Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

Mes atvažiavome vakare, tai jokių eilių niekur nebuvo. Ir žmonių mažai. Bet kažkaip ypatingo įspūdžio irgi nepaliko. Minusų daugiau, nei pliusų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2007 11 10, 16:41)
Grįžom. Nuotaika slogi. Prisijungiame prie traumuotu. Net nežinau kaip bet vaikas išlipo iš baseino nubrozdintas pėdos piršus. Užklijavo, bet ašarų, baimės, po to į vandenį net nelipo, nuo rankų nenuėjo.rezultate po valandos išvažiavome namo. dar grįžusnuėmiau binto gabaliuką, prilipęs, ir taip nemenkai kraujo bėga-du kart keičiau nes prasisunkia.
Dėl kitko: man buvo labai šalta. Į baseiną tai tik įlipau ir išlipau.Sušilau pirtyje. Nusileidau tik 3 kartus, nes nervai nelaiko laukti tų ratų. Ir tai dar sulaukus reikėjo peštis su lenkais, kurie nesuprato kodėl aš iš jų plėšiu tą ratą.
Tai atvažiavus apie 150 km smagiai pasimaudyti, ką žinau sukaičiavom kiek smagių dalykų už tuos pinigus galėjom nuveikti.
Jakuzius ir pirtis galima daug kur rasti. Baseinas masataičiuose neblogesnis(irgi kokie 26 laipsniai), o prie atrakcionų vistiek eilės:atstovi prie rato, paskui stovi kad nusileisti-šalta.
Ech matyt mes nepatapome Druskininkų parko mylėtojais.
Beje Krokuvoj man labiau patiko. ten jakuziu bent 4, o čia veikė viena ir vos ne ant kelių viens kitam sėsdėjo. beto ten gali palikti vaiką vakų zonoje ir kuo puikiausiai jį matai sėdėdamas po kriokliu. O čia viskas labai izoliuota. tik ne nuo skersvėjų...

As ir ziaugiuosi, kad buvau paprasta diena jokiu eiliu ir t.t. Todel likau patenkinta. Na jakuziu pirciu komplekse yra pakankamai.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2007 11 10, 16:41)
Baseinas masataičiuose neblogesnis

Nu nu, ir apsiverčia liežuvis tokias nesamones sapaliot? Lyginti senieną, atgyveną basieną su naujų doh.gif visų baseinų kompleksu., o ne eiliniu mokylų baseinėliu doh.gif
Atsakyti
NU GERAS doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gyncei:
perskaitykit bent jau prieš komentuojat. BASEINAS ir KOMPLEKSAS yra du skirtingi dalykai. jei delfyje perskaityčiau tokį piktą net ne į temą komentarą - nereaguočiau.
Šitame forume esu dėkinga viesiems kurie parašo subjektyvią nuomonę , būtent savo kailiu patirtą.
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2007 11 12, 11:13)
Gyncei:
perskaitykit bent jau prieš komentuojat. BASEINAS ir KOMPLEKSAS yra du skirtingi dalykai. jei delfyje perskaityčiau tokį piktą net ne į temą komentarą - nereaguočiau.
Šitame forume  esu dėkinga viesiems kurie parašo subjektyvią nuomonę , būtent savo kailiu patirtą.

Brangioji, palygint tarybinių laikų baseinėlį, atgyvena su naujų baseinu yra tikrai klaiku doh.gif o čia irgi mano subjektyvi nuomonė.
Bėja, gali kaip ir delfyje nereaguoti lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi pritariu geriau nei vilniuje thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif Sveikos 4u.gif

na ir aš išsakyt savo nuomonę, patirta savo kailiu norėčiau:)

buvome baiseine per Velykas (senokai jau) tai mum Labai nepatiko antrą kartą ten eiti nebenoriu. Aišku yra labai daug pliusų - tai pirtys be jų ten nėr ką veikti (čia tokiems bailaims kaip aš, kurie bijo ektremalių pramogų smile.gif )
pabuvome mes gal kokias 4 valandas ten, grįžę namo abu su draugu susirgome abiem apie 40 temperatūrą - peršalimas, dėl to kad vanduo bent jau man ir jam labai šaltas pasirodė... na ir dydis nežmoniškas, perdidelis sakyčiau wink.gif Na čia juk mes žmonės neikada mum neįtiksi ... bet žinau, kad antrą kartą ten einant(jei taip bus) 2 chalatus nuomuosiuos kad nesušalt wink.gif man asmeniškai Rygos baseinas labiau patiko .... čia iš artimiausių aplink Lietuvą 4u.gif
Atsakyti
Buvau neturiu priekaistu.
Atsakyti
laba 4u.gif

rušiamės važiuot į druskininkų akva per kalėdas?
Buvom vasarą tai buvo šilta, o dabar?

Kokia temp viduj, gal su 1,2 mėn mažiumi nerizikuoti? Gal žinot, kur galima maudymuisi skirtų sauskelnių pirk druskininkuose?

Būčiau laaabai dėkinga
Atsakyti
QUOTE(skriba @ 2007 12 06, 17:14)
laba  4u.gif

rušiamės važiuot į druskininkų akva per kalėdas?
Buvom vasarą tai buvo šilta, o dabar?

Kokia temp viduj, gal su 1,2 mėn mažiumi nerizikuoti? Gal žinot, kur galima maudymuisi skirtų sauskelnių pirk druskininkuose?

Būčiau laaabai dėkinga

aš Jūsų vietoj nerizikuočiau.... nes tikrai ten šalta... bent jau pernai buvo .... abu su draugu grįžę su 40 temperatūra gulėjom... nebent vandenį nemirksit.... smile.gif o sauskelnių manau galit rast vaistinėse druskininkuose - maximoj regis euro mačiau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2007 12 06, 23:50)
aš Jūsų vietoj nerizikuočiau.... nes tikrai ten šalta... bent jau pernai buvo .... abu su draugu grįžę su 40 temperatūra gulėjom... nebent vandenį nemirksit.... smile.gif  o sauskelnių manau galit rast vaistinėse druskininkuose - maximoj regis euro mačiau...  4u.gif

Cia matau kiek zmoniu tiek nuomoniu, man labai patiko niekas nesusirgo , jei salta pasisildai pirtyse, ar dzekuzi, ar apsirengi schalata , nematau problemu delto, taip gal ir buvo vesoka kai ilga laika ten buni.Bet siaip smagu. Ir dar kokie grazus vaizdai pro langus, tai ne Vilniuj. Ir nereik is kart begt i lauka po vandens parko, issidziovinkir gerai galvytes ir viskas bus ok, ar padraykit 100 gramu.smile.gif

Siaip tai amno nuomone tokia as buvus visur ir Vilniuj ir Livu.Tai galiu pasakyt kad net nereikia lyginti.Vilnius labai patiks tiems kas megsta pramogas , kalnelius.
Druskininkai patiks tiems kurie megsta atsipalaidavima ir poilsi. Druskininkai vien miestas daug ka pasako. Cia zmones atvaziuoja atsipalaiduoti.
Atsakyti