Nusprendžiau įsigyti kreminę pudrą, kuri nekimštų porų. Susitaupiau ir pasakiau sau, kad kaina - nesvarbi. Mano oda jau 10 metų beria, visos poros baisiai išsiplėtusios, šiuo metu gydausi.
Neseniai sunaudojau INIKA mineralinę. Patiko, bet visgi norėjau grįžti prie kreminės. Kai po INIKOS pradėjau tepti prieš tai nepabaigtą Mary Kay, įsitikinau, kad ji tikrai kemša poras...labai.
Perskaičiau šią temą du kartus, dar trečią kartą kas antrą puslapį, skaitinėjau ir žiūrinėjau užsienietiškus forumus ir t.t...galiausiai supratau, kad kiek žmonių, tiek ir nuomonių doh.gif reikia tiesiog bandyti.
Susidomėjau Lancome teint idole utra 24h, dar pastūmėjo tas faktas, kad šiuo metu Douglas jai nuolaida, vietoj 169lt - 135lt. Pradėjau rinktis atspalvį...01 - turi rožinį atspalvį, man nė pro kur. 02 atspalvis geras, tačiau artėja vasara ir nors šiais metais privengsiu saulės, planuoju pasiteplioti savaiminio įdegio kremuku (tik ne veidą), tad dar pasitariau su konsultante, ir abi nutarėm, kad man tiktų 03. Dabar va tik ką išsitepliojau wub.gif labai patiko...Maskavimas puikus, kvapas nuostabus, veidas tikrai neatrodo plokščias, o toks sveikai gražiai rusvas. Labai patinka, kad neturi jokių oranžinių atspalvių, tik toks labai natūralus rudumas, koks būna pabuvus saulytėj smile.gif Jei nekimš porų, kitų net nebenoriu bandyti... ax.gif