Neste - geras kuras ir geriausia kaina.
sveiki,mgal kas galit pagelbet
kur galeciau cia ar kitam saite rast kas vaziuoja is Vilniaus i Klaipeda ir iesko ka pavest ar ka nuvest
man reik nuvest pavaru deze automobilio
jei galit i Az ,
kur galeciau cia ar kitam saite rast kas vaziuoja is Vilniaus i Klaipeda ir iesko ka pavest ar ka nuvest
man reik nuvest pavaru deze automobilio

jei galit i Az ,
Orlene. Turiu ju kortele su 12ct nuolaida degalams

drauge turejo swed.bank VISA/jaguar,tai UNO-X su ja budavo 10ct. bet ten piluosi ir toliau,is iprocio.

Aš beveik visada piluosi "ALEXELOJ", turiu nuolaidą, o ir visai prie pat namų
Ir šiaip automatinės degalinės man daug labiau patinka, nei paprastos

QUOTE(eskimute @ 2009 11 28, 15:04)
Aš beveik visada piluosi "ALEXELOJ", turiu nuolaidą, o ir visai prie pat namų
Ir šiaip automatinės degalinės man daug labiau patinka, nei paprastos 

aš taip pat piluosi Orlen Lietuva degalinėse, arba Ventus (na kitos dar nėra pakeitusios pavadinimo į Orlen), kadangi esu Šiaulietė, tai piluosi Ventus Serbentų gatvėj, nes ten tikrai žinau kad geras kuras, ir tikrai neapgaus, įpila tiek kiek ir realiai turi būti... Na aišku kainos yra tokios pačios kaip lukoile, bet už kainą ir kokybė atitinkama...

EMSI
Lukoil
Kadangi darbe buvo LUKOIL kortos, tik ten ir pyliausi
jau dekrete esu
kažkada užsukau į STATOIL, pasimečiau, kažkaip atpratau, kitaips išdėliota viskas
ką reiškia įprotis
anksčiau visokiose pildavausi nebuvo problemų.....
jau dekrete esu
kažkada užsukau į STATOIL, pasimečiau, kažkaip atpratau, kitaips išdėliota viskas

anksčiau visokiose pildavausi nebuvo problemų.....
Turim Orlean nuolaidu kortele tai dazniausiai ten pilames, bet kadangi ji tolokai nuo namu tai jei i ta puse nevaziuojam pilames Lukoile.
QUOTE(snoviukas @ 2009 12 20, 09:24)
O as visad pilu alausoj. Ir netoli namu ir kiek pigiau nes salia esanciose statol ar lukoik
As irgi