Įkraunama...
Įkraunama...

Pirtis, vonia, soliariumas ir kitos pramogos

Kad ir leistu gydytoja, vistiek anksciau nei sugyja zaizdeles, nelysciau i vonia ir niekam nepatariu blink.gif man atrodo saugiau viska nuliet dusu o ne mirkyt tam paciam vandeny... bet cia tik mano nuomone, nors irgi su nekantrumu laukiu pirmuju maudyniu po ilgos pertraukos, dar liko pora savaiteliu doh.gif
Atsakyti
As pirma karta vonioje maudziaus po gimdymo praejus 3 men.
Pirties malonumais megaujuos saikingai-einu tik nusipraust ir butinai pasiimu atsigert,kad pienukas nedingtu.
Atsakyti
O i soliariuma kada jau galima eiti? g.gif
Atsakyti
Aš į soliariumą ėjau praėjus 8 dienom po gimdymo smile.gif
Atsakyti
na i soliariuma po gimdymo neejau gan ilgai, nes gimdziau vasara, tai spejau idegti graziai biggrin.gif o vonia pirma karta prisipyliau tik gal praejus 6 men, bet ne del kazkokiu mano problemu, o del to, kad persikraustem ten kur buvo vonia, o ne tik dusas biggrin.gif i pirti uk neturiu kur nueiti, o sauna man nepatinka.
va db irgi laukiu kada pagimdysiu ir galesiu prisipilti pilna vonia, su druskom, uzdegtom zvakem..mmmm net silta viduj pasidare isivaizdavus save vonioje blush2.gif 4u.gif o i soliariume ne anksciau kaip spali manyciau, nes gimdyt birzeli, tai spesiu saulyteje idegti mirksiukas.gif
dar viena pramoga sau susigalvojau po gimdymo, tai i sporto kluba pradet vaiksciot su draugem, nes jos jau db ten save lepina, o as neeinu del pupsancio pilvo biggrin.gif
Atsakyti
Kai gydytoja leis, tada ir galima, bet siūlyčiau neskubėti, bent pora mėnesių palaukti.
Atsakyti