Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros, neužkemšančios porų

As balsuoju uz Chanel. Mano oda tokia... tikriausiai prie misriu. Tai as is pradziu naudojau VITALUMIÈRE gal kokius metus... tai taip fainai pasidengdavo, odyte kaip silkine, ir labai lengvai ant odos tepdavosi, tik i antra dienos puse oda jau smarkokai blizgedavo. Bet va sugalvojau kitokia pabandyti, tai konsultante pasake kad VITALUMIÈRE skirta sausai odai doh.gif tai dabar jau antra karta nusipirkau Chanel TEINT INNOCENCE kompaktine (yra ir skysta bet tokioj bonkutej kur labai nepatogu iskrapstyt). Tai esu irgi labai patenkinta clap.gif odyte grazute, nors ir uzmaskuota bet neatrodo kaip su kauke, ir poru neuzkemsa, zodziu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satori @ 2007 05 27, 00:30)
Vichy krempudra Aera Teint smile.gif Ir aprasyme raso, kad neuzkemsa ir gyvenime neuzkemsa  lotuliukas.gif  O be viso to gerai maskuoja, visai nesimato kad kazkas tepta, visi galvoja kad mano oda tokia grazi smile.gif tongue.gif

ir man Vichy thumbup.gif , ant odos nuostabiai atrodo, tik gaila kad spuogeliu negydo...
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2007 06 06, 20:19)
ir man Vichy  thumbup.gif , ant odos nuostabiai atrodo,  tik gaila kad spuogeliu negydo...

o man si pudra nelabai patinka, cia apie aera teint rolleyes.gif
Atsakyti
O as zinau superine pudra, kuri tinka problematinei veido odai ir tuo paciu gydo spuogelius Dr.Wolff "Anefug Simplex", anksciau buvo pavadinimu "Dercome Simplex", tai tokio ir ieskoti reiketu, superinis daiktas, bet parsiduoda tik vaistinese mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Poskis @ 2007 06 08, 22:39)
O as zinau superine pudra, kuri tinka problematinei veido odai ir tuo paciu gydo spuogelius Dr.Wolff "Anefug Simplex", anksciau buvo pavadinimu "Dercome Simplex", tai tokio ir ieskoti reiketu, superinis daiktas, bet parsiduoda tik vaistinese  mirksiukas.gif

Ten toninis kremas, o ne pudra, vieno vienintelio atspalvio, mano šviesi oda, nemaskuoja visiškai, tai toks daiktas man netinka dry.gif
Atsakyti
Sveikos, paneles,
As visai neseniai nusipirkau bellapierre pudra. ji pagaminta is mineralu ir neuzkemsa poru. Man labai patiko thumbup.gif Oda tokia svelni pasidaro, duoda toki atspindinti atspalvi(net neisivaizduoju kaip apibudint blush2.gif ), ir spuogelius pagydo thumbup.gif Kai ja pirkau sake net jei nenusiplausi, nieko neatsitiks odai, nes ta pudra is mineralu tik biggrin.gif Tai labai tinka po baliuku, kai tingi praustis vakare thumbup.gif Tik vat nezinau ar Lietuvoj ji yra, nes pati pirkau Anglijoj.
O pries tai naudojau Clinique, bet man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Man l. gerai Mattis skysta pudra, oda buna l. lygi ir nepradeda blizgeti (oda misri), poru nekemsa (mano patirtis rodo, kad kemsa tos, kurios i vakara lipnios ir teplios pasidaro). Geresnes visai dienai neradau.

Dar puikus daiktas- Channel, bet man Mattis kainos ir kokybes santykis geresnis.
Vakarui ir iskilmems naudoju Joe Blasco- ta tai tikrai poras kemsa, bet pasitepus tam kartui oda ideali- kaip is zurnalo virseliu.

Kad tepantis pudra oda susisuka- tikriausias mitas. Tepuosi kiekviena diena (veido atspalvis pilksvas), oda mano puiki- nei rauksleliu, nei lopineliu. Man 31 m., bet ir kosmetologes pagiria, kad oda kaip mergytes, lygi ir svelni.
Be abejo, nekokybiska kosmetika ir eksperimentai odai kenkia, dar yra genai, bet as del odos jautrumo naudoju beveik isimtinai vaistines odos prieziuros kosmetika ir, manau, daug jaunikliu man gali pavydeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2007 07 06, 12:20)
Man l. gerai Mattis skysta pudra, oda buna l. lygi ir nepradeda blizgeti (oda misri), poru nekemsa (mano patirtis rodo, kad kemsa tos, kurios i vakara lipnios ir teplios pasidaro). Geresnes visai dienai neradau.

Dar puikus daiktas- Channel, bet man Mattis kainos ir kokybes santykis geresnis.
Vakarui ir iskilmems naudoju Joe Blasco- ta tai tikrai poras kemsa, bet pasitepus tam kartui oda ideali- kaip is zurnalo virseliu.

Kad tepantis pudra oda susisuka- tikriausias mitas. Tepuosi kiekviena diena (veido atspalvis pilksvas), oda mano puiki- nei rauksleliu, nei lopineliu. Man 31 m., bet ir kosmetologes pagiria, kad oda kaip mergytes, lygi ir svelni.
Be abejo, nekokybiska kosmetika ir eksperimentai odai kenkia, dar yra genai, bet as del odos jautrumo naudoju beveik isimtinai vaistines odos prieziuros kosmetika ir, manau, daug jaunikliu man gali pavydeti  smile.gif

kodel mattis kokybe geresne uz chanel? apie kuria butent kalbat?apie double perfection gal? na man pati geriausia turiu omeny fluidas
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 25, 19:39)
kodel mattis kokybe geresne uz chanel? apie kuria butent kalbat?apie double perfection gal? na man pati geriausia turiu omeny fluidas

Kainos ir kokybės santykis ne tas pats, kaip kokybė. Čia turima omeny, kad nors galbūt channel geresnės kokybės už mattis, bet kaina užkelta neproporcingai daugiau, ir geriau pirkti nedaug prastesnės kokybės, bet gerokai pigesnę.
Atsakyti
vistik po ilgu ieskojimu atradau nekemsancia poras, neblogai maskuojancia ir matine kremine pudryte butent skin with imperfections, pavadinimo dabar nepasakysiu - veliau zinosiu, bet pirkau Sothys centre pylimo g. thumbup.gif
ji man geresne nei Biodrogos dienini krema su spalvyte drinks_cheers.gif

kainuoja 89 lt - bet tikrai rekomenduoju, nes nesausina odos, ji ilgai islieka matine, zinoma per tokius karscius kaip vakar niekas neatlaikytu biggrin.gif dar pliusas - jei yra koks spuogelis - dziovina ji, pakankamai maskuoja - man ji liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 08 24, 08:43)
kainuoja 89 lt - bet tikrai rekomenduoju, nes nesausina odos, ji ilgai islieka matine, zinoma per tokius karscius kaip vakar niekas neatlaikytu  biggrin.gif dar pliusas - jei yra koks spuogelis - dziovina ji, pakankamai maskuoja - man ji liuks  thumbup.gif

tai gal ir pilną pavadinimą žinai??? o pirkti yra tik toje parduotuvėje kur minėjai, ar kur kitur irgi matei???
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2007 08 24, 11:50)
tai gal ir pilną pavadinimą žinai??? o pirkti yra tik toje parduotuvėje kur minėjai, ar kur kitur irgi matei???

Sothys kosmetikos yra is Vilniaus Akropolyje
Atsakyti