Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

vonia daktare rekomendavo dar pirma savaite po gimdymo. as kiek prisibijojau bet sake negult i karsta, geriau pasidaryt maloniai silta ir pagulet keleta minuciu. iskart atleido visus skausmus ir patinimus, viskas net greiciau gyt pradejo. pirmais kartais nenaudojau jokiu duso zeliu, o po vonios dar ramunelem nuliedavau visas popas biggrin.gif per savaite viskas sugijo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2011 01 28, 01:14)
vonia daktare rekomendavo dar pirma savaite po gimdymo. as kiek prisibijojau bet sake negult i karsta, geriau pasidaryt maloniai silta ir pagulet keleta minuciu. iskart atleido visus skausmus ir patinimus, viskas net greiciau gyt pradejo. pirmais kartais nenaudojau jokiu duso zeliu, o po vonios dar ramunelem nuliedavau visas popas biggrin.gif per savaite viskas sugijo bigsmile.gif

as taip megstu karsta vonia, net nescia guledavau siltam vandeni, o vat ginekologe po gimdymo neleido net 2 menesius vonioj guleti, tik po dusu liepe praustis. Bet cia gal todel kad man siuvo g.gif
Atsakyti
As net neklausiau gyd. po 3men lindau i vonia ir viskas ciki thumbup.gif
Atsakyti
Man gydytojas sake 8 savaites jokiu voniu, baseinu, sukuriniu voniu ir pan. Tik dusas smile.gif
Atsakyti
Sakė negulėt vonioj šešias savaites,o aš ir poreikio didelio neturėjau,tik va dabar praėjus kiek daugiau nei dviem mėnesiams, kokią valandą pragulėjau biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi neleido 6 savaites vonioj gulėt unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu antrą vaikelį, maitinu pati, neišsimiegu kiekvieną naktį. Jau mums 2 mėnesiukai. Vakar žiauriai skaudėjo galvą, net pykino. Pamatavau spaudimą - 160/100, po to 140/90.
Ankščiau turėdavau 115/70, neštumo metu buvo net žemas.
Keista, ar jums taip buvo? Gal čia kaltas mano neišsimiegojimas ir man viskas praeis, ar reikia kažką gerti?
Atsakyti
QUOTE(nikitak @ 2011 04 13, 05:13)
Sveikos, turiu antrą vaikelį, maitinu pati, neišsimiegu kiekvieną naktį. Jau mums 2 mėnesiukai. Vakar žiauriai  skaudėjo galvą, net pykino. Pamatavau spaudimą - 160/100, po to 140/90.
Ankščiau turėdavau 115/70, neštumo metu buvo net žemas.
Keista, ar jums taip buvo? Gal čia kaltas mano neišsimiegojimas ir man viskas praeis, ar reikia kažką gerti?

sveika, man taip pat sukiles spaudimas, nestumo metu buvo netgi mazas, dabar menuo laiko kaip neissimiegu, manau todel jis ir kyla, geriu kaptopril tabletyte, bet nekrenta, manau reikia gero poilsio tada susitvarkys ir spaudimas
Atsakyti
O man liepe savo uodega 3 kartus per diena siltose vonelese mirkyti, sake, siules greiciau gis. Gaila, kad vonios namuose neturim, butu labai malonu visai i silta vandeni ilisti, nes sedeti i bliuda uzpakali sumerkus ne taip jau malonu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Chardonnay* @ 2011 01 28, 01:14)

idomu,nes man neleido ,sake po dusu tik apie 6- 8 savaites g.gif

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 04 25, 08:00)
O man liepe savo uodega 3 kartus per diena siltose vonelese mirkyti, sake, siules greiciau gis. Gaila, kad vonios namuose neturim, butu labai malonu visai i silta vandeni ilisti, nes sedeti i bliuda uzpakali sumerkus ne taip jau malonu biggrin.gif

va va bliudus tik pasiule,del greitesnio sugijimo.
Atsakyti
Aš pradejau eiti kai tik nustojo teplioti ,po 10d. ,bet as nemaitinu.
Atsakyti
kai tik nustojo gimda valytis, tada ir leidau sau pasimegauti silta vonia smile.gif
Atsakyti