Mes tuokemes Vytauto baznycioje. Nors pries mus buvusi pora gerokai velavo (del ko nusikele siek tiek ir musu ceremonijos laikas) mes tikrai nepasijautem kaip "ant konvejerio". Nesijaute jokios skubos,palinkejimai skambejo tikrai nuosirdziai. Ne veltui tiek daug poru nori ten tuoktis - juk pakliuti nera labai lengva (reikia leidimu ir pan.). Klebonas Kestutis isskirtinai sviesus zmogus. Taigi, babces, nevarykit Dievo i medi

o mes vaziavome tuoktis toli nuo Kauno. pazistami tik ir klausinejo, kosk velnias jus nese vilkttis taip toli
o mes tuokemes Karvy... taip, yra toks miestelis nedidukas uz Vievio, link Maisiagalos. Labai grazi aplinka, maza baznytele... tiesiog nuostabu buvo
tiesa ceremonija ilgai uztruko, bet buvo labai iskilminga. Papuose mum visa baznycia, is zvakiu taka isdeliojo, raudona kilima patiese
maniskis norejo Vytauto baznycioj tuoktis, bet as labai to konvejerio bijojau, ka dnebutu kaip ir Rotusej. Norejau ceremonijos skirtos tik mums, baznycios, kuri butu puosta tik mums. Ir visa tai gavom.

maniskis norejo Vytauto baznycioj tuoktis, bet as labai to konvejerio bijojau, ka dnebutu kaip ir Rotusej. Norejau ceremonijos skirtos tik mums, baznycios, kuri butu puosta tik mums. Ir visa tai gavom.
mes tuokemes Šv. Kazimiero bažnycioje. ish pradziu susitarem su tevu Saulaiciu, bet likus savaitei iki vestuviu paaishkejo, kad Saulaitis isvaziuos... taigi surado kita kuniga, irgi 'amerikona'. Man jis visai patiko, labai jau ishraishkingai mosikavo rankomis
, ir pasake kada pasibuciuoti

Mes tuokemes Katedroje Kaune,tai viskas buvo labai fainai,jaunas kunigas buvo ir tik jo deka mes galejom baznycioj susituokti,nes toks senis tai man dar liepe visokius kursus atskirai praeiti,nes as katalike, o vyras liuteronas.Apie tuos kursus suzinojom likus 3 dienom iki vestuviu,o jie tesiasi 4 men
Tai kai susitikom su tuo jaunu,sake kad tai tikrai ne kliutis ir labai graziai mus sutuoke ir pasake tuos stebuklingus zodziu:skelbiu jus vyru ir zmona ir gali pabuciuoti nuotaka

Tai kai susitikom su tuo jaunu,sake kad tai tikrai ne kliutis ir labai graziai mus sutuoke ir pasake tuos stebuklingus zodziu:skelbiu jus vyru ir zmona ir gali pabuciuoti nuotaka

Labukas, mes galvojam Raudondvario bažnyčioje tuoktis(netoli Kauno) gal kas žino kaip ten....
o mes planuojam kernaves baznycioj. kai tik pirma karta ja pamaciau - pasakiau, kad mano vestuves bus cia. ir kagi kagi, brangiausiasis ne nepapriestaravo (matyt jam vienodai) ir as labai dziaugiuos. tik kad va dabar reikia tose apylinkese vietos baliuskai ieskoti

mes tuokemes Sv. Mikalojaus baznycioje, Vilniuje.
Jinai maza, labai sena.... ja pirkliai sau pasistate XIV amziuje
Gaila tik kad Klebona pakeite priesh mums tuokiantis... nors ir kitas kunigelis labai man patiko... toks rimtas
Ten kazkaip, kai visi suejo nesijaute, kad baznycia tushcia... zmoniu daug labai nebuvo, bet kazkaip grazu buvo...
Jinai maza, labai sena.... ja pirkliai sau pasistate XIV amziuje

Gaila tik kad Klebona pakeite priesh mums tuokiantis... nors ir kitas kunigelis labai man patiko... toks rimtas

Ten kazkaip, kai visi suejo nesijaute, kad baznycia tushcia... zmoniu daug labai nebuvo, bet kazkaip grazu buvo...

As tuoskiuos Vytauto bazinycioj. Labai norejau butent ten, nes kunigas pazystamas ir sirdele ten norejo. Manau, kad konvejerio ten tikrai nebus, na bent jau ne taip kaip katedroj
QUOTE(Livitaja @ 2005 01 29, 18:48)
Gal jau yra planuojanciu tuoktis Prisikelimo baznycioje? As tai ten labai noreciau..
Ir mes planuojam tuoktis Prisikelimo baznycioj

Labas merginos, kazkaip sunku issirinkti Kaune baznycia:)... Gal ka girdejot apie Rumsiskiu baznycia...aciu