as uz Neste

QUOTE(_braskute @ 2007 01 04, 11:40)
Uz neste. Mat 12 centu nuolaida turiu kiekveinam degalu litrui.
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 01 04, 00:55)
Emsi mano ziniomis benzina maiso su dyzelinu,pati ne karta pyliausi,ir isitikinau,kad blogiau traukia ir pradeda trukcioti,kai pasiaiskinau savais saltiniais ir vat suzinojau. 

Va,va, sakau,kad su Emsi dyzelinu netraukia.Taip ir variklį suvaryti galima

As ir uz neste

QUOTE(jolita.martyna @ 2007 01 03, 23:55)
Emsi mano ziniomis benzina maiso su dyzelinu,pati ne karta pyliausi,ir isitikinau,kad blogiau traukia ir pradeda trukcioti,kai pasiaiskinau savais saltiniais ir vat suzinojau. 

O galima išsamiau, kokie tie "savi šaltiniai"? Tikiuosi, ne VBS

Esu tinginė, benzą piluosi prie namų. Tai į naują mašiną dažniausiai teka EMSI produktas, jeigu benzas mieste nesibaigia. Tada - belekur piluosi. Jokio EMSI negatyvo kol kas nepastebėjau

As salia namu turiu pora NESTE degaliniu, todel ten ir piluosi. Dar be to patinka gauti nuolaida
tik vat kartais nelabai nori imti AB SEB Vilniaus banko koreteles

Man tai patinka statoilas bet ten benzas paprastai buna brangesnis bet pastebejau toki dalyka, kad jis yra kokybiskesnis ypac tas ultima be to ir masina jo maziau valgo

Aš už Ventus...

QUOTE(žalga @ 2007 01 05, 01:12)
O galima išsamiau, kokie tie "savi šaltiniai"? Tikiuosi, ne VBS
?
Esu tinginė, benzą piluosi prie namų. Tai į naują mašiną dažniausiai teka EMSI produktas, jeigu benzas mieste nesibaigia. Tada - belekur piluosi. Jokio EMSI negatyvo kol kas nepastebėjau

Benzas pas juos normalus,čia su dyzelinu visokių šacher macher būna

Neste arba Lukoil, bet dazniausiai Neste, nes nuolaida didesne