Nekalbadienių nepropaguoju
nėra tokių pas mus ..
Nebuvo tokiu pas mus. Budavo,kad max 3val tylim ir fsio,po to einam aiskintis :} Abu esam tokie zmones,kurie megsta viska issiaiskinti iskart.
Nu mes tai kazkaip nepropoguojam sito,as tai is vis megstu viska cia ir dabar issiaiskinti,kam kankinti save ir kita
QUOTE(mikolaitiene @ 2010 07 28, 14:47)
Mano tai toks durnas charakteris, supykstu galiu ir mėnesį nekalbėt, bet kuo daugiau laiko praeina, tuo man pyktis praeina. Dabar vyras tai jau žino, tai naudojasi tuo ir laukia kada praeis, nes jai ant karštų, tai ojojoi galiu rėkt

Anksčiau budavo nekalbadieniai,stengdavausi išvis nebendrauti,kol netyčia išgirdau jo ir draugo pokalbį.Draugas komentuoja kad jis tai stengtūsi prakalbint o maniškis sako:
-O kam?Praeis siutas pati kalbės.Dabar nors tylu namie.
Susimasčiau ar verta taip "bausti" jei jis nepriima to kaip bausmės.Dabar pirmiausiai stengiuos jam parodyti kaip jaučiuosi,pasakyti ką galvoju bet tik nekeliant balso.Neatsidžiaugiu rezultatais šis būdas daro stebuklus.
-O kam?Praeis siutas pati kalbės.Dabar nors tylu namie.
Susimasčiau ar verta taip "bausti" jei jis nepriima to kaip bausmės.Dabar pirmiausiai stengiuos jam parodyti kaip jaučiuosi,pasakyti ką galvoju bet tik nekeliant balso.Neatsidžiaugiu rezultatais šis būdas daro stebuklus.
Pas mane niekada tokiu dienu nebuna, nes as netyliu ir aiskinuosi, gi cia ne vaiku darzelis
Kažkur girdėjau, jog tyla nebūtinai gali reikšti tylą - ji gali būti ir maldos dalis 
o jei rimčiau - nekalbadieniai ne man, blogai tada jaučiuosi, turiu išsiaiškinti, negaliu tylėti...
o jei rimčiau - nekalbadieniai ne man, blogai tada jaučiuosi, turiu išsiaiškinti, negaliu tylėti...
QUOTE(ištekėjusi @ 2012 06 21, 16:57)
Kažkur girdėjau, jog tyla nebūtinai gali reikšti tylą - ji gali būti ir maldos dalis 
Va, as irgi negaliu tyleti,visada turiu issiaiskinti.
QUOTE(Vakrone1 @ 2012 06 21, 17:15)
Mes su vyru kartu jau beveik 7metai. Abu labai uzsispyre ir tie nekalbadieniai tesdavosi labai ilgai. Susitaikymo iniciatore dažniausiai budavau aš nes tas tylejimas mane tiesiog žudo. Bandant susitaikyti būdavo dar labiau susipykstam. Dabar daejom iki to kad jis nori palikti mus. Širdis plysta į maistą ne pažiūrėti nenoriu ašaros upeliais teka bet tik kaip jis nemato. Dabar apgalvojau viską ir supratau kad tai tu nekalbadieniu pasekmė. Dabar nusprendžiau nebijot išgirsti tai kas gal man nepatiks ar iskaudins bet visada kalbėti kad ir kaip sunku bebutu. Nes kitas žmogus ne visada gali atspėti ką tu galvoji. Tiesiog reikia rodyti savo jausmus ir kalbėtis.
Nekalbėt galėčiau labai ilgai. Apskritai, aš kalbėt kartais net tingiu
Užtat draugas to negali pakęst, todėl visad pats inicijuoja taikymąsi ir pirmas pradeda kalbėt