Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dažniausiai pilatės degalus?

Apklausa: Kur dažniausiai/pastoviai pilatės degalus? (477 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as uz Neste 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 01 04, 11:40)
as uz Neste 4u.gif

Uz neste. Mat 12 centu nuolaida turiu kiekveinam degalu litrui.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 01 04, 00:55)
Emsi mano ziniomis benzina maiso su dyzelinu,pati ne karta pyliausi,ir isitikinau,kad blogiau traukia ir pradeda trukcioti,kai pasiaiskinau savais saltiniais ir vat suzinojau. doh.gif

Va,va, sakau,kad su Emsi dyzelinu netraukia.Taip ir variklį suvaryti galima blink.gif
Atsakyti
As ir uz neste thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 01 03, 23:55)
Emsi mano ziniomis benzina maiso su dyzelinu,pati ne karta pyliausi,ir isitikinau,kad blogiau traukia ir pradeda trukcioti,kai pasiaiskinau savais saltiniais ir vat suzinojau. doh.gif

O galima išsamiau, kokie tie "savi šaltiniai"? Tikiuosi, ne VBS cool.gif ?

Esu tinginė, benzą piluosi prie namų. Tai į naują mašiną dažniausiai teka EMSI produktas, jeigu benzas mieste nesibaigia. Tada - belekur piluosi. Jokio EMSI negatyvo kol kas nepastebėjau g.gif
Atsakyti
As salia namu turiu pora NESTE degaliniu, todel ten ir piluosi. Dar be to patinka gauti nuolaida rolleyes.gif tik vat kartais nelabai nori imti AB SEB Vilniaus banko koreteles g.gif
Atsakyti
Man tai patinka statoilas bet ten benzas paprastai buna brangesnis bet pastebejau toki dalyka, kad jis yra kokybiskesnis ypac tas ultima be to ir masina jo maziau valgo rolleyes.gif
Atsakyti
Aš už Ventus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žalga @ 2007 01 05, 01:12)
O galima išsamiau, kokie tie "savi šaltiniai"? Tikiuosi, ne VBS  cool.gif ?

Esu tinginė, benzą piluosi prie namų. Tai į naują mašiną dažniausiai teka EMSI produktas, jeigu benzas mieste nesibaigia. Tada - belekur piluosi. Jokio EMSI negatyvo kol kas nepastebėjau g.gif

Benzas pas juos normalus,čia su dyzelinu visokių šacher macher būna doh.gif
Atsakyti
Neste arba Lukoil, bet dazniausiai Neste, nes nuolaida didesne biggrin.gif
Atsakyti
UNO X smile.gif
Atsakyti
blink.gif nustebau,suzinojusi,kad mano mylimiausia degaline surinko daugiausia balsu.
Renkuosi NESTE, nes patogu kazkaip su atomatu reikala turet mirksiukas.gif apternauja greit,nereik eilej stovet,kol krapstosi pardavejas ir t.t. o be to ir nuolaidu kortele turiu ax.gif
Atsakyti