Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus rajonai

gyvenau as ir justiniskese, sio rajono labai nemegstu, ir siaures miestely, ir uzupy, ypac mielas dusiai prisimint rajonas. dabar gyvenam zirmunuose, visur kazkaip buvo gamta, centras netoli, bet uzaugau as uz vilniaus keli km. nuosavam name, aplink gamta smile.gif tai ir dabar su vyru linkstam ne paciam mieste o aplink vilniu ieskoti sklypo. tai kol dar esam ieskojimo stadijoj, apsistoje zirmunuose. bet jei rimtai man sis rajonas ne prie sirdies g.gif nezinau kodel, tiesiog nelimpa.
Atsakyti
QUOTE (Reklamiste @ 2004 11 02, 13:46)

Jeruzale - namu prigrusta, kamsciai didziausi, nei mokyklu, nei darzeliu

Pardon, bet palaikau tik Antakalni ir Uzupi thumbup.gif Todel ir gyvenu per viduri biggrin.gif

namu prigrusta ir tam paciam antakalnyje..kur jau dabar negruda nauju namu? kai tokia paklausa?
kamsciai absoliuciai visur-o nuo jeruzales soki i greitkeli ir labai greit aplenki visus kamscius.
mokykla yra tongue.gif
darzeliu skaicius dar neirodo ju kokybes. kai kur zinau bent po 2-3 darzelius voienoj gatvej, bet kazkodel tevai vaikus veza i kitus rajonus g.gif
Atsakyti
QUOTE (Sara @ 2004 11 03, 09:48)
QUOTE (Reklamiste @ 2004 11 02, 13:46)

Jeruzale - namu prigrusta, kamsciai didziausi, nei mokyklu, nei darzeliu

Pardon, bet palaikau tik Antakalni ir Uzupi thumbup.gif Todel ir gyvenu per viduri biggrin.gif

namu prigrusta ir tam paciam antakalnyje..kur jau dabar negruda nauju namu? kai tokia paklausa?
kamsciai absoliuciai visur-o nuo jeruzales soki i greitkeli ir labai greit aplenki visus kamscius.
mokykla yra tongue.gif
darzeliu skaicius dar neirodo ju kokybes. kai kur zinau bent po 2-3 darzelius voienoj gatvej, bet kazkodel tevai vaikus veza i kitus rajonus g.gif

Na ash kai ieskojau buto - tai jeruzalej nei i viena buta neuzejau, nes labai jau nepatiko man aplika ir simtai sugrustu aukstoku namu, amzinai uzhkishta ateities gatve. Cia tikrai kiekvienas kaip pripranti - ten ir geriausia kur gyveni. Dabar statys nama vietoj veterinarinio kabineto prie to prudelio (nezinau, ar ten dar jeruzale, ar jau santariskes)- ten gal ir noreciau gyventi, bet kad labai jau arti galtves bus. O ir tas vanduo kaizhkaip tik aki traukia, o kai pagalvoji, kad vaikai isheje i kiema atsidurs tarp gatves ir vandens - tai nelabai bevilioja. O jeruzaleje jei prie baznycios kur gyventi tai thumbup.gif butu.
Atsakyti
QUOTE (0nora0 @ 2004 11 03, 13:38)

Na ash kai ieskojau buto - tai jeruzalej nei i viena buta neuzejau, nes labai jau nepatiko man aplika ir simtai sugrustu aukstoku namu, amzinai uzhkishta ateities gatve.

Nu sorry. Kaip tik, jei name trys laiptines, tai viena 5 aukstu, kita 7 ir viena 9 aukstu. Sugrustus namus as laikau tokius, kokie buna kokiuose Fabuose ar Seskinej, kur stovi devyniu aukstu namas su 5 laiptinem, salia prijungtas dar kokiu 5 laiptiniu penkiaukstis.... Cia as suprantu uzkisima. Kita vertus, butu gal ir smagu gyventi tvieju aukstu name, keturiu butu name. Ale tuomet reikia isvis vaziuoti i Lietuvos kaimus....
Atsakyti
QUOTE (Zvirbliuke @ 2004 11 02, 14:49)
O tie uždari kiemeliai man atrodo tokie klaustrofobiški dry.gif Ir su vaiku (ar šuniu)juose nepasivaikščiosi - amžinas pavėsis, nei pievelės, nei medelio...O dar man kiemeliuose nepatinka, kai langai tiesiai į kaimyno langus atsiremia...

na, nežinau jos kiemas didelis ir ramus, o pro langą matosi senamiesčio stogai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Moteris @ 2004 11 03, 14:37)
QUOTE (0nora0 @ 2004 11 03, 13:38)

Na ash kai ieskojau buto - tai jeruzalej nei i viena buta neuzejau, nes labai jau nepatiko man aplika ir simtai sugrustu aukstoku namu, amzinai uzhkishta ateities gatve.

Nu sorry. Kaip tik, jei name trys laiptines, tai viena 5 aukstu, kita 7 ir viena 9 aukstu. Sugrustus namus as laikau tokius, kokie buna kokiuose Fabuose ar Seskinej, kur stovi devyniu aukstu namas su 5 laiptinem, salia prijungtas dar kokiu 5 laiptiniu penkiaukstis.... Cia as suprantu uzkisima. Kita vertus, butu gal ir smagu gyventi tvieju aukstu name, keturiu butu name. Ale tuomet reikia isvis vaziuoti i Lietuvos kaimus....

Matai, kai state fabus ar seskine, dar galiojo kazkokie namu grudimo principai, ten nors namai ir didziuliai, bet prie ju budavo irengtos erdvios vaiku zaidimo aiksteles, palikta vietos kokiam skveriukui ir pan. O dabar - visiskas bespredelas. Kuo zeme brangesne, tuo labiau ji "taupoma", vaikam zaisti vietos visiskai nepaliekama, jau nekalbu apie aikseliu irengima prie kiekvieno namo, kas anksciau budavo privaloma. Namas prie namo, langas pries langa blink.gif .
Atsakyti
Man jau pasidare idomu, kur Lota gyvena, nes jos pasisakymuose apie rajonus labai daug blink.gif blink.gif ir dry.gif ir g.gif Kur gi lieka ramiai ir graziai gyventi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE (lota @ 2004 11 03, 15:03)
Matai, kai state fabus ar seskine, dar galiojo kazkokie namu grudimo principai, ten nors namai ir didziuliai, bet prie ju budavo irengtos erdvios vaiku zaidimo aiksteles, palikta vietos kokiam skveriukui ir pan. O dabar - visiskas bespredelas. Kuo zeme brangesne, tuo labiau ji "taupoma", vaikam zaisti vietos visiskai nepaliekama, jau nekalbu apie aikseliu irengima prie kiekvieno namo, kas anksciau budavo privaloma. Namas prie namo, langas pries langa blink.gif .

Mano namas yra nenaujas, bet turi vidinį uzdara kiema, su supynem ir smelio dezemis. Drauge gyvena naujos statybos name, tai ten isvis puikiai irengta zaidimu aikstele uzdarame kieme. Man baisiausia atrodo, kai zaidimu aikstele dubliuojasi su masinu stovejimo aikstele ir del parkavimo problemu, smelio dezeje dedes statosi savo masinas (vaizdelis is Karoliniskiu).
O jei nebuvote Jeruzalej, tai atvykite ir pasakiciuokit visus skverelius ir parkelius. Paejekit Maumedziu gatve iki galo, ir atsidursit nuostabiam pusyne. Man paciai tai buvo atradimas, pasijutau kaip Palangoj kokioj biggrin.gif
Va kaip as cia ginu savo rajona, nes jis man visai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Reklamiste @ 2004 11 03, 15:38)
Man jau pasidare idomu, kur Lota gyvena, nes jos pasisakymuose apie rajonus labai daug blink.gif blink.gif ir dry.gif ir g.gif Kur gi lieka ramiai ir graziai gyventi? smile.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Gyvenu nei labai ramiai nei graziai, as tik savo subjektyvia nuomone reiskiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE (norge @ 2004 11 02, 16:26)
... tik mielas besileidžiančių lėktuvų birbenimas....

laugh.gif

aš užaugau prie lėktuvų, kai įpranti, tai tas pats, kas bitė praskrenda biggrin.gif po didelės pertraukos NATO skraidyt pradėjo;ka gerai ka gerai ka birb ka lietuviška laugh.gif
Atsakyti
As irgi uzaugau Antakalny. Kad matydavom praskrendancius lektuvus pamenu, o vat garso - nea... smile.gif Gal cia kazkokia selektyvi skleroze, o gal tiesiog, kai ipranti, tai ir nebepastebi.
Atsakyti
Tie lėktuvai tikrai skrenda. Garsas girdisi, bet nėra jau labai didelis, nes jie dar aukštai būna, be to nedažnai skrenda. Tai tik viena iš daugelio linijų. Bet mašinų ūžimo ir troleibusų zyzimo nepakęsčiau. Aš už žalumą, o ne už mūrų sienas už metro nuo lango.
Atsakyti