Įkraunama...
Įkraunama...

Cistos

QUOTE(caprice @ 2009 08 03, 10:50)
Echoskopija nekainuos, nes į Santariškes važinėju pas ginę. Kainuoja pasėliai ir pan.  rolleyes.gif

Tokiu atveju galima gerti vėliau, kadangi tikitės, kad cista folikulinė. Jūs nežinote, ar Santariškėse reikės už horomonų tyrimus mokėti, jei skirs ten dirbanti gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(vicky @ 2009 08 03, 12:07)
Tokiu atveju galima gerti vėliau, kadangi tikitės, kad cista folikulinė. Jūs nežinote, ar Santariškėse reikės už horomonų tyrimus mokėti, jei skirs ten dirbanti gydytoja?

Šito, deje, nežinau.
Atsakyti
QUOTE(caprice @ 2009 08 03, 11:16)
Šito, deje, nežinau.

Pabandysiu susižinoti kaip nors. Gali būti, kad Jums pakartotinai echoskopijos nedarys, nes viskas pagal indikacijas daroma. Be to, Jūs gal raštu įsipareigojote, kad gersite KT?
Atsakyti
QUOTE(vicky @ 2009 08 03, 21:18)
Pabandysiu susižinoti kaip nors. Gali būti, kad Jums pakartotinai echoskopijos nedarys, nes viskas pagal indikacijas daroma. Be to, Jūs gal raštu įsipareigojote, kad gersite KT?

Na, ne, neįsipairegojau. Ačiū už patarimus ir pastangas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caprice: 03 rugpjūčio 2009 - 20:34
ir man surado cista sinuse prie nosies, gal jau kazk turejo visgi tokia problemele? kaip susitvarket?
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2006 12 29, 01:19)
na pas mane tai skydliauke kai tyre rado dvi mazutes cistas,bet sake daryt nieko nereikia.po metu antra kart ziurejo ir viena is cistu pasirodo kazkur pati pradingo.
siaip tai turiu dar dvi krutyje ir pazastyje po viena.gal ir dar kur,kuriu net nezinau..
nuo ko jos atsiranda?

man ir skydliaukeje rado viena, kita konsultacija po 6men
Atsakyti
QUOTE(miracleforever @ 2009 08 21, 21:37)
ir man surado cista sinuse prie nosies, gal jau kazk turejo visgi tokia problemele? kaip susitvarket?

Mane kniso cista panosej gal 15 metu. Ir operuota buvo, ir pati kartais praeidavo. Viskas baigesi, kai buvo uztaisyta priekinio danties saknis, nors pats dantis isoreje sveikas buvo, niekas ir neitare, kas ten toliau............ smile.gif
Atsakyti
Labas.Man padare galvos kompiuterine tomografija-ir isvadose raso Vidurio linijos cista.Paryskintos abipus ACI. Ka tai reiskia?Kas man toliau bus kas ka man darys?Aciu uz atsakymus
Atsakyti
o gydytojai dabar paleidžia pacientą nieko nepaaiškinę? 4u.gif
Atsakyti
nieks nieko neaiskina
Atsakyti
O ji truhdo jums gyventi?del ko dare tomografija?kankina galvos skausmai?
Atsakyti
QUOTE(jurgitamik @ 2010 06 19, 16:31)
nieks nieko neaiskina

taip negali būti,kreipkitės į žinančius,o ne į VBS agentūrą g.gif
Atsakyti