kazkaip mann labai patikdavo Inos kirpimas ir dazymas, bet paskutiniu metu kazkaip eme nepataikyt, ko noriu... Jau 2 kartus nepatenkinta isejau.. reikes ieskotis naujo kirpejo..
del Inos tai ir as pritariu... nudaze visai ne taip,kaip norejau...supratau, kad ir pati buvo nustebinta savo rezultatu, ir vietoj to, kad perdazytu, tai sake, sekanti karta perdazys! nu nieko sau... ir uz dazyma vietoj 30, paeme 50.
QUOTE(rutulia @ 2007 06 08, 20:09)
kazkaip mann labai patikdavo Inos kirpimas ir dazymas, bet paskutiniu metu kazkaip eme nepataikyt, ko noriu... Jau 2 kartus nepatenkinta isejau.. reikes ieskotis naujo kirpejo..
QUOTE(Speigė @ 2007 06 10, 18:29)
del Inos tai ir as pritariu... nudaze visai ne taip,kaip norejau...supratau, kad ir pati buvo nustebinta savo rezultatu, ir vietoj to, kad perdazytu, tai sake, sekanti karta perdazys! nu nieko sau... ir uz dazyma vietoj 30, paeme 50.
oj panos negazdinkit

QUOTE(Dasha @ 2007 06 10, 20:32)
oj panos negazdinkit
visai nenoriu vel persidazyt tik parejus... ir but nepatenkinta kirpimu.

Tai gal Tau viskas bus gerai

Kai eidavau pas Robertą (iš Sąjungos a), jis atsimindavo ne tik mano pageidavimus dėl plaukų spalvos, kirpimo ir t.t., bet ir kur dirbu ir visa kita, apie ką esam šnekėję.

QUOTE(Speigė @ 2007 06 10, 19:29)

O kokia kaina , jei ne paslaptis?

O man gal kuri galit rekomenduoti kirpeja Eiguliuose arba centre? Noreciau ir kirpima pakeisti, ir plauku spalva, vienu zodziu - pasikeisti
Lankiausi pas metus, bet kazko nebepatinka jos atliekamas darbas

Sveikos
tai va,nusprendziau nusidazyt plaukelius vasarai.Skaitinejau siek tiek jusu foruma,bet labai daug prarasyta,visa diena sugaisiu,tai labai noreciau, kad parasytumet bent keleta geru kirpeju.as turiu savo,bet kad jau man nelabai ten,nudazo netaip,nukerpa netaip...visada nepatenkinta lieku.tai jei galite,parekomenduokite ka nors.kaina nesvarbu,svarbu kad pagaliau laiminga iseiciau is kirpyklos!dekui

tai va,nusprendziau nusidazyt plaukelius vasarai.Skaitinejau siek tiek jusu foruma,bet labai daug prarasyta,visa diena sugaisiu,tai labai noreciau, kad parasytumet bent keleta geru kirpeju.as turiu savo,bet kad jau man nelabai ten,nudazo netaip,nukerpa netaip...visada nepatenkinta lieku.tai jei galite,parekomenduokite ka nors.kaina nesvarbu,svarbu kad pagaliau laiminga iseiciau is kirpyklos!dekui

QUOTE(Reda318 @ 2007 06 12, 12:45)
kiek suprantu tai ič manęs klausi kainos?

KALIPSE, vestuvinę šukuoseną patikėčiau tik INAI iš Baidžio, man labai gražiai sutvarkė, kai tekėjau

Sveikos 
neseniai pameginau Ametistėjoje akropoly pas Ilona
na, dirba labai fain
tik...kai issirinkau spalva, nepasake, kad ji gausis tamsi ruda ant mano plauku, o pavyzdy buvo ne blond, bet šviesi..
gal kas tvarketes plaukus pas ja?
kokie ispudziai?

neseniai pameginau Ametistėjoje akropoly pas Ilona

gal kas tvarketes plaukus pas ja?