pries metus ir as pirkau mazute auksine zuvele-teleskopa...stai koks mano Memas dabar
tuoj reiks ieskot jam didesniu namu,nes dabar jo namuciai 54 litrai

Vaje koks grazus didziaakis , nusertas

nu net nezinau,seriu karta dienoj,jo ta forma tokia,jis ir maziukas kleckas toks apvalus buvo
bet seip nereali zuvyte..zinau kad yra nemegstanciu auksiniu zuveliu,vadina karosais,kiaulem ir t.t aisku jos tersia..jos dideles..
bet pasakykit kuri dar zuvis eda is ranku??o va mano druckis priplaukia ir eda is ranku...
o kai pirkau buvo dydzio kaip Babetta auksiukes
bet seip nereali zuvyte..zinau kad yra nemegstanciu auksiniu zuveliu,vadina karosais,kiaulem ir t.t aisku jos tersia..jos dideles..
bet pasakykit kuri dar zuvis eda is ranku??o va mano druckis priplaukia ir eda is ranku...

o kaip tu ji pripratinai is ranku?
gal ir nieko butu
man ir sitos auxiukes mus prilipo. nu mes pavadinam parseliais.... nes tokios jos yra. bet va mazasis tai tiesiog prilipes buna prie akvariumo su emocijom didelem labai stebi
as va mastau gal kada kokioms kaledoms jau reik i didesni akvariuma dairytis
ne del to kad netelpa- labai super jos jauchias- bet pachiai noris (na chia mano vakarykstis pasvaigimas po klaidziojimu po neta ir graziu akvariumu ziurejimo)

man ir sitos auxiukes mus prilipo. nu mes pavadinam parseliais.... nes tokios jos yra. bet va mazasis tai tiesiog prilipes buna prie akvariumo su emocijom didelem labai stebi

as va mastau gal kada kokioms kaledoms jau reik i didesni akvariuma dairytis

QUOTE(jalka @ 2010 10 01, 11:04)
nu net nezinau,seriu karta dienoj,jo ta forma tokia,jis ir maziukas kleckas toks apvalus buvo

Tai as cia geraja prasme

O tu ji viena pati pas save laikai?
as tiesiog pabandziau maitinti is ranku-nusikeliu dangti,pasiimu susalusiu kirminuku kubeli ir ikisu su ranka i vandeni...na o Memas is pradziu nedrasiai,o paskui isidrasino priplaukia ir kapoja
..dabar uztenka pirsciuka ikist ,priplaukia ir bando apzioti,praryti
nu man labai smagi zuvyte...noreciau ir antra auksinuke isitaisyt..bet kazi ar jos issiteks dviese...
su memu plaukioja 5 neonai,ir dvi gyvatukes dugne..

QUOTE(jalka @ 2010 10 01, 11:25)
as tiesiog pabandziau maitinti is ranku-nusikeliu dangti,pasiimu susalusiu kirminuku kubeli ir ikisu su ranka i vandeni...na o Memas is pradziu nedrasiai,o paskui isidrasino priplaukia ir kapoja
..dabar uztenka pirsciuka ikist ,priplaukia ir bando apzioti,praryti
nu man labai smagi zuvyte...noreciau ir antra auksinuke isitaisyt..bet kazi ar jos issiteks dviese...

Issiteks. As 18 litru auginau dvi auksinukes, aisku tada dar neturejau interneto ir informacijos. Taip is puole, kad pora pasitaike, jos zaisdavo meiles zaidimus ir net ikru buvo isnersusios, aisku jie neisgyveno... Bet jos intelektualios visai megsta pabendraut, as manau tavo zuviukui butu neblogai draugas. O neonai tai ne i tema, stebiuos kaip jis ju nesurijo pas tave

zinau kad ne i tema
kol buvo auksiukas mazas ,visai gerai ziurejosi...
vyrui memas per didelis,sako negraziai atrodo..na bet kol kas tikrai nezadu jo atsisakyti...nebent dar patrigubes
o ir neonu nei ismesi dabar...nei ka.tegu gyvena..

vyrui memas per didelis,sako negraziai atrodo..na bet kol kas tikrai nezadu jo atsisakyti...nebent dar patrigubes

o ir neonu nei ismesi dabar...nei ka.tegu gyvena..
QUOTE(jalka @ 2010 10 01, 12:25)
as tiesiog pabandziau maitinti is ranku-nusikeliu dangti,pasiimu susalusiu kirminuku kubeli ir ikisu su ranka i vandeni...

as saviskes sausiaku - tik.

jalka - o ten pas tave tikri augaliukai akvariume? man pardej kai pirkau - o ir pazystami- uzsimine kad auksines nuvalgo zoles..
aplamai vakar ebay atradau visokiu graaziu dalyku - sakiau reiks atsinaujint zoles
kartais duodu to sausiako...bet mano gyvaciukes needa sauso...tad praktiskai visada uodo truklio lervos...Memo skanestas

QUOTE(jalka @ 2010 10 01, 13:11)
kartais duodu to sausiako...bet mano gyvaciukes needa sauso...tad praktiskai visada uodo truklio lervos...Memo skanestas 

kas kas?? sorry- mes praktikos ir ziniu minimaliai....