Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi Vilniaus rajonai

Pilaite gal ir ne nuobodtbe, bet sito rajono asocialiu seimu kvartalas tikrai nepagrazins, kaip ir cigonai blink.gif

O geriausias rajonas yra Zverynas, ypac netoli upes wub.gif
Atsakyti
QUOTE (picolo @ 2004 11 04, 12:50)
...2006 metas Pilaiteje  jau suplanuotas pastatyti naujas darzelis su baseinais ir sporto salemis, ...

Ką,tikrai - NAUJAS DARŽELIS???? Bliamba kokia gera naujiena clap.gif Nes darželis,kur vienoje grupėje grūdasi 30 vaikučių - man jau atrodo kažkas nenormalaus ir visai netraukia.O kitur vežiot irgi visai nesinori...
O iš kur sužinojot apie tas naujas statybas,gal yra kur internete apie tai pasiskaityt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamy: 07 lapkričio 2004 - 21:37
Savaitgalį važinėjomės po visokius rajonus ir ieškojom buto g.gif

Nusistebėjau Pilaitės nykumu ir labai susižavėjau Jeruzale. Ir butą ten nusižiūrėjom, tik kad mūsų parduodamo 1 kamb. butuko vos užteks pradiniam įnašui už nusižiūrėtąjį - brangu ten... Bet, kaip mano vyras pasakė- tai idealus rajonas vaikučiams perėti clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE (raganele @ 2004 11 08, 16:00)
Savaitgalį važinėjomės po visokius rajonus ir ieškojom buto g.gif

Nusistebėjau Pilaitės nykumu ir labai susižavėjau Jeruzale. Ir butą ten nusižiūrėjom, tik kad mūsų parduodamo 1 kamb. butuko vos užteks pradiniam įnašui už nusižiūrėtąjį - brangu ten... Bet, kaip mano vyras pasakė- tai idealus rajonas vaikučiams perėti clap_1.gif

Nu ar as nesakiau wink.gif Kad Jeruzale yra thumbup.gif
Atsakyti
picolo turbut visuose rajonuose gyvenusi, kad taip iskritikavo biggrin.gif Parodykit nors viena zmogu, kuris pagyvenes pilaiteje galetu pasakyti bent viena bloga dalyka apie ja. Sutinku tik su tuo, kad darzelis perpildytas. Bet tai todel, kad visai neseniai tai buvo prestizinis rajonas, jame butus pirko jaunos seimos (gal ir dabar panasiai). Mazai kur maciau tiek besilaukianciu ir mamu su vezimeliais. Pati isvaziavau is ten su asaromis, bet taip reikejo. Vis audziau minti ateityje ten vel grizti, bet suzinojau apie planuojamus apgyvendinti cigonus. ohmy.gif Ir sugalvok gi tu man juos patalpinti butent ten mad.gif

O jei jau kalbet apie Jaruzale, tai ziurint kokia jos vieta tokia thumbup.gif Alchasu rajonas (bent jau neseniai taip buvo).

O siaip tai, kiekvienas zmogus turi surasti savo - jokiu patarimu patarciau neklausyti tongue.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kaip gali buti tos zmoniu neisprusimas??? Is kur istrauket, kad Pilaiteje apgyvendins cigonus? Skaityti reikia atidziai, o ne klausyti visokiu pletku. Yra statomi namai, kur bus apgyvendintos ne ASOCIALIOS, o SOCIALIAI REMTINOS seimos. Tai ilgus metus stovincios eilese, nesugebancios is savu pinigeliu sutaupyti butui, o kredito negaunancios vien del mazo atlyginimo, seimos. Tai galbut jaunos seimos, gal vienisos mamos, neigalieji ir panasiai. Kur matet savivaldybes milijonus, kuriais galetu svaistytis? Niekas dovanai naujai pastatyto buto neatiduos. Turi matytis galimybe, kad uz ta buta bus kazkaip, nors kazkiek mokama. O is ko gi koks bomzas jums mokes?smile.gif))
Taigi, nebus cia jokiu cigonu, jokiu asocialu. O jei ir atsiras kazkiek, tai tikrai ne ka daugiau nei bet kuriame kitame rajone. To neisvengsi.
Atsakyti
Man prestižinis rajonas - Avižieniai thumbup.gif nes ten gyvenu tongue.gif
Atsakyti
Esu gyvenusi Zirmunuose, Seskineje, Naujamiestyje vel Seskineje ir dabar Pasilaiciuose.
Zirmunuose gyvenau netoli upes, buvau dar labai maza ir mama vesdavosi mane ten pasivaikscioti. man labai patiko.
Seskines, ypac ten, kur seni namai, didziausia problema - parkavimas.
Naujamiestyje (nuo Savanoriu, Pietario ir Zemaites sankryzos) didziausias privalumas - Vingio parkas. bet jei nuo minetos sankryzos (ji skiria Vilkpede nuo Naujamiescio) bent zingsni gilyn i Vilkpede, tai chuliganizmas vienas, nepriklausomai ar namas naujas, ar senas. yra ten kiemuose naujesniu namu, bet ten ir i kiema nera labai saugu iseiti, ir i parduotuve. parkavimas taip pat labai didele problema. aisku dar vienas privalumas, kad centras yra ranka pasiekiamas. visur per kokiu 20 min. pasivaiksciodamas gali pestute nueiti. kamsciu problema atpuola.
dabar gyvenu Pasilaiciuose ir esu tuo patenkinta. gyvename gale rajono, kur yra pristatyta nauju namu. gerai, kad ne toje rajono dalyje, kur blokiniai devunauksciai jungiami su septynauksciais, penkiaauksciais ir triauksciais. ir namas prie pat namo pastatytas. o netoli musu yra ir miskelis, kiemas musu pusiau uzdaras. kad aplinkui yra nauji namai irgi matau privaluma, nes juose paprastai asocialai negyvena.
kamsciai nuo Seskines kalno lyg ir apmazeje (as paprastai leidziuosi apie puse devyniu ryte). vakarais pakilti i kalna sunkiau. bet visi rajonai turi savo minusu.
Atsakyti
QUOTE (Venta @ 2004 11 25, 08:41)
Yra statomi namai, kur bus apgyvendintos ne ASOCIALIOS, o SOCIALIAI REMTINOS seimos.

Visai nesigaudau Vilniaus rajonu saugume, bet uzsienyje tokie kvartalai greitai nusirita zemyn. Net jei ten buna tik keli tokie namai.
Atsakyti
QUOTE (vilko_puse @ 2004 11 26, 11:26)
nuo kada Pilaite prestizinis rajonas? blink.gif ar tai priklauso nuo to, kad daug pilvotu mamu vaiksto? daug mamu su vezimeliais? geras prestizo kriterijus.

Ir ne todel, kad gyvenu Pilaiteje (ir man tai patinka!), o tik teisybes delei:

Nekalbu apie siuos metus, bet dar pries kokius 5-6 metus Pilaite isties buvo prestizinis Vilniaus mikrorajonas. Daug visokio plauko zmoniu prie pinigo pirkosi ir statesi cia butus. Beje, kainos - iki siol aukstesnes, nei, pvz, Pasilaiciuose ar Fabijoniskese (nekalbu apie naujos statybos butus). wink.gif
Atsakyti
isrinkti geriausia rajona neimanoma, nes kiekvienas turi savo subjektyvius kriterijus, pagal kuriuos ir renkasi, vieni tam rajone gime ir augo (kas cia labai dzana).

galima tik sau individualiai nuspresti, koks geriausias...
man asmeniskai kaip ne vilnietei jaunai mergiotei geriausias atrodo antakalnis, nes arti gamtos, ramu, ne pilkas, yra kur pasivaikscioti, pabegioti, gana arti centro, kas aktualu jaunimui smile.gif ir namai gan kokybiski ir ne visur sugrusti...
uztai kai rinkomes savo nauja busta ir nugalejo Antakalnis (rinkomes tarp jo ir Zveryno, bet Zverynas labai jau bardakiskai atrodo....) ir kazkkaip nelipo prie dusios, na, nemaciau ten vietos, kur galeciua atsistoti ir pasakyti, va, cia noreciau gyventi...bet cia jau asmenines simpatijos...

o kadangi senamiesty ir uzupy kainos blink.gif tai issirinkome Antakalni...
Atsakyti
O ka manot apie Zirmunus (Siaures miesteli)? rolleyes.gif Apie ji radau tik kelias zinutes... Kadangi as ne vilniete, tai nelabai zinau tuos rajonus, o butent ten dairomes buto biggrin.gif
Atsakyti