Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: spec. l/d '' Pušaitė''

QUOTE(Ramsius @ 2010 08 26, 17:17)
Laba,
Kokioj grupėj būsit? Gal draugauti teks  smile.gif Mes 4-toj 4u.gif

buvom į 4 įrašyti, bet paprašėm perkelt į 8 (draugų vaikas ten lanko, tai mano merginai nors vienas pažystamas bus) lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes lopseliniai dar. 2metukai. Tai nezinau kaip mano mamyciukas ten jausis. Is isvaizdos darzelis tai kraupokai atrodo, dar ziuresim kokios aukletojos tus. Va todel ir brr... smile.gif ax.gif
Atsakyti
Su rugsėjo pirmąją "Pušinukai" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2010 09 01, 20:03)
Su rugsėjo pirmąją "Pušinukai"  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas lankėt 3-ią darželio grupę? Kaip ten auklėtojos? blush2.gif
Kaip visada, pirmų dienų įspūdžiai ne kokie būna... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pliušė @ 2010 09 02, 18:42)
Sveiki,
gal kas lankėt 3-ią darželio grupę? Kaip ten auklėtojos?  blush2.gif
Kaip visada, pirmų dienų įspūdžiai ne kokie būna...  g.gif

mes ne į 3 einam, bet pirmos dienos įspūdis ir man ir dukrai labai geras thumbup.gif , gaila, kad apsirgom ir šiuo metu negalim eiti, bet mergina jau laukia kada tas pirmadienis ateis ir jinai vėl į naują grupę galės bėgt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2010 09 03, 10:07)
mes ne į 3 einam, bet pirmos dienos įspūdis ir man ir dukrai labai geras thumbup.gif , gaila, kad apsirgom ir šiuo metu negalim eiti, bet mergina jau laukia kada tas pirmadienis ateis ir jinai vėl į naują grupę galės bėgt biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
sveiki, o kokia pazyma reikia pristatyti is alergologo ar is seimos daktaro kad priimtu i darzeli? manoji negaliu pasakyti kad labai elergiska bet karts nuo karto buna elergija skalbimo miltelems tai vaisiams tai kakavai ie nuo nervuku isberia tai nezinau ar priimtu
Atsakyti
QUOTE(zaliaake333 @ 2010 09 06, 12:31)
sveiki, o kokia pazyma reikia pristatyti is alergologo ar is seimos daktaro kad priimtu i darzeli? manoji negaliu pasakyti kad labai elergiska bet karts nuo karto buna elergija skalbimo miltelems tai vaisiams tai kakavai ie nuo nervuku isberia tai nezinau ar priimtu

mums reikėjo pristatyti pažymą iš alergologo kokia alergija pas mus (kam alergiška yra) mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
gal yra lankanciu 2 gr siame darzelyje? labai reikia nuomoniu apie aukletoja Grazina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimasita @ 2010 10 13, 09:18)
Sveikos mamytes  4u.gif
gal yra lankanciu 2 gr siame darzelyje? labai reikia nuomoniu apie aukletoja Grazina mirksiukas.gif

man visai nieko pasirode, lankeme pas ja pavasari
Atsakyti
sveiki, sitame darzelyje dirba labai puiki aukletoja rima, atrodo voveriuku ar voveraiciu grupeje, nepamenu kaip grupe tiksliai vadinas. galiu tik pasakyti,kad tai pedagoge is pasaukimo - nuostabus zmogus ir aukletoja, mylinti vaikus
Atsakyti