Įkraunama...
Įkraunama...

Nekalbadieniai

Manau nekalbadieniu buna visose seimose, tik vienur jie ilgesni, kitur trumpesni.Ir pas mus ju buna, bet tai turi ir siek tiek naudos, galim viska apgalvoti, sudelioti i savo vietas.Bet daugiausiai jie tesiasi pora dienu, dauigiau neiskenciam lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mus nekalbadieniai buna apie 15 min-po to nervus istampo su savo zyzimu: nu pasikalbam, nu ka as padariau, nu gi sakai kad as neissikalbu , o pati nekalbi, nu... doh.gif
Atsakyti
Paskutinis mano nekalbadienis buvo per kažkurią žiemos olimpiadą (gal Nagane, o gal Solt Leik Sityje). Net neprisimenu priežasties, tik prisimenu, kad savaitę nekalbėjau. Aš gi avinas, mane valdo principai. Bet namą pasistatėme ypatingai ramiai. Nesikišau į techninius dalykus absoliučiai. Pradėjau kištis tuomet, kai rinkomės spalvas, baldus.
Bet čia matyt ir bendro gyvenimo metai savo daro. Kad ir šįryt atėjo pasitarti ką apsirengti. Pasakiau, kad be ryšio. Užputojo, kad neturi ką apsirengti, kai pradėjau vardinti ką galėtų apsirengti, sako, viskas purvina. O sakau, ar teikeisi purvinus rūbus sudėti į skalbinių dėžę. Užsičiaupė.
Stengiuosi laikytis taisyklės (ne visada pavyksta): prieš ką nors sakydama, numatyk kokią reakciją gali sukelti tavo žodžiai. Ji man labai tinka.
Atsakyti
Oi kaip aš jų nekenčiu schmoll.gif Man geriau jau pasirėkauti ir susitaikyti, nei tyla namuose. O vyrui vat atvirkščiai doh.gif . Tokia tyla namie mane žlugdo. Ilgiausiai iki vakaro galiu pratempt, nes miegoti vienoj lovoj negaliu esant tokiai situacijai.
Atsakyti
Pas mus nekalbadieniu nebuna, buna tik keliu minuciu uzsiraukimai, po to susedame, pasikalbame ir viskas, negaleciau istverti jei su manim diena ar ilgiau nesikalbetu. doh.gif
Atsakyti
Ilgiausias nekalbadienis tesėsi gal keletą valandų... biggrin.gif
Atsakyti
maniskis ilgiausiai kiek nekalbejo, tai beveik dvi dienas. Kadangi dar gyvename atskirai, tai as is proto visada kraustausi, as negaliu nekalbeti vat siaip. as esu uz tai, kad jei kazkas negerai, issiaiskini ir baigtas kriukis. o jis uzsispyres kartasi net per daug. buna prisigalvoja visokiu dalyku (istraukia is kokio ontexto) ir kol tu su juo isdiskutuoji, pati baigi uzsiraukti ir nebekalbeti. ir kas labiausiai erzina- issiaiskiname, tada as uzsigruzinu, tad atampu siek tiek melanholiska ir nekalbi. o jis tada sako, tai kodel tu nekalbi, ir ypac kalbus buna..
tik aciu dievui kuo toliau tuo labiau pradeda suvokti, kad mane skaudina jo nekalbejimas, nes as esu emocionalus zmogeliukas ir man truks plys reikia issiaiskinti tuoj pat, kas yra. tad dabar jau kai as pradedu klausti, kaip ir kas, jis bent jau pasako, kas gi nutiko, del ko buna surukes. o paskui jau isrutuliojame. galu gale jau kai as tampu nekalbi, negaliu atsistebeti jo lipsnumu rolleyes.gif
o siaip as irgi visada pirma einu kalbeti. ir man nesvarbu, kad visada pirma, nes nesu tokia principinga kaip jis. plius esu plepe, tai kai su manimi nekalba, jauciuosi nekaip.. Pati galiu nekalbeti vos valandziuke mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus nekalbadieniu nebuna,tik nekalbaminutes biggrin.gif jau abu esam isitikine,kad jei norim graziai ir laimingai gyvent,taip kad abiem butu gerai,reikia is karto issiaiskint kame cia ta beda.pasikalbeti yra geriau negu nekalbeti,kad ir labai nemalonus tas pokalbis butu thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus nekalbadieniu irgi nebuvo dar, nors ilgiausiai tai 30 min gal tylejom... o paskui tai arba as, arba jis pradedam kalbinti vienas kita. Jis dazniausiai prieina apkabina is nugaros puses pabuciuoja i kakla pasako kad l mane myli ir kad nenori pyktis tipo davai issikalbame. cool.gif
Atsakyti
Ir pas mus buna tu nekalbadieniu, bet jie trunka kelias valandas, daugiau neiskenciam ax.gif
Atsakyti
Ringė, ačiū už rūpestį, jau viskas gerai. Visiškos tylos buvo pora dienų. viskas ok. Juk ne pirmi metai gyvenam, o 17. Visko būna, bet esmė lieka ta pati- mylim ...
Atsakyti
pas mus daugiausia būna nekalbaminutės. Viskas, daugiau neištveriam. Šiaip nė vienas iš mūsų nėra linkęs pyktis, dėl ko lb džiaugiuos.
Atsakyti