Įkraunama...
Įkraunama...

Druskininkų vandens pramogų parkas

O aš vaziuoju į Druskininkus vien del to, kad tai kurortas. Nežinau, ar kada vaziuosiu į Vilniaus parką. Gyvenu Kaune ir tų miesto malonumų man per akis. Norisi kurorto ir ramybės. Paskui kitą dieną galima nueit į gydyklas, pabūt ramiai... thumbup.gif
Atsakyti
Buvau vakar, man patiko.
Antradienį per žurnalisto tyrimą rodys kokias traumas patiria žmonės viešėdami vandens atrakcionų parkuose.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2008 01 13, 19:06)
Buvau vakar, man patiko.
Antradienį per žurnalisto tyrimą rodys kokias traumas patiria žmonės viešėdami vandens atrakcionų parkuose.

ech, nemačiau vakar tos laidos...kaži, ką gero ten rodė unsure.gif
Atsakyti
Nemanau, kad ka labai gero....
Atsakyti
Aš irgi mačiau tik nuotrupą. Tai rodė, kaip vyras ir moteris susižalojo, kai čiuožė nuo čiuožyklų. Po to pasakojo,kaip lyg tai 1,5 metų vaikiukas išėjo iš vaikų kambario ir nuėjo į didžiulį baseiną vienas ir vos nenuskendo. Išgelbėjo ne prižiūrėtojai, o visai pašaliniai žmonės, prižiūrėtojai jaučiasi tarsi sulėtintam kine. Ketverių metų vaikas susilaužė kojytes. Nu vienu žodžiu vaizdelis susidarė ne koks. O dar pasakojo viena pažįstama, kad jos vaikas iškrito iš to rato tam baseine kur bangelės būna ir vos nenuskendo. Šiaip tai mažoka informacijos žmonėms, kad galima išsinuomoti liemenes vaikams, chalatus, rankšluosčius. g.gif
Atsakyti
Saiip tai tikrai galima susizalot, bet reikia labai saugotis. Taigi slapia visur ir slidu. Ir as truputi paslydau, bet nieko neatsitiko.
Atsakyti
Dieve, dėl to kad slidu reik būti butinai su tapkėm ir nekaltint akvaparko.
Savaitgalį kaip vyras grįš galėsiu įkelti nuotrauką, kaip atrodė man strėnos ir nugara po to kaip nudardėjau druskininkų akvaparkę nuo laiptų. Vaizdelis buvo klaikus, puse nugaros, strėnos užpakalis juodi net ne mėlini, o mano pačios vestuvės už poros savaičių doh.gif aš nei gulėt nei sėdėt negalėjau, bet kaip sakoma iki vestuvių užgis taip ir buvo, mėlyna dar buvo bet skausmo nejaučiau.
Bet dėl viso šito kalta tik pati aš. Kodėl buvau išmasčius vaikščiot be tapkių? Va tau ir rezultatas. Tik kaip jau nusiridenau į apačią iš pačio viršaus, nukritau beveik gelbėtojam po kojom, bet tik atsisuke pasižiūrėjo ir nusisuko, o aš tuo metu net rėkt negalėjau žinot kaip būną viską surakiną, tai mane mergaitė 12 metų pakėlė iš išgasčio.
Atsakyti
Siaubas doh.gif gerai, kad pakankamai laimingai baigėsi viskas 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi mačiau tik patį reportažo galą, tai pagavau, kad sakė, jog visi tie akvaparkai yra apdraudę savo inventorių, patalpas ir pan, bet ne lankytojus. Ir, jei pastarieji nukenčia - niekas kitas nėra nei kaltas, nei atsakingas.
Atsakyti
Mums su draugu pramogaujantis irgi teko laiptais nudardėti.Jis pirmas paslydo ir mane kaip kėgli nudaužė.Po tokio ir verkti iš skausmo norisi ir juokas ima.
Atsakyti
Mano vaikas eidamas su tapkiukais paslydo, tai gerai, kad laikiau už rankos.
Gynce, o tau gerai, kad gerai baigėsi, nes mano mamai prieš dešimtmetį taip paslydus baseine lūžo keli šonkauliai, skausmas buvo nerealus.
Atsakyti
Taip ačiū dievui kad gerai baigėsi, tik inkstai smarkiai sutrenkti buvo, ir strenos.
O guzas strėnose ilgai nedingo, teko eiti pas masažistę kad švelniai per kelis kartus išmasažuotų doh.gif
Na bet aš kaltinu tik save vieną, nes DVP myliu wub.gif
Atsakyti