Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Kaune

Kazkuri forumo dalyve sake ieskanti kas pakeistu Neringa ir Toma,kaip paieskos sekasi? smile.gif as irgi ieskau, ir jau ieskau kokie pora menesiu, bet nzinau nei ka rinktis g.gif
Gal kazkas kazka girdejote api Ramunes kirpykla, savanoriu prospekte (netoli akluju ir silpnaregiu sankryzos) ir kirpeja Dovile...
Noreciau grazuas padazymo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 06 18, 10:21)
Sveikos smile.gif

neseniai pameginau Ametistėjoje akropoly pas Ilona smile.gif na, dirba labai fain smile.gif tik...kai issirinkau spalva, nepasake, kad ji gausis tamsi ruda ant mano plauku, o pavyzdy buvo ne blond, bet šviesi..

o kokios ten siaip kirpimu kainos?
Atsakyti
QUOTE(indrikedarnemama @ 2007 06 18, 09:05)
na ka,nepadejot man issirinkti kirpejos,tai pati paskaitinejau jusu atsiliepimus,ilgokai uztrukau  biggrin.gif  issirinkau toveroj Lena,5ieni kerpuosi ir dazau plaukus,matysim koks rezultatas bus wink.gif

tai padėjom, jei paskaitinėjus išsirinkai mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasiskaitinejau ir as jusu komentarus 4u.gif ir nusprendziau pabandyti pas Otilija is Alondz, nors labai daug svarsciau apie Andriu, bet ji pasiliksiu ... desertui, kai jau visai blogai bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(beglyte @ 2007 06 19, 21:11)
Pasiskaitinejau ir as jusu komentarus  4u.gif ir nusprendziau pabandyti pas Otilija is Alondz, nors labai daug svarsciau apie Andriu, bet ji pasiliksiu ... desertui, kai jau visai blogai bus blush2.gif

Parasyk atsiliepimus paskui, ka darei, ar patiko ax.gif
Atsakyti
Taigis, vakar, po ilgu kirpejos ieskojimu, pagaliau apsilankaiu Alondz kirpykloje. Kirpo mane kirpeja Jurate. Rezultatu tai siaip esu patenkinta, bet tikrai nesu pakyleta...Na, noredama pasikeeisti daugiau pas sia kirpeja neisiu, nes arba neradom bendros kalbos arba ji is tu kuri nemoka klausytis savo klienciu.
Tai kaip tekdavo bendrauti su Neringa kirpeja (kalbu apie Neringos ir Tomo kirpykla Chemijos g.), nepalyginama. tiesiog po ilgu diskusiju ir keletos pasakymu "tai gal darom kaip buvo...", "man kirpimas patiko kaip buvo...", pagalvojau, kad su pavargusi pr daug diskutuoti ir susitaikiusi, kad radikalaus pasikeitimo nebus sutikau smile.gif
Nezinau, Neringa kazkaip ir demesiu apgaubia ir pasimetusiai kliientei visada pasiulo, ir aplamai kirpimo specifika ir stilius, tiesiog mane zavi. Taigis, paieskos geros kirpejos tesiasi toliau ax.gif Kita karta noreciau pabnadyti Alondz salone dirbancia Beata, tiesiog maciau kaip bendravo su klientais ir tas man patiko smile.gif
Atsakyti
hm,vis snekate apie ta neringa ir toma.Tai galvoju pabandyt ir as ten,bet aisku veliau,nes dabar laukia 5ienis Toveroje.Bet beda kad niekaip nerandu kur jie yra.Cia rase kad chemijos g.,bet kur tiksliai?kazkaip internete nesugebu rasti..koks pavadinimas tos kirpyklos? dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indrikedarnemama @ 2007 06 20, 17:44)
hm,vis snekate apie ta neringa ir toma.Tai galvoju pabandyt ir as ten,bet aisku veliau,nes dabar laukia 5ienis Toveroje.Bet beda kad niekaip nerandu kur jie yra.Cia rase kad chemijos g.,bet kur tiksliai?kazkaip internete nesugebu rasti..koks pavadinimas tos kirpyklos? dekui smile.gif

Na jei nori pas juos tai jau dabar gali uzsirasyti, nes buna taip kad reikia eileje laukti puse metu lotuliukas.gif
Atsakyti
tai as taip ir planuoju padaryt,bet kad nezinau kur uzsirasyt laugh.gif to ir prasau kad pasakytumete kontaktus ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indrikedarnemama @ 2007 06 21, 07:29)
tai as taip ir planuoju padaryt,bet kad nezinau kur uzsirasyt  laugh.gif  to ir prasau kad pasakytumete kontaktus ju smile.gif

As nerandu jau ju kontaktu, seniai tn bebuvau... 4u.gif
Atsakyti
o gal tada adresa zinot?arba pavadinima.nes kazkaip internete niekaip nepavyksta rasti
Atsakyti
As tai labai patenkinta "ALONZ" salonu ir jo personalu thumbup.gif Super atmosfera ten...Niekas nenuiurineja ir neapkalbineja,kai kitur.Net nemalonu uzeit...O mano plaukais rupinasi JURATE thumbup.gif Visada patars ir super atliks savo darba thumbup.gif
Atsakyti