Apie NEKALBADIENĮ - senas geras anekdotas:
Nekalbadienis. Vakare žmona atėjus miegoti lovoje randa knarkiantį vyrą ir raštelį ant pagalvės: "Rytoj prikelk mane 7 val." Rytas, vyras pramerkia vieną akį, paskui kitą, dirst į laikrodį - ten - 9 val.,. Vyras šoka iš lovos dairosi - ant pagalvės raštelis - "KELKIS, JAU 7:00 "

MANAU TAI GERAI NUSAKO, KOKIA NESAMONĖ YRA NEKALBADIENIAI, AŠ - PRIEŠ NEKALBADIENIUS. Ir man labai (NE)pasisekė

. MB - Liūtas (išdidus ir baisiai užgaulus, ne taip pažiūrėjai ir šakės) ir dar Ožkos metais gimęs (užsispyręs kaip ožys), tai nekalbadieniai buvo vieas mėgstamiausių jo užsiėmimų. BUVO todėl, kad buvo, nes po bendrų 2 metų, po daug išlietų ašarų, bemiegių naktų ir nekalbadienių maratonų, išrėžiau jam kalbą (nes pribrendo tas reikalas

). Kalba buvo neilga, bet įspūdinga

Išsakiau savo nuomonę, kad gyvenant kartu nekalbėti ilgiau nei dieną yra ne tik kenksminga santykiams, bet ir kvaila, nes tai parodo, kad negerbi kito žmogaus ir tau ant jo nusišvilpt (juk tas pats kalba jis ar ne, vadinasi tas pats yra jis šalia ar ne), o turint šeimą visada yra buitiniai klausimai, kuriuos reikia spręsti "čia ir dabar" ir kaip atrodo mažam vaikui, kai tėvai nesikalba savaitėm? Įdomu būtų sužinoti kokį vaizdą piešia jo laki vaizduotė (gal suprast ir nesupranta, bet jaus tai tikrai jaučia, kad ČIA KAŽKAS NEGERAI). Ir aplamai man įgriso eiti ir taikytis pirmai, nes nesvarbu, kuris kaltas, taikytis eidavau aš (nes nekenčiu nekalbėti). Įdomiausi, kad nors ir ilgai nekalbi nei priežastis, nei pati problema niekur nedingsta ir pasitaikius progai vėl būna tas pats dėl to pačio. Ir įvyko stebuklas, mano vyras išgirdo ir suprato (matyt protingą vyrą turiu

) Ir nėra pas mus nekalbadienių, valio

. Nors vyrui labai sunku buvo - bet tik pirmą kartą, o paskui tai vis lengviau ir lengviau, dabar jau pirmas taikytis lenda 'Mažiukau - nesipykstam" Ir nesipykstam

Visoms linkiu to pačio