orlean beveik visada prie kauno, šalia vilnius-klp kelio.
Ne tik dėl naujos, erdvios degalinės, mandagių, švarių darbuotojų, bet ir svarbiausio faktoriaus - geru nuolaidu.
Kazkaip dazniausiai hungerdinoj

kai netycia prarijo mano bankntota aparatas, tai turiu baime piltis automatinese degalinese
o pacios megstamiausios kaip ir nera, tik pasiziuriu i kuro kainas pries pildama

Dažniausiai pieluosi Lukoile, nes pakeliui. Be to nuolaidų kortelę turiu. O šiaipt ai man irgi kriterijus - kuro kaina. Kelis kartus pyliausi automatinėje degalinėje 123. Nepatiko tai, kad ten negali atsiskaityti kortele, nes neveikia šita funkcija. Ir dar, ar toks sutapimas, ar ten kuras 95 prastesnės kokybės nei Lukoile. Kiek pyliausi kurą Lukoile ar BP, tai mašiniukas (Coltas 1,3L) važiuodavo stabiliai. kai įsipyliau kuro degalinėj 123, mašina važiavo netolygiai: toks vaizdas kad lėtai įsibėgėja, lyg priekabą trauktų ar mašina būtų pakrauta. O po to, bevažiuojant, lyg kas turibiną būtų papildomai įjungęs - jausmas toks lyg mašiną kas stumteltų iš užpakalio, kad greičiau važiuotų.
Ir taip buvo kelis kartus. Nors tokių bajerių su kitose degalinėse piltu benzinu nėra buvę.
Dabar gal pabandysiu Neste. pažiūrėsiu kaip tenykštis benzinas patiks mano mašiniukui.

Dabar gal pabandysiu Neste. pažiūrėsiu kaip tenykštis benzinas patiks mano mašiniukui.
Visad piluosi Alexeloj, pačios geriausios kainos ir dujų kokybė gera

kadangi Livenos ir Orlean degalinese turim dideles nuolaideles kurui, tai ten ir pilames

Piluosi JET benzokolonkeij

TOMEGA-turiu nuolaidu kortele,ten ir piluosi
arba STATOILE-irgi su kortele

arba STATOILE-irgi su kortele

Megstamiausios man NESTE degalines - patogu (del mokejimo) ir pigiau (ypac su nuolaidu kortele). Per visa vairavimo staza (5 metus) kitoj degalinej gal tik pora kartu pyliausi

QUOTE(ierika @ 2009 07 30, 11:55)
kai netycia prarijo mano bankntota aparatas, tai turiu baime piltis automatinese degalinese
o pacios megstamiausios kaip ir nera, tik pasiziuriu i kuro kainas pries pildama 

Yra ir man taip buvę, bet bėdų tame nematau jokių. Pasuki numeriuku ant aparato parašytu ir grąžina pinigėlius