Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: spec. l/d '' Pušaitė''

QUOTE(rimuks @ 2010 11 12, 20:31)
sveiki, sitame darzelyje dirba labai puiki aukletoja rima, atrodo voveriuku ar voveraiciu grupeje, nepamenu kaip grupe tiksliai vadinas. galiu tik pasakyti,kad tai pedagoge is pasaukimo - nuostabus zmogus ir aukletoja, mylinti vaikus

nuo šių metų jau nebe voveriukų grupėje, o ežiukų, ir tikrai, labai šauni auklėtoja ir moteris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(digi @ 2010 11 23, 21:55)
nuo šių metų jau nebe voveriukų grupėje, o ežiukų, ir tikrai, labai šauni auklėtoja ir moteris thumbup.gif

kuri cia? Laima ar Danguole?
Atsakyti
Dukrytė lankė šiame darželyje lopšelinukų pirmą grupę, auklėtojos Zita ir Nijolė. Tik geru žodžiu galiu šias pedagoges minėti: atsidavusios, išradingos, šiltos. O kiek darbelių įvairių darydavo, dainelių, eilėraštukų išokdavo. turint omeny, kad juk mažiukai buvo. dukrytė, kai priprato, noriai eidavo. ir pripratimo periodas neužtuko, o buvo mamyčiukė,
Atsakyti
Sveikos mamytes, norejau paklaust gal kam teko daugiau bendraut su aukletoja Danguole? drauges vaikas lanko si darzeli, jam 3.5 metuku. tai kai dirba Danguole vaikas atejes i darzeli ima cypti klykti, mama gelbek, nepalik manes ir panasiai. taciau, kai dirba kita aukletoja (Laima) tada vaikas auksinis, pamirsta, kad reik mamai ate pasakyt lekia pas ja. sake, budavo, kad tik atejes jos nemates tik balsa isgirdes imdavo cypti. Kai siandi klausiau kaip sekesi, sako gerai, buvo Laimute. o ryte dirbus danguolei vel tos pacios isterijos kartojosi. vakar bandziau klausti, kas yra, kodel nepatinka toji aukletoja, sake pikta yra, ir daugiau nieko kaip ir nepasakojo. gal kazkam buvo panasiu dalyku? drauge nezino nei ka daryt, gaila sako vaiko sitoki klykianti palikti...
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 01 17, 21:29)
Sveikos mamytes, norejau paklaust gal kam teko daugiau bendraut su aukletoja Danguole? drauges vaikas lanko si darzeli, jam 3.5 metuku. tai kai dirba Danguole vaikas atejes i darzeli ima cypti klykti, mama gelbek, nepalik manes ir panasiai. taciau, kai dirba kita aukletoja (Laima) tada vaikas auksinis, pamirsta, kad reik mamai ate pasakyt lekia pas ja. sake, budavo, kad tik atejes jos nemates tik balsa isgirdes imdavo cypti. Kai siandi klausiau kaip sekesi, sako gerai, buvo Laimute. o ryte dirbus danguolei vel tos pacios isterijos kartojosi. vakar bandziau klausti, kas yra, kodel nepatinka toji aukletoja, sake pikta yra, ir daugiau nieko kaip ir nepasakojo. gal kazkam buvo panasiu dalyku? drauge nezino nei ka daryt, gaila sako vaiko sitoki klykianti palikti...

ir iki siol tas pats? nes manoji persilauze ir priprato.. o ka gali padaryt? grupe keisti nebent, nes aukletojos budo nepakeisi, taip Danguole grieztesne ir reiklesne nei Laima ir bendravimo budas maziau svelnus

bet man ten kitas dalykas nepatinka, kad grupeje yra museika ir atseit su juo nieko negalima padaryti.. nebent tevai ji prades auklet
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2011 01 18, 22:00)
ir iki siol tas pats? nes manoji persilauze ir priprato.. o ka gali padaryt? grupe keisti nebent, nes aukletojos budo nepakeisi, taip Danguole grieztesne ir reiklesne nei Laima ir bendravimo budas maziau svelnus

bet man ten kitas dalykas nepatinka, kad grupeje yra museika ir atseit su juo nieko negalima padaryti.. nebent tevai ji prades auklet

taip, iki siol tas pats. ir as bandziau kalbet, kad nereikia bijot, jis pasako, kad nebebijos ir baigias tuom, o nuejes ir ja isgirdes/pamates vel klykia. bandziau prakalbint, kame reikalas, nelabai ka sako, tik karta sake - pikta yra.
o del museikos, tai pasakojo ir man apie toki, bet cia gal su tevais kalbeti reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 01 20, 21:18)
taip, iki siol tas pats. ir as bandziau kalbet, kad nereikia bijot, jis pasako, kad nebebijos ir baigias tuom, o nuejes ir ja isgirdes/pamates vel klykia. bandziau prakalbint, kame reikalas, nelabai ka sako, tik karta sake - pikta yra.
o del museikos, tai pasakojo ir man apie toki, bet cia gal su tevais kalbeti reikia unsure.gif

keista nei vieno cypiancio nebematau g.gif lukas tik kai danguole dirba visada sedi koridoriuj, prie mamos asaru biski nubyra, kai mama iseina jis ramiai pasedi, kartais pakalbam smile.gif
o del museikos tai taip, bet jo atejimo laikas nesutampa su mano visiskai... nebent per susirinkima..
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2011 01 21, 19:06)
keista nei vieno cypiancio nebematau  g.gif lukas tik kai danguole dirba visada sedi koridoriuj, prie mamos asaru biski nubyra, kai mama iseina jis ramiai pasedi, kartais pakalbam smile.gif
o del museikos tai taip, bet jo atejimo laikas nesutampa su mano visiskai... nebent per susirinkima..

kai iseina mama, apsiramina? man dreauge sako blyn kaip gaila paciai, kai vaikas rekia unsure.gif aha, cia pries kelias dienas klause ar buvo jis, tai nebuvo, lukas sako jis museika yra biggrin.gif aij, siandi sake drauge jai museika siule i galva smile.gif tai sako paklausiau gal turi sese, tai sake turi ir sese ir broli.. matomai is ju gal ismoksta...
o del tos aukletojos, nu pas luka idomiai taip, nesuprasi jo irgi. turim tokia bendra pazistama, nu ji nera bloga, ner ant jo nei saukus nei ka, o nuo pat gimimo bijojo, isgirsdavo - klykdavo. ateidavo i svecius, budavo sedes kambary, dabar tai nebijo bet skersai ziuri.. o as tai ir baru ji, ir susipykstam, nu as tokia ir svelni ir grieztai, kai reikia,bet manes nebijo isvis. nu bet prie Danguoles nepripranta.
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2011 01 21, 22:25)
kai iseina mama, apsiramina? man dreauge sako blyn kaip gaila paciai, kai vaikas rekia  unsure.gif aha, cia pries kelias dienas klause ar buvo jis, tai nebuvo, lukas sako jis museika yra biggrin.gif aij, siandi sake drauge jai museika siule i galva smile.gif tai sako paklausiau gal turi sese, tai sake turi ir sese ir broli.. matomai is ju gal ismoksta...
o del tos aukletojos, nu pas luka idomiai taip, nesuprasi jo irgi. turim tokia bendra pazistama, nu ji nera bloga, ner ant jo nei saukus nei ka, o nuo pat gimimo bijojo, isgirsdavo - klykdavo. ateidavo i svecius, budavo sedes kambary, dabar tai nebijo bet skersai ziuri.. o as tai ir baru ji, ir susipykstam, nu as tokia ir svelni ir grieztai, kai reikia,bet manes nebijo isvis. nu bet prie Danguoles nepripranta.

jeigu tai lukas, tai kai iseina mama jis ramus sedi koridoriuj, kol sugalvoja pats arba kas nors parsiveda ji i grupe. Karta Urte, karta auklyte, karta jis salia sedejo, kol dukra rengiau, tai vaikai pradejo praustis eiti pries pusrycius, tai pasiulius jis irgi nuejo su visais praustis... manau mamai maziau reaguot reikia, nemori ju dauguma i tuos darziukus ir tai normalu, reik priimti ju ta nenora, leisti nenoreti, bet eiti vis tiek turi.. i darba mes tikrai irgi ne visi norime ir ten mums ne visi zmones patinka

o man nusispjaut ka jis ten turi ir ka jis namie daro, bet mano vaiko must jis neturi teises ir tevu pareiga yra ismokt vaikus nesimust... suprantu kai retkarciais jie vienas kitam uzvaziuoja susipyke.. bet kai siaip pyktybiskai pastoviai - tai jau tevu reikalas tai tvarkyt
Atsakyti
tada manyciau reiktu kalbetis su aukletoja, su tevais ir kazkokiu budu spresti ta problema. nes vistik kiti vaikai parsinesa paskui tokiu pavyzdziu ir namo, ima taip elgtis patys...
Atsakyti
Mano sunelis irgi lanko si darzeli,eziuku grupe,gal yra musu grupes mamyciu cia? smile.gif
Atsakyti
Yra 4u.gif
Atsakyti