Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios

sveiki visi
ka tik prisijungiau prie jusu tinklapio nes iskilo dialema
kokia pasirinkti baznycia Kaune.
nesinoretu kad atvykus i baznycia tave priimtu kaip konvejeriu, noretusi kad butu koks choras, na zodziu iskilmingai.
gal galite patarti kurioje tai daroma nuosirdziausiai
Atsakyti
man atrodo, kad rinktis neturetum, nes toje, kurioje lankaisi misiu metu ir turetum tuoktis. turiu galvoje, kad priklausai kazkuriai parapijai, tai savo (arba busimo vyro) parapijos bznc. ir priklauso.
Atsakyti
Palade, zinau, kad baznycia gali pasirinkti, kuri tik tau arciau sirdies, taciau savo parapijos baznycioje turi pirmiausia gauti leidima tuoktis ten, kur nori.
Mes kaip tik vakar tuos reikaliukus tvarkeme. Reikejo ateiti su pasais ir atsivesti po liudininka, kad paliudytu, kad anksciau nebuvome vede. Isdave toki popieriuka, kuri nesime i Katedra (ten mes tuoktis norime, nes ten as pamaldas lankau jau nuo 10 metu). O ten jau tvarkomi kiti dalykai...

Va o as norejau paklausti del pinigu.. g.gif Kada juos duoti baznycioje ir kiek g.gif Gal kas zinote? Ir ar galima prasyti kunigo, kad kas per musu sutuoktuviu ceremonija baznycioje vargonais pagrotu? Gal kas tuoketes Vilniaus Katedroje? Pasidalinkite rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzudi: 14 gegužės 2004 - 15:45
dzudi, kur tuoktis aisku rinktis tau, bet katedroj tai tikrai konvejeris.

mes tuokemes Onos baznycioj. tuoke brolis Astijus,kad jis tuoks mes suzinojom tik ateje prie altoriaus:)niekas nieko anksciau nesake.
siaip as buvau nusiteikus pries baznycia, taciau labai mano vyras norejo todel nusileidau ir nesigailiu:)
ceremonija buvo cool! mazai visokiu ten "amen" ir tt. Astijus padare tikra svente ir mums ir sveciams:)
Atsakyti
As irgi apie Onos baznycia galvojau... Man ji tokia jaukute, mazute, grazute, bet mano tevai ten tuokesi... Tik ju santuoka nelabai... Tai... astruputi prietarinaga tongue.gif

O del Katedros... Tai tau reikia eiti i zakristija ir ieskoti klebono. Geriausia eiti darbo dienomis apie 17 val. arba kada po misiu. Tureti pasus ir jei Katedra nera tavo parapijos baznycia, tai leidima tuoktis Katedroje is savo parapijos baznycios. Reikia zinoti kur ir kada esate krikstyti, sutvirtinti.
Marmiska, tu geriau pasiskambink tel. 2610731 i Katedros zakristija ir pasikalbek. Jie viska tau susakys, galesite susitarti ir del laiko.
Atsakyti
Gal kas nors tuokesi Jaruzales Baznycioje??/ Ir turi ten reikiama telefona?? kaip ten atmosfera? Turiu omenyje, ar normaliai bendrauja su atejusiais tartis....
Atsakyti
o mes pasirinkom baznytele nedideliam kaime, kuriam gyvena mano tevai.As ten mokyklos laikais chore, tai ten ir tuoktis noriu. ten mergaiciu choras ir dabar yra, tai paprasysiu kad man kokia daina uz sirdies griebiancia padainuotu, bet tik ne religine, kokia nors tokia thumbup.gif thumbup.gif , net nezinau;
dar paprasysiu moteriskiu, kad papuostu baznycia - ten per sventes tokias geliu juostas keturias nuo lubu nuleidzia, ir pririsa prie kolonu, atrodo labai graziai. tada noriu kad dar taka link altoriau zvakutem papuostu. O kai iseisim is baznycios, mergaites mus geliu ziedlapiais apipiltu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o beje, kuniga pazystu, tai kiek zinau jis nieko "nereketuoja", kiek duodi, tiek gerai. O as, kaip buvusi savanore chorininke, galesiu is viso neduoti wink.gif
va taip as noriu kad baznycioje butu (nu ir prisisvajojau biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavanda: 21 gegužės 2004 - 08:28
QUOTE (Sara @ 2004 05 21, 08:17)
Gal kas nors tuokesi Jaruzales Baznycioje??/ Ir turi ten reikiama telefona?? kaip ten atmosfera? Turiu omenyje, ar normaliai bendrauja su atejusiais tartis....

Mano parapijos baznycia yra "Jeruzales" baznycia. Jei teisingai, tai ji vadinasi Kalvarijų svento kryziaus atradimo baznycia. Zakristijos tel. 2697779.
Mes ten nesituoksim, bet ejom leidimo tuoktis gauti. Siaip kunigelis fainas, pajuokavo, juokais pagasdino, o galiausiai isdave leidima su salyga, kad penkis atnesim krikstyti tongue.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE (dzudi @ 2004 05 21, 09:32)
Mano parapijos baznycia yra "Jeruzales" baznycia. Jei teisingai, tai ji vadinasi Kalvarijų svento kryziaus atradimo baznycia. Zakristijos tel. 2697779.
Mes ten nesituoksim, bet ejom leidimo tuoktis gauti. Siaip kunigelis fainas, pajuokavo, juokais pagasdino, o galiausiai isdave leidima su salyga, kad penkis atnesim krikstyti tongue.gif wink.gif

aciu!!!!!!! wink.gif thumbup.gif
mes sia vasara imsim sliuba ir kriktysim mazule...labai dekui uz info biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (Sara @ 2004 05 21, 06:17)

Aš tuokiausi. Buvo nuostabu. Papuošta bažnyčia, žvakių daug, buvo "muzika", t.y. kažkokia pan. į užsienio filmuose girdimą vargonų muziką, kuriai skambant lėtai tėvas veda dukterį prie altoriaus, nutiestas kilimas nuo pat lauko iki kunigo batų..vėliau žinoma ir buvo choras. tariausi zakristijoje ir prašiau, kad tuoktų tik Kun. Kęstutis Latoža. Jis labai mielas, pajuokauja, tą įtampą, jauduliuką sumažina..patiko tai, kad davė mintinai išmokti santuokos priesaikas, bet po to ant biblijos taip nežymiai rodė didelę "šperą", nes iš jaudulio vis vien pamiršti laugh.gif Tačiau viskas vyko taip organizuotai, gražiai, subtiliai, kad žiūrint video juostą, net neįtarsi apie šperas, lyg viskas "atrepetuota". Tel. jau kažkas aukščiau nurodė. Sėkmės. Tikrai nesigailėsite jei tuoksitės pas Kęstutį Latožą wink.gif
Atsakyti
O mes turbut pasirinksime maza grazia kaimo baznytele, kurioje tuokesi mano tevai, seneliai ir proseneliai... rolleyes.gif
Atsakyti
O mes isrinkome maza Pavilniaus baznycia. Jau kai pries metus buvome ten per draugu sutuoktuves nusprendeme kad ta baznycia thumbup.gif . Nors ji labai maza, medine bet tokios jaukios dar nemaciau. Labai grazu ir aplink baznycios - zalias miskelis NU LABAI GRAZUU thumbup.gif
O dar nepasirinkome Vilniaus dideles baznycios todel, kad man asmeniskai nepatinka, kad ten sestadieniais buna labai daug turistu, mociutes ateina pasiziureti is neturejimo ka veikt. O i maza baznytele atvaziuos tik mums artimi zmones, tik tie, kurie specialiai atvaziavo mus pasveikinti. Va biggrin.gif
Atsakyti