Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus rajonai

Studiju laikais gyvenau centre (bendrabuciuose), tai pasakyciau, kad pirmiausia reiktu ziureti i tai, kur tu miegosi, valgysi, prausies ir praleisi laika po darbo, savaitgaliais, ziemos vakarais ir pan, t.y. i pati buta, o ne kas uz jo ribu. Taip pat labai svarbu pasidometi, kas per kaimynai. Kas, kad gyvenau prestiziniame centro rajone, bet kaimynai tai ojojoi.. geriau kur pakrasty, bet tokiu kaimynu nematyt sad.gif
Po to gyvenau Zemuosiuose Paneriuose. Juos visi peikia, bet per 3 gyvenimo ten metus tikrai niekas neprikibo ir vaikscioti ten nebijojau, nors pakrastuky gyvenom. O salia ir miskas, visai ciotkei (neziurint i aplink parduotuve apsisnarglejusius pijokus).
Dabar gyvenu Pilaiteje - is vienos puses matau ezera, is kitos - panoraminis langu langeliu kvadraciuku vaizdas smile.gif Na, bet kad aukstas virsutinis, tai vis tiek erdve atsiveria. Rajonas ramus, apsisnarglejusiu dar nemaciau. Zmones tvarkingi, tik noretusi, kad transportas butu labiau isvystytas ir viskas butu labai ciotkei wink.gif
taip sakanе, kiekvienas is savo varpines kiekviena situacija vertina.
Sekmes ieskantiems! wink.gif
Atsakyti
gyvenau iki 20 metu olanduose, na ta dalis tarp uzupio ir antakalnio, poto 7metus pilaitej, o dabar uzupy..na ka galiu pasakyti. Poto kai gyvenau olanduose, kur netoli vilnele, belmonto miskas, kriokliai, senamiestis, daug erdves medziu...kalnu (kas begalo smagu vaikams ziema) tai pilaite buvo tikras košmaras - pilki namai, visi vienodi, medziai tik mishke, statyti mashina nera kur. O jau namo akustika- tai ragai, turejau kaimyne "Ryža" tai kai rekdavo ant savo dukters ir vyro, tai ištisais sakiniais girdėdavosi. Tik va ežerai tai viska pilaitej atperka, jei gyvent kur pakrašty vilniaus- tai tik pilaitėj
O va dabar gyvenam uzupy plytiniam name, langai i tris skirtingas puses, skirtingi vaizdai. Nieko nesigirdi ka veikia kaimynai. Gerai kai netoli senamiestis, gali sau kad ir pesti visur eiti. jokiu problemu del parkavimo, jei vaziuot kur reikia, kamsciai buna i kita puse.

dabar apie tai kas buvo geriau pilaitej nei uzupy. Pilaitej rupinamais vaikais, ten daug aiksteliu, supyniu..uzupyje tik prie mokyklos. musu kieme nera jokios aiksteles, todel vaikai net i kiema neina, nes apart mashinu kieme nieko nera.
susisiekimas visuomeniniu transportu iš uzupio tai tik iki turgu vienas iki hales, kitas iki kalvariju. vienintelis normalus marsrutas 11. o kiti tai kad ir i kokia puse vaziuotum toliausiai 5 stoteles. tai tiesiogiai nenuvaziuosi niekur, gerai kad tas 11 yra. o mikriukai nevaziuoja.
Tik dabar kainos užupy nebepasiekiamos, nors visur jos nenormalios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bolivija: 27 birželio 2007 - 19:07
man Tarandė patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2007 06 28, 08:49)
man Tarandė patinka ax.gif

o tai ne tarandej keliai neasfaltuoti, aplink vienos statybos. mano bendradarbe gyvena ten, tai sake kad dalis tarandes tai tvarkinga, bet jei vaziuot i giluma, tai nieko gero
nors gal ash kazka maušau
Atsakyti
čia gal ir nelabai į temą paklausiu, bet gal kas galit pasakyti kur tiksliai yra šanchajus? žinau, kad tai kažkur prie Kalvarijų, bet kaip jis apibrėžiamas?
Atsakyti
QUOTE(agnussia @ 2007 08 18, 17:17)
čia gal ir nelabai į temą paklausiu, bet gal kas galit pasakyti kur tiksliai yra šanchajus? žinau, kad tai kažkur prie Kalvarijų, bet kaip jis apibrėžiamas?

Mano galva, tai šanchajus yra tos trobelės priešais Kalvarijų turgų. Ten visas toks kvartaliukas (po truputį nykstantis) yra tokių namelių-griuvenėlių. blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilytshiukė @ 2008 03 21, 11:32)
Mano galva, tai šanchajus yra tos trobelės priešais Kalvarijų turgų. Ten visas toks kvartaliukas (po truputį nykstantis) yra tokių namelių-griuvenėlių.  blush2.gif  smile.gif

tie nameliai - griuvenėlės, žinokit, yra urbanistinis paveldas lotuliukas.gif . be bajerio. Šanchajus yra kitoj Kalvarijų gatvės pusėj, negu turgus. Prasideda panašiai nuo Europos ir tęsiasi iki Žalgirio g-vės, o gal ir toliau biškutį g.gif . Kiek sakičiau, po kažkiek žemės sluoksnių yra kažkokie unikalūs šaligatviai ir namai kažkokie saviti blink.gif , ten buvo planų padaryti jaukų suvenyrinių krautuvėlių ir pan. rajoną, kaip ir antrą senamiestį, tik naujesnį biggrin.gif ir medinį ...
Atsakyti
Man patinka Senamiestis ir rajonai i siaure nuo Neries - Zirmunai, Baltupiai, Jeruzale, Santariskes, aisku Valakampiai (bet ten isigyt ka nors laaabai daug pinigeliu reikia blink.gif ). Tik vienas dalykas Senamiestyje nepatinka, kad namai seni nors ir grazus, bet masina tektu laikyti kieme, sildymas nereguliuojamas ir nuo centrinio atsijungti neimanoma, o daznai ir kaimynu visokiu pijokeliu pasitaiko.
Atsakyti
as uz Jeruzale. Ne vien del to kad cia gyvenu. Kai pakalbu su vietiniais, tai jei ir kraustosi kur nors tai vistiek bus ta pati Jeruzale, tik didesnis butas. Zalias, ramus rajonas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nera kas @ 2008 03 24, 01:15)
as uz Jeruzale. Ne vien del to kad cia gyvenu. Kai pakalbu su vietiniais, tai jei ir kraustosi kur nors tai vistiek bus ta pati Jeruzale, tik didesnis butas. Zalias, ramus rajonas  thumbup.gif

man irgi Jeruzale patinka drinks_cheers.gif ir dar Santariskes. buta perku Santariskese ax.gif
Atsakyti
Man tai atrodo, kad Jeruzale ir Santariskes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelmė @ 2008 03 27, 15:49)
Man tai  atrodo, kad Jeruzale ir Santariskes 4u.gif

Be jokios abejones-Jeruzale,Santariskes...Kiek zalumos!!!Kur dar gali atrasti toki grozi?!Atsikeliau cia 1992 metais i Ateities gatve,tai iki siol keiciu butus,bet is sio rajono nenoriu niekur eiti.Dabar gyvenu Smugleviciaus gatveje,bet zadu keltis i Bajoru kalvas po menesio.Nepalyginti nei su vienu mikrorajonu,nors gal visi rajonai turi savo zavesio.,
Atsakyti