dazniausiai lukoil ir orlean degalinese
statoile, su 7ct nuolaida..
jau septyneri metai pagrindinė degalinė -Neste,turiu nuolaidų kortelę ,visada 7ct už litrą degalai pigesni,niekad neturėjau jokių nusiskundimų
dažniausiai alaušoj,buvau pradėjus piltis su nuolaidų kortele statoile,bet sumetus kainu skirtumus ir nuolaidas pasirodo pigiau kainuoja alaušoj,negul su nuolaida statoile

gal kuri nutuokiat kodėl degalinėse kartais tris kartus per dieną pasikeičia kainos?
pro statoil kelis kart per dieną pravažiuoju ir vos ne kaskart kitokia kaina
nestėj rečiau keičiasi bet šiandien pvz ryte buvo dviem centais daugiau nei po pietų

QUOTE(Lina444 @ 2009 09 04, 09:53)
dažniausiai alaušoj,buvau pradėjus piltis su nuolaidų kortele statoile,bet sumetus kainu skirtumus ir nuolaidas pasirodo pigiau kainuoja alaušoj,negul su nuolaida statoile

Taip,pigesnis,bet vazinet pigiau neiseina su alausos benzu,vien del to,kad nuvaziuojama maziau kilometru,nei uzsipylus toki pat kieki kad ir to pacio statoilo.
turiu alausos nuolaidu kortele 7 cnt.,bet nepilu ten,viena karta buvau uzsipylus-netraukia masina su ju kuru,daugiau nepyliau.Kazkada savo pirmai astrai pyliau dyzelina ten,tai paskui variklio priedu reikejo pirkti purkstukams pravalyti

Siaip paskutiniu metu tik Nestej piluosi

Papildyta:
QUOTE(Kris_ @ 2009 09 04, 18:54)
gal kuri nutuokiat kodėl degalinėse kartais tris kartus per dieną pasikeičia kainos?
pro statoil kelis kart per dieną pravažiuoju ir vos ne kaskart kitokia kaina
nestėj rečiau keičiasi bet šiandien pvz ryte buvo dviem centais daugiau nei po pietų 

Keiciasi kainos rinkoj-keiciasi ir degalinej,cia kaip birzoj

TOMEGA-nes turim nuolaidu korteles su MB

Dujas pilam Lukoile, o benziną nelegalų baltarusišką
Krizėėėė

Neste arba Alexela
Lukoil degalinese dazniausiai