidaryti N thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuka @ 2007 02 12, 15:48)
Sveikos mergytės,

va bandžiau temą skaityti, daug pagyrų apie Iną radau ir susigundžiau išbandyti, nes jau laaabai reikalas man pribrendo atsinaujinti tongue.gif tik va kad kontaktų neradau (o gal jau žliba visai esu..) gal kuri gali įmesti man į AŽ jos telefoną ir kur tas salonas kuriame ji dirba yra? ( jaučiu pasirodžiau kaip visiška tundra  blush2.gif  biggrin.gif ). lauksiu info ir ačiū iš anksto  mirksiukas.gif

Labukas na jei cia apie ta pacia Ina tai ji dirba Baidis salone , jis randasi Gedimino gatvej,telefona imesiu i az rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė @ 2007 02 12, 14:11)
Merginos, gal dar pasakytumete nuo keliu iki keliu dirba ta Rycio kirpykla? Darbo valandas gal kuri zino  ax.gif

ner ten darbo laiko - kada riek tada dirba biggrin.gif

QUOTE(Pumpuryte @ 2007 02 12, 16:10)
na nezinau kaip cia atrodo perskaicius, bet man labai patinka, tuo labiau, kad variantu gali pasidaryti N  thumbup.gif

kiek susikastavai?
Atsakyti

Tai ka isbandysim ta pati kirpeja drinks_cheers.gif
As tai zinok irgi einu su tokiu nepasitikejimu g.gif Zinau viena, nenoriu ekstremaliu pokyciu, ir noriu issaugoti savo plauku ilgi, nes nuzarint bet kada galesiu mirksiukas.gif O tiesiog noriu kad pasiulytu koki nors MAN tinkanti kirpima, jei netures ka pasiulyt, galus tik pasikirpsiu biggrin.gif
[/quote]

O tai tu uzsirasei kada? As ko gero pirmiau nueisiu smile.gif Labai ekstrymo ir as nenoriu, o ir negaleciau iesit kokia panke jau vien del darbo smile.gif Na, matysim, kas cia gausis siandien vakare rolleyes.gif
Atsakyti