Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dažniausiai pilatės degalus?

Apklausa: Kur dažniausiai/pastoviai pilatės degalus? (477 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveikutes smile.gif

As visad pildavausi ten, kur man pakeliui tongue.gif
Taciau dabar, kai Kaune beveik visose degalinese atleido operatorius, kurie uzpila dujas.... liudnoka verysad.gif pirmiausia, tai gaila tu zmoniu, kurie darbo neteko, o antriausia - gaila saves tongue.gif nes su duju uzpylimu - reikaliukas rimtas. Na, jei net vyrai nusisaldo ir susizaloja rankas, tai as net neketinu buti "pioniere" ir kazkam irodineti, kad moterys irgi gali uzsipilti duju... mano rankos labiau reikalingos maza kudikeli glostyti, o ne zaloti....
Taigi, susiradau Kaune degaline (Vakoil, uz Pramones "senuku"), kur dar neatleistas operatorius (atleiskit, gal reklama bus, bet vis delto tai bus naudinga ir kitoms mamytems, kurios neketina rizikuoti ir tik is kelinto karto sekmingai uzsipilti duju blink.gif )

Linkiu sekmes ir jums surasti savo degaline thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_uga @ 2009 06 09, 12:47)
Taigi, susiradau Kaune degaline (Vakoil, uz Pramones "senuku"), kur dar neatleistas operatorius

bigsmile.gif
Tai čia kaip aš. Tik aš dar neieškojau degalinės su operatoriumi (Vilniuje), nes mano mašiniukas dabar sugedęs, bet kai bus pataisytas - artimiausiu metu arba susirasiu degalinę su operatoriumi, arba važinėsiu benzu. Beje, pagal taisykles, kaip suprantu, net jei dujas užpilant - savitarna, klientas turi teisę paprašyti, kad dujas užpiltų degalinės darbuotojas.

O šiaip dažniausiai piluosi Onikse arba Nestėj - Onikse, nes turiu nuolaidų kortelę ir netoli nuo namų, Nestėj - nes patogu ir pigu. Lukoil'as man iš principo nepatinka - kiek bandžiau piltis dujas (pilną baką), tiek su jom nuvažiuoju mažiau km nei kai užsipilu kitoj degalinėj pilną baką. Ir iš kitų žmonių girdėjau, kad Lukoil'as nusuka ir benzą... Nežinau, kaip yra iš tikrųjų, bet man jie patikimi neatrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytis @ 2006 12 30, 21:42)
Įdomu pasidarė, kur dažniausiai pilatės degalus. Išrinkau čia keletą degalinių, atsiprašau, jei nepaminėjau jūsų mėgstamiausios. Aš, pvz., esu Neste gerbėja, nes turiu nuolaidų kortelę, o ir šiaip, man atrodo, čia benzinas pigiausias.

o kur garažiukai?smile.gif
Atsakyti
mes dazniausiai degalus pilames is zmogaus, kuris juos atveza is kaliningrado thumbup.gif
Atsakyti
Lukoil, nes gaunu dar ir nuolaidą smile.gif
Atsakyti

LUKOIL IR STATOIL nes gaunu dar nuolaida su kortele thumbup.gif

Atsakyti
baltarusijoj lotuliukas.gif ,nes ten pigiausiai mirksiukas.gif,na ir ten kur nuolaidu pilna bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 birželio 2009 - 12:05
Visada tik Statoil'e (nebent jau labai reikalas spaudzia, tada jau bet kur, kur arciausia). Ir net negaliu pagristi konkreciai kodel butent ten. Gal spalvos mieliausios akiai smile.gif Kartais vaziuodama dar nusistebiu, kai pamatau, kad kitur gerokai pigiau, bet vis tiek varau i Statoil'a g.gif
Atsakyti
Mes draugayjema su neste.
Atsakyti
Statoil, todel kad saliu namu.
Atsakyti
As visada statoile, nes turiu nuolaidu kortele ax.gif
Atsakyti
as visada pilu Nestej
Atsakyti