Įkraunama...
Įkraunama...

Nekalbadieniai

Mano tai toks durnas charakteris, supykstu galiu ir mėnesį nekalbėt, bet kuo daugiau laiko praeina, tuo man pyktis praeina. Dabar vyras tai jau žino, tai naudojasi tuo ir laukia kada praeis, nes jai ant karštų, tai ojojoi galiu rėkt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mum nekalbadieniu but negali, su mano vyro tas negzistuoja, jis pykt nemoka, as pykstu, rekiu, o jis juokias, sako jau baigei, o poto viskas ir isgaruoja ir vel draugai biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus tokiu nekalbadieniu nebuna... blogiausiu atveju nekalbavalandis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Itza*: 29 liepos 2010 - 13:08
Pas mus labai retai buna nekalbadieniai, tiksliau tokie pusdieniai, nes mano MB visuomet ateina taikytis, o as neatsilaikau biggrin.gif Bet per ta laika as uzsiimu labai pedantiskai namu ruosa, kambariai tvarkomi, pietus daromi, pyragas kepamas ir tt. Zodziu, turi buti veikla. O kai susitaikom, tai nauda dviguba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalcik25 @ 2010 05 12, 19:11)
buna ir pas mus nekalbadieniu..,bet po to gar kokie kalbadieniai biggrin.gif

pas mus tas pats,kai susipykstam tai galim ir kelias dienas isbuti as ilgiau laikau pykti,vyras negali--- jam tada reikia taikytis.bet paskutiniu metu kazkaip ir tu nekalbadieniu jau nebuna,vis reteja biggrin.gif nes tam tiesiog gaila laiko blush2.gif
Atsakyti
Laimingi jūsų vyrai... Mano žmona, gali užsiraukti dėl ne taip pasakyto žodžio, ar dar kokios smulkmenos, kartais iš vis be priežasties. Ir nekalbadieniai trunka nuo kelių dienų iki kelių mėnesių. Aš mėgstu viską išsiaiškinti, jei kaltas atsiprašyti ir pamiršti, tai tokį nebendravimą labai sunku pakelti. O prakalbinti dažniausiai nepavyksta. Kažin kaip čia mums baigsis...
Atsakyti
Musu ilgiausiai truko 2 savaites doh.gif
Atsakyti
na ziurint kokie tie nekalbadieniai...jei su manimi bando nekalbeti todel,kad pasijausciau kalta ar ypac pamokintu/atkersintu uz kazkokia shkada,tai manes tai neveikia,o kelia juoka.juk kiek gali tokia pacia taktika naudoti?viena karta ,antra,o poto visitiek zino,kad atsileisi ir nebekreipia demesio.man atrodo,kad as is nekalbadieniu isaugau.o kitas reikalas yra kai nekalbi del to,jog nepasakytum ta karstaji momenta per daug arba nepradetum rekti kaip isterike.ir dar yra stadija,kai labai labai nu tikrai labai uzgauna.tada man buna uzsiblokuoja ir tarsi nera nekalbadienio,bet ant tiek skauda ir ant tiek neturi energijos kazka aiskintis,kad viduje analizuoji ta situacija ir del to gaunasi,kad esi tylesne nei yprastai.
ui....tikiuosi suprasite ka cia pripostringavau smile.gif
Atsakyti
as tai dazniausiai pasiryztu nekalbeti,bet jau baisiai trumpai tveriu... nes mus su MB daug kas iseja,bendra darba dirbamia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as1234 @ 2010 08 18, 17:19)
Laimingi jūsų vyrai... Mano žmona, gali užsiraukti dėl ne taip pasakyto žodžio, ar dar kokios smulkmenos, kartais iš vis be priežasties. Ir nekalbadieniai trunka nuo kelių dienų iki kelių mėnesių. Aš mėgstu viską išsiaiškinti, jei kaltas atsiprašyti ir pamiršti, tai tokį nebendravimą labai sunku pakelti. O prakalbinti dažniausiai nepavyksta. Kažin kaip čia mums baigsis...

uzjauciu 4u.gif bet ir jus kantrybes turit blink.gif
mes, na bent jau as isaugau is nekalbadieniu. negaliu as gyventi su neisakytu jausmu. kartais tik palaukiu kol atvesiu, parepetuoju kalba mintyse lotuliukas.gif , bet iki tol bent jau apie buitiskus dalykus kalbames rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Seksuali @ 2006 12 29, 00:52)
Mes su vyru jau 4 diena nesisnekam  verysad.gif  as ant jo labai supykau ir jauciuosi teisi, o jis ant manes supyko ir irgi jauciasi teisus  unsure.gif
Vaikstom vienas pro kita visas dienas ir nesisnekam  unsure.gif bet si karta nenusileisiu, jei jis manes neuzkalbins ir neatsiprasys, kad ir visa gyvenima nesnekesiu  biggrin.gif

Kaip pas jus ar buna nekalbadieniu? Ir kuris dazniausiai "uzkalbina"?

vyras gal ir galetu nekalbeti, bet man neiseina doh.gif turiu truks plys issiaiskinti ir tuoj pat ax.gif nors vyras vis moko, kad kartais reikia tiesiog kuri laika apmastyti savo poelgius ir "ant karstuju"nepult visko aiskintis...o praejus kuriam laikui ramiai susest ir issiaiskint smile.gif nu bet paaiskink karstakosei, kad reikia "veliau ir dar ramiai blink.gif " lotuliukas.gif dazniausiai reikia cia ir dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as1234 @ 2010 08 18, 20:19)

Oho kantrus esat saket - neistverciau ne dienos;))) As uz gyvenima toki - kam but su zmogumi jei su juo santykiai nera grazus arba ju visai nera - kam kankintis? Gal but visai cia pat yra zmogus su kuriuo sutarsite nerealaii gerai - mano nuomone gyvenimas per trumpas, kad neisnaudoti kiekvienos minutes graziai ir kartu;)
Atsakyti