Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

kazkaip mann labai patikdavo Inos kirpimas ir dazymas, bet paskutiniu metu kazkaip eme nepataikyt, ko noriu... Jau 2 kartus nepatenkinta isejau.. reikes ieskotis naujo kirpejo..
Atsakyti
del Inos tai ir as pritariu... nudaze visai ne taip,kaip norejau...supratau, kad ir pati buvo nustebinta savo rezultatu, ir vietoj to, kad perdazytu, tai sake, sekanti karta perdazys! nu nieko sau... ir uz dazyma vietoj 30, paeme 50.
Atsakyti
QUOTE(rutulia @ 2007 06 08, 20:09)
kazkaip mann labai patikdavo Inos kirpimas ir dazymas, bet paskutiniu metu kazkaip eme nepataikyt, ko noriu... Jau 2 kartus nepatenkinta isejau.. reikes ieskotis naujo kirpejo..

QUOTE(Speigė @ 2007 06 10, 18:29)
del Inos tai ir as pritariu... nudaze visai ne taip,kaip norejau...supratau, kad ir pati buvo nustebinta savo rezultatu, ir vietoj to, kad perdazytu, tai sake, sekanti karta perdazys! nu nieko sau... ir uz dazyma vietoj 30, paeme 50.

oj panos negazdinkit unsure.gif visai nenoriu vel persidazyt tik parejus... ir but nepatenkinta kirpimu.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 10, 20:32)
oj panos negazdinkit  unsure.gif  visai nenoriu vel persidazyt tik parejus... ir but nepatenkinta kirpimu.

Tai gal Tau viskas bus gerai mirksiukas.gif Juk tiek patenkintų merginų atsiliepimų thumbup.gif Ir aš pati porą sykių buvau patenkinta jos darbu wub.gif Tik Inai reikia visada viską primint, sakyt, ko nori ir pan.
Kai eidavau pas Robertą (iš Sąjungos a), jis atsimindavo ne tik mano pageidavimus dėl plaukų spalvos, kirpimo ir t.t., bet ir kur dirbu ir visa kita, apie ką esam šnekėję. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Speigė @ 2007 06 10, 19:29)

g.gif man rodos, kai klientų atsirana iki kaklo ir dar tiek pradedama benkartėti. tas su Robertu atsitiko, o dabar ką ir Ina tuo pačiu keliu suka g.gif Gaila būtų, nes ji ir šiaip faina mergička. Prašiau kažkada patikslinti jos telefoną, tai gal nereikia, varysiu pas Andrių ir toliau. Brangu, bet apatikima thumbup.gif Va ir aną savaitę super nukirpo ir nudažė. Dar pasakiau, kad skubu, tai dviese dažė, kad tik greičiau būtų. Na kaina...patylėkim, bet kokybė thumbup.gif ir sausainiai su kava ar arbata ten thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
O kokia kaina , jei ne paslaptis? ax.gif g.gif
Atsakyti
help.gif Merginos, gal galit rekomenduoti gerą kirpėją, kuri padarytų vestuvinę šukuoseną? g.gif Geriau būtų kur nors Dainavos rajone ar aplinkui, nes iš pat ankstyvo ryto nesinorėtų lėkti į kitą galą miesto blush2.gif Nu, bus didelis dėkui 4u.gif
Atsakyti
O man gal kuri galit rekomenduoti kirpeja Eiguliuose arba centre? Noreciau ir kirpima pakeisti, ir plauku spalva, vienu zodziu - pasikeisti bigsmile.gif Lankiausi pas metus, bet kazko nebepatinka jos atliekamas darbas schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

tai va,nusprendziau nusidazyt plaukelius vasarai.Skaitinejau siek tiek jusu foruma,bet labai daug prarasyta,visa diena sugaisiu,tai labai noreciau, kad parasytumet bent keleta geru kirpeju.as turiu savo,bet kad jau man nelabai ten,nudazo netaip,nukerpa netaip...visada nepatenkinta lieku.tai jei galite,parekomenduokite ka nors.kaina nesvarbu,svarbu kad pagaliau laiminga iseiciau is kirpyklos!dekui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda318 @ 2007 06 12, 12:45)
O kokia kaina , jei ne paslaptis?  ax.gif  g.gif

kiek suprantu tai ič manęs klausi kainos? g.gif už trumpus plaukus: dažymas ir kirpimas moku 200.

KALIPSE, vestuvinę šukuoseną patikėčiau tik INAI iš Baidžio, man labai gražiai sutvarkė, kai tekėjau thumbup.gif
Atsakyti
na ka,nepadejot man issirinkti kirpejos,tai pati paskaitinejau jusu atsiliepimus,ilgokai uztrukau biggrin.gif issirinkau toveroj Lena,5ieni kerpuosi ir dazau plaukus,matysim koks rezultatas bus wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

neseniai pameginau Ametistėjoje akropoly pas Ilona smile.gif na, dirba labai fain smile.gif tik...kai issirinkau spalva, nepasake, kad ji gausis tamsi ruda ant mano plauku, o pavyzdy buvo ne blond, bet šviesi..

gal kas tvarketes plaukus pas ja? smile.gif kokie ispudziai? smile.gif
Atsakyti