QUOTE (Oleska @ 2004 07 20, 14:25) |
O dar nepasirinkome Vilniaus dideles baznycios todel, kad man asmeniskai nepatinka, kad ten sestadieniais buna labai daug turistu, mociutes ateina pasiziureti is neturejimo ka veikt. O i maza baznytele atvaziuos tik mums artimi zmones, tik tie, kurie specialiai atvaziavo mus pasveikinti. Va ![]() |
Vat del to as irgi be galo dziaugiuosi baznycia, kurioje mus tuoks

Na mes po ilgu ieskojimu suradome vietele- tuoksimes restauruojamos Prisikelimo baznycios koplyteleje bokste. Ja tik siemet irenge, be to jaunas ir nedavatka kunigas.
QUOTE (Will @ 2004 07 20, 16:19) |
Vat del to as irgi be galo dziaugiuosi baznycia, kurioje mus tuoks ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sv. Mikalojaus baznycia tikrai labai grazi!!!!!!!!

Mes del baznycios greitai apsisprendem - Klaipedos Marijos Taikos Karalienes baznycia
Priezastis - Klaipeda - mano gimtasis miestas, toje baznycioje priemiau pirmaja komunija ir sutvirtinimo sakramenta, be to, tai laaaabai grazi baznycia, nors ir nera maza, taip pat kunigas, kuris mus tuoks, pazistamas, bendraujam su juo, tad viskas susidejo i kruva, ir sprendima nebuvo sunku priimti

o musu baznycia labai grazi ( Panevezio r.) bet tik kunigas joje, tai uj....Kai mes nuejom pas ji, tai zinokit valanda laiko pasakajojo pletkus! na bet sakem kaip ja ubus taip, kazkaip negrazu prasyti butu kito kunigo jo baznycioje
Svarbiausia, kad sutuoktu:)

Nežinau kokią bažnyčią pasirinkti, Vilniuje, galvoju apie Katedra ar Onos, gal galėtumet ką patarti ir gal žinote telef. numerius, kuriais galima butu susitarti del vestuviu datos ar susitikimo, tam reikaui aptarti. o gal kas žinot kokia nedidele bažnytėlę Vilniuje, svarbu kad kunigas fainas butu - nenukvakęs ir aplinka graži, pakili.
Mes pries 3 metus tokemes Sv.Marijos baznicioje Klaipedoje.Buvo ziema,salta.Bet vestuves pats graziausias kas gali buti.Suplanavom vestuves per 2 savaites. viska spiejom.
I zagsa nunesem tik pasus, nereikalingi bereikalingi metimo pinigai. nekiek nesigailejau.

QUOTE (vituly @ 2004 11 03, 09:34) |
Na nepamenu as kunigo pavardes, bet jis matosi nuotraukose mano atsiusiu tau nuoroda i az, gal tas pats ![]() ![]() |
Tas pats

Bet labiausiai tai kliuvo tai, kad ceremonija buvo visiskai nesventiska

Beje, jis neteisingai atspausdino mano vyro gimimo data ir isdave faktiskai negaliojanti dokumenta

Bet smagu, kad Jums viskas vyko graziai ir sklandziai

QUOTE (Will @ 2004 11 04, 17:52) |
Tas pats ![]() ![]() ![]() |

Gal tiesiog tai neįeina į bažnytines santuokos apeigas?

QUOTE (Will @ 2004 11 04, 17:52) |
Tas pats ![]() ![]() ![]() |
Nu geras. Negalvojau kad jis taip galetu. Mums tai vyko viskas labai sklandziai, ir tikrai esu patenkinta ceremonija. Mes su vyru pasibuciavom, kai mus paskelbe vyru ir zmona, vyras nueme nuometa nuo veido ir pabuciavo

Kodel jis jums taip dare, net nezinau

Jo pries tai buvo toks kunigelis, mes irgi pas ji ejom is pradziu kol nepakeite i kita. Mano vyras tam ankstesniam kunigui interneta vede