Įkraunama...
Įkraunama...

Auksinės žuvytės

QUOTE(Ašura @ 2009 11 27, 14:43)
Na lengva pasakyti pirkit, jų už dyką neduoda tų akvariumų  mirksiukas.gif .

Manau, kiekvienas pagal savo pajamas turi nuspręsti, kiek gali tam išlaidauti. nebūtina gi auksinių auginti 300l akvoj, jei tiek piniginė neleidžia. Tiesiog tada renkies mažesnį akvariumą su atitinkamomis ir žuvytėmis jam apgyvendint. 4u.gif
(P.S. Labai blogai kai norai viršija galimybes... dažniausiai taip ir yra doh.gif )
Atsakyti
Sveiki..nu jungiames ir mes su auksinukem savo i jus bureli

user posted image

Balta- Eimontas o raudona Dora.
Vardus dave 4-metis mano jaunuolis. pats pardej rinkosi zuvis - pats vardus galvojo

patirties nulis - bet siaip smagu man pachiai teriotis su jom.
gyvena 25 l akvariume kartu su 2 shamukais trintukasi - Mikas ir Shmikas (o chia tetis umaste)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babetta: 11 birželio 2010 - 15:05
QUOTE(Babetta @ 2010 06 11, 17:04)
Sveiki..nu jungiames ir mes su auksinukem savo i jus bureli

user posted image

Balta- Eimontas o raudona Dora.
Vardus dave 4-metis mano jaunuolis. pats pardej rinkosi zuvis - pats vardus galvojo

patirties nulis - bet siaip smagu man pachiai teriotis su jom.
gyvena 25 l akvariume kartu su 2 shamukais trintukasi - Mikas ir Shmikas (o chia tetis umaste)

Mažokas akvariumas g.gif
Atsakyti
Gelbėkit! Turiu auksinį žuviuką 15 dienų... Ir va iki šiandien viskas gerai buvo.. O dabar tokia visa sustingus plūduriuoja akvariumo viršuje. Bet ne gulsčia, o normaliai, tiesiai. Viršutinis peliakas suskleistas, truputį išsiplėtę žiaunos. Vanduo keistas prieš savaitę gal, bet mane užtikrino, kad dažnai keisti negalima. Akvariumas 7litrai, stačiakampis. Šeriu po biškį. Šiandien kai šėriau ryte jau ji man buvo neaiški...
Tai ką daryti, ar jau laukti blogiausio? unsure.gif
Atsakyti
mano auksiukė atra diena nekyla į viršų palei gruntą plaukioja... gal per karšta? g.gif kokia akva temp pas jūsų auksiukes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicoletta @ 2010 07 31, 22:10)
Gelbėkit! Turiu auksinį žuviuką 15 dienų... Ir va iki šiandien viskas gerai buvo.. O dabar tokia visa sustingus plūduriuoja akvariumo viršuje. Bet ne gulsčia, o normaliai, tiesiai. Viršutinis peliakas suskleistas, truputį išsiplėtę žiaunos. Vanduo keistas prieš savaitę gal, bet mane užtikrino, kad dažnai keisti negalima.  Akvariumas 7litrai, stačiakampis. Šeriu po biškį. Šiandien kai šėriau ryte jau ji man buvo neaiški...
Tai ką daryti, ar jau laukti blogiausio?  unsure.gif

Tuos verslininkus kurie neišmanantiems žmonėms pardavinėja žuvis tokio dydžio akvose, siūlyčiau pačius įkišti kuriam laikui į sandėliuką kokį pagyventi. Siūlyčiau jums pasidomėti kokių sąlygų reikia šioms žuvims gerai jaustis. 7 litrai blink.gif doh.gif Gaila man tų žuvyčių... ir tiek.
Atsakyti
Turim mes ir akvariuma 54 l su dviem auksinem zuvytem. Viena zuvyte islosiau ant karuseliu ir nieko nezinodama apie ju prieziura parsinesiau namo, perskaiciau daug informacijos ir nuvaziave su vyru nupirkom akvariuma jai ir drauge ar drauga nzn. Is internetines info supratau, kad jos dideles uzauga ir kad daugiau akvariume nereikia apgyvendinti, bet parduotuvese kur buvome visi aiskino kad tokioje talpoje gali gyventi 5-6 auksiukes, buvome daugybeje parduotuviu, net ir specializuotu ir atsakymas tas pats, tai istikruju arba Airiskos auksiukes neauga arba visi konsultantai yra neismaneliai doh.gif . Visa laime kad pries tai pasirinkau pati informacijos, nes kitaip vargses butu kankinesi. Akvariumas 54l 100 euru atsiejo, o zuvytes Airijoj auksiukes kainuoja 2.5-10 euru. Auginame mes jas dar tik kelios savaites, bet man grazios jos ir zinau kad ateityje bus antras daug didesnis akvariumas su kitokiom zuvelem ax.gif .Jau pirkdama si tai zinojau ir gailiuosi kad iskart didesnio nepirkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2010 09 21, 18:46)
Turim mes ir akvariuma 54 l su dviem auksinem zuvytem. Viena zuvyte islosiau ant karuseliu ir nieko nezinodama apie ju prieziura parsinesiau namo, perskaiciau daug informacijos ir nuvaziave su vyru nupirkom akvariuma jai ir drauge ar drauga nzn. Is internetines info supratau, kad jos dideles uzauga ir kad daugiau akvariume nereikia apgyvendinti, bet parduotuvese kur buvome visi aiskino kad tokioje talpoje gali gyventi 5-6 auksiukes, buvome daugybeje parduotuviu, net ir specializuotu ir atsakymas tas pats, tai istikruju arba Airiskos auksiukes neauga arba visi konsultantai yra neismaneliai doh.gif . Visa laime kad pries tai pasirinkau pati informacijos, nes kitaip vargses butu kankinesi. Akvariumas 54l 100 euru atsiejo, o zuvytes Airijoj auksiukes kainuoja 2.5-10 euru. Auginame mes jas dar tik kelios savaites, bet man grazios jos ir zinau kad ateityje bus antras daug didesnis akvariumas su kitokiom zuvelem ax.gif .Jau pirkdama si tai zinojau ir gailiuosi kad iskart didesnio nepirkau doh.gif

kai įsigysite didesnę akvą,tai mažąją taip pat pasilikite,pravers,kai auksinukės priperės mailiukų.Iškart po neršto porelę rėikia iškelti,nes ryja ikrus ir mailių(jei nesurijo visų ikrų).Iš mailiukų aš atsirenku man tinkančios spalvos žuveles,o netinkamos keliauja katinui.
Atsakyti
QUOTE(Marge @ 2009 11 28, 11:59)

O tai jei nupirkciau gaideli su gaidiene tai nepriperetu vaiku? Dvieju gaidziu laikyt negalima juk, pesasi g.gif

Nors ir paveluotas atsakymas, bet gal pravers... Nepriperetu, gaidelius isveisti, o ypac maziukus isauginti pakankamai sudetinga smile.gif Be to, mazam akvariume be sleptuviu gaidiene gali but uzvaikyta. O ir viena gaideli augint labai idomu. Intelektuali zuvyte. smile.gif As turiu 60 l misriu zuvu akvariuma ir gaideli, ir gaidys man yra idomesnis nei kitos zuvys. Tiesa kai turejau auksines, buvo irgi labai jaukios, bet kaip parsiukai valgydavo ir tersdavo. Nors dvi tikria nesudetinga laikyt.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 09 30, 00:44)
As turiu 60 l misriu zuvu akvariuma ir gaideli, ir gaidys man yra idomesnis nei kitos zuvys.

o su kokiomis žuvelėmis sugyvena jūsų gaidelis? kaip tik renkamės žuveles naujam akvariumui ir nesinori, kad labai peštųsi.
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2010 09 30, 09:50)
o su kokiomis žuvelėmis sugyvena jūsų gaidelis? kaip tik renkamės žuveles naujam akvariumui ir nesinori, kad labai peštųsi.

Šiaip gaidžiai nemėgsta žuvų, kurios turi gražius plėvesuojančius pelekus. Dažniausiai juos nukandžioja
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2010 09 30, 08:50)

Mano gaidelis gyvens atskiram nedideliam akvariume vienas pats. smile.gif Pries tai gaidi kur turejau buvo labai agresyvus ir nesugyveno nei su viena, putesi siausesi, o ir kitos zuvys (ternecijos) bande ji apskabut. Sito isvis net ir nebendysiu kelt i bendra akva.
Cia sekmes reikalas, teko matyt visiskai ramiu gaideliu su ivairiausiom zuvim, Tiesiog kaip jau katydid minejo, geriau vengti zuvyciu puosniais pelekais ir tu, kurios pacios megsta skabyt pelekus. Cia gal tiktu danijos, rasboros, korydorus samukai, pecilijos, molinezijos. Be to galima bendroje akvariumu temoje pasiziureti zuvu suderinamumo lentele is 1 psl wink.gif
Atsakyti