Įkraunama...
Įkraunama...

Kur dažniausiai pilatės degalus?

Apklausa: Kur dažniausiai/pastoviai pilatės degalus? (477 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Neste - geras kuras ir geriausia kaina.
Atsakyti
sveiki,mgal kas galit pagelbet
kur galeciau cia ar kitam saite rast kas vaziuoja is Vilniaus i Klaipeda ir iesko ka pavest ar ka nuvest
man reik nuvest pavaru deze automobilio blush2.gif
jei galit i Az ,
Atsakyti
Orlene. Turiu ju kortele su 12ct nuolaida degalams thumbup.gif
Atsakyti
drauge turejo swed.bank VISA/jaguar,tai UNO-X su ja budavo 10ct. bet ten piluosi ir toliau,is iprocio. ax.gif
Atsakyti
Aš beveik visada piluosi "ALEXELOJ", turiu nuolaidą, o ir visai prie pat namų thumbup.gif Ir šiaip automatinės degalinės man daug labiau patinka, nei paprastos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eskimute @ 2009 11 28, 15:04)
Aš beveik visada piluosi "ALEXELOJ", turiu nuolaidą, o ir visai prie pat namų  thumbup.gif  Ir šiaip automatinės degalinės man daug labiau patinka, nei paprastos  ax.gif

aš taip pat piluosi Orlen Lietuva degalinėse, arba Ventus (na kitos dar nėra pakeitusios pavadinimo į Orlen), kadangi esu Šiaulietė, tai piluosi Ventus Serbentų gatvėj, nes ten tikrai žinau kad geras kuras, ir tikrai neapgaus, įpila tiek kiek ir realiai turi būti... Na aišku kainos yra tokios pačios kaip lukoile, bet už kainą ir kokybė atitinkama... mirksiukas.gif
Atsakyti
EMSI
Atsakyti
Lukoil
Atsakyti
Kadangi darbe buvo LUKOIL kortos, tik ten ir pyliausi
jau dekrete esu
kažkada užsukau į STATOIL, pasimečiau, kažkaip atpratau, kitaips išdėliota viskas biggrin.gif ką reiškia įprotis
anksčiau visokiose pildavausi nebuvo problemų.....
Atsakyti
O as visad pilu alausoj. Ir netoli namu ir kiek pigiau nes salia esanciose statol ar lukoik
Atsakyti
Turim Orlean nuolaidu kortele tai dazniausiai ten pilames, bet kadangi ji tolokai nuo namu tai jei i ta puse nevaziuojam pilames Lukoile.
Atsakyti
QUOTE(snoviukas @ 2009 12 20, 09:24)
O as visad pilu alausoj. Ir netoli namu ir kiek pigiau nes salia esanciose statol ar lukoik

As irgi drinks_cheers.gif Ir Alausos nuolaidu kortele turiu.
Atsakyti