Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

QUOTE(Dasha @ 2007 02 12, 17:46)
kiek susikastavai?

Susimokejau tai daug-110 lt g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 02 13, 10:49)

Labai ekstrymo ir as nenoriu, o ir negaleciau iesit kokia panke jau vien del darbo smile.gif

Cia tipo apie mane-panke? biggrin.gif
Gal as taip tik papasakojau, normaliai as atrodau, negaleciau panke dirbt valstybinej istaigoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 02 13, 10:20)
Susimokejau tai daug-110 lt  g.gif
Papildyta:
Cia tipo apie mane-panke?  biggrin.gif
Gal as taip tik papasakojau, normaliai as atrodau, negaleciau panke dirbt valstybinej istaigoj  lotuliukas.gif

kaina normali palyginus dar - jetus, nu gali atrodyt kaip panke ar kaip fyfa ar kaip retro dama - svarbu gi paciaaai smagu grazu ir miela. mes visos skirtingos su svao grozio supratimu good.gif svarbu gerai jauties - tas yra svarbiausia mirksiukas.gif
Pumpuryte o gal fotke ikeltum? man idomu labai dazymas
Atsakyti
Tai aisku, kad svarbiausia kaip tu pati jautiesi biggrin.gif
Sakoma, kad esi grazi kitiems kai esi grazi pirmiausia sau thumbup.gif
Sorry, bet neikelsiu fotkes. Darbe neturiu galimybes ikelti, o namie nesinaudojam internetu 4u.gif
Atsakyti
Na mamytes tai kurios pas Ina dazotes? g.gif pasidalinkit ispudaziais mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritka-Banditka @ 2007 02 13, 11:49)
O tai tu uzsirasei kada? As ko gero pirmiau nueisiu smile.gif Labai ekstrymo ir as nenoriu, o ir negaleciau iesit kokia panke jau vien del darbo smile.gif Na, matysim, kas cia gausis siandien vakare  rolleyes.gif

As dar zinok neuzsirasiau, pakalbejau su aplinkiais, nu visi kaip susitare atkalbineja blink.gif
Tai galvoju palauksiu, paziuresiu kokie tavo atsiliepimai??? Nagi pasakok viska! Labai laukiam ax.gif
Atsakyti
as savo plaukus patikiu kirpejai Viltei, kuri dirba "Odri" grozio salone Kaune, tel. 720321 thumbup.gif nenualina plauku dazais, parenka kirpima, nes tai man ypac aktualu, nes pastoviai nezinau ko noriu ir pasakau tik 1 sakini: "Kirpti taip, kad ir susivelusi atrodyciau normaliai" biggrin.gif pas mane plaukai truputi garbanojasi ir pats plaukas purus, tad tai aktualu. Mano vyras labai priekabus kirpimo atzvilgiu (oda jautri, jokiu laku ir zele tepimu, ir kirpimas turi buti idealiai pritaikytas jo galvos formai), bet jai neturi jokiu pretenziju. Viena beda, kad ji siaip vyru nekerpa.. ax.gif as del saviskio siaip ne taip isprasau.. rolleyes.gif
Atsakyti
O kokiais dazais ji dazo ? g.gif
Atsakyti
Man regis sitas konfliktelis uzsimirs , plaukai pasvieses , o ateityje siulau apsilankyti pas mano mylima kirpeja Mirguole , kuri super dazo , naudoja pazangias plauku dazymo priemones.Man tokiu dalyku nebuvo, visada padaro spalva kokios as noriu.Galiu duoti jos tel. 869930110 . 4u.gif
QUOTE(Gyncė @ 2006 12 28, 14:30)
Ir dar labai itartina itas tavo isiplieskimas atrodo, lyg ant tavęs kažkas kažką sakytų g.gif
Žodžiu tikrai nurimk mirksiukas.gif  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2007 02 14, 14:32)
as savo plaukus patikiu kirpejai Viltei, kuri dirba "Odri" grozio salone Kaune, tel. 720321  thumbup.gif  nenualina plauku dazais, parenka kirpima, nes tai man ypac aktualu, nes pastoviai nezinau ko noriu ir pasakau tik 1 sakini: "Kirpti taip, kad ir susivelusi atrodyciau normaliai"  biggrin.gif  pas mane plaukai truputi garbanojasi ir pats plaukas purus, tad tai aktualu.  Mano vyras labai priekabus kirpimo atzvilgiu (oda jautri, jokiu laku ir zele tepimu, ir kirpimas turi buti idealiai pritaikytas jo galvos formai), bet jai neturi jokiu pretenziju. Viena beda, kad ji siaip vyru nekerpa..  ax.gif  as del saviskio siaip ne taip isprasau..  rolleyes.gif

O man si kirpeja nelabai, dariausi pas ja sukuosena, tai lb nuvyle schmoll.gif Drauge keleta kartu buvo, tai jai vis spalvos neatitaike cool.gif Dazo lyg tai su WELLA
Atsakyti
QUOTE(Nomber 1 @ 2007 02 14, 13:45)
Man regis sitas konfliktelis uzsimirs , plaukai pasvieses , o ateityje siulau apsilankyti pas mano mylima kirpeja Mirguole , kuri super dazo , naudoja pazangias plauku dazymo priemones.Man tokiu dalyku nebuvo, visada padaro spalva kokios as noriu.Galiu duoti jos tel. 869930110  . 4u.gif

Zinau ir as ja puikiai, labai profesonali ir turi daugelio metu patirti.. ruosia kirpejas, desto paskaitas, yra laimejusi ne viena apdovanojima.. na tikru tikriausia meistre.. Labai gerai dasro sukuosenas ir aplamai ji thumbup.gif Mes jau ja pazistame daugybe metu ir daznai pas ja lankomes. Tik va, kad ilgai pas ja uztrunki, nes ji geriau ilgiau daro bet padaro labai gerai.. Mano mama ilgai pas ja uzsisedi, nors gal del to, kad drauges ir plepa be galo be krasto.. lotuliukas.gif
Atsakyti
O kur ta kirpeja Mirguole dirba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda318 @ 2007 02 15, 12:29)
O kur ta kirpeja Mirguole dirba? g.gif

Laisves alejoj prie soboro, ten prie raudono kryziaus, vadinasi Miros grozio salonas.. smile.gif Ji pati ta salona atsidariusi ir jau senokai.. smile.gif
Atsakyti