Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios

QUOTE (Oleska @ 2004 07 20, 14:25)
O dar nepasirinkome Vilniaus dideles baznycios todel, kad man asmeniskai nepatinka, kad ten sestadieniais buna labai daug turistu, mociutes ateina pasiziureti is neturejimo ka veikt. O i maza baznytele atvaziuos tik mums artimi zmones, tik tie, kurie specialiai atvaziavo mus pasveikinti. Va biggrin.gif

Vat del to as irgi be galo dziaugiuosi baznycia, kurioje mus tuoks smile.gif Nors ji ir didesne, nei ta apie kuria pasakoji smile.gif Ir paciam Vilniaus Senamiesty- Sv. Mikalojaus- bet turi uzdara kiema (kazkada per ta tvora as net nepastebedavau baznycios laugh.gif ) Ir be to- musu vestuves penktadieni, tai tikiuosi, kad visame kieme tik mano sveciai tebus thumbup.gif
Atsakyti
Na mes po ilgu ieskojimu suradome vietele- tuoksimes restauruojamos Prisikelimo baznycios koplyteleje bokste. Ja tik siemet irenge, be to jaunas ir nedavatka kunigas.
Atsakyti
QUOTE (Will @ 2004 07 20, 16:19)
Vat del to as irgi be galo dziaugiuosi baznycia, kurioje mus tuoks smile.gif Nors ji ir didesne, nei ta apie kuria pasakoji smile.gif Ir paciam Vilniaus Senamiesty- Sv. Mikalojaus- bet turi uzdara kiema (kazkada per ta tvora as net nepastebedavau baznycios laugh.gif ) Ir be to- musu vestuves penktadieni, tai tikiuosi, kad visame kieme tik mano sveciai tebus thumbup.gif

Sv. Mikalojaus baznycia tikrai labai grazi!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Mes del baznycios greitai apsisprendem - Klaipedos Marijos Taikos Karalienes baznycia smile.gif Priezastis - Klaipeda - mano gimtasis miestas, toje baznycioje priemiau pirmaja komunija ir sutvirtinimo sakramenta, be to, tai laaaabai grazi baznycia, nors ir nera maza, taip pat kunigas, kuris mus tuoks, pazistamas, bendraujam su juo, tad viskas susidejo i kruva, ir sprendima nebuvo sunku priimti smile.gif
Atsakyti
o musu baznycia labai grazi ( Panevezio r.) bet tik kunigas joje, tai uj....Kai mes nuejom pas ji, tai zinokit valanda laiko pasakajojo pletkus! na bet sakem kaip ja ubus taip, kazkaip negrazu prasyti butu kito kunigo jo baznycioje smile.gif Svarbiausia, kad sutuoktu:)
Atsakyti
Nežinau kokią bažnyčią pasirinkti, Vilniuje, galvoju apie Katedra ar Onos, gal galėtumet ką patarti ir gal žinote telef. numerius, kuriais galima butu susitarti del vestuviu datos ar susitikimo, tam reikaui aptarti. o gal kas žinot kokia nedidele bažnytėlę Vilniuje, svarbu kad kunigas fainas butu - nenukvakęs ir aplinka graži, pakili.
Atsakyti
Rekomenduociau Sv. Mikalojaus baznycia. Labai nedidele baznytele, tvarkinga, jokiu apskretusius sienu, vioratinkliu nera rolleyes.gif Kunigas irgi jaunas, suklbamas, ir ceremonija labai neilga gal 20 min. max. Ir kazkaip visiskai kitokia negu anksciau buvau macius, naujoviskesne. thumbup.gif
Atsakyti
Mes pries 3 metus tokemes Sv.Marijos baznicioje Klaipedoje.Buvo ziema,salta.Bet vestuves pats graziausias kas gali buti.Suplanavom vestuves per 2 savaites. viska spiejom. thumbup.gif I zagsa nunesem tik pasus, nereikalingi bereikalingi metimo pinigai. nekiek nesigailejau. gossip.gif nono.gif
Atsakyti
QUOTE (vituly @ 2004 11 03, 09:34)
Na nepamenu as kunigo pavardes, bet jis matosi nuotraukose mano atsiusiu tau nuoroda i az, gal tas pats g.gif Sis tai mums labai patiko thumbup.gif

Tas pats wink.gif Mes kai taremes del santuokos, tai dar buvo kitas kunigas, toks fainas fainas thumbup.gif gal todel ir sitas taip kliuvo? g.gif
Bet labiausiai tai kliuvo tai, kad ceremonija buvo visiskai nesventiska sad.gif Pries ceremonija buvom beveik aprekti mad.gif O labiausiai tai mums buvo gaila to, kad negalejom baznycioj pasibuciuoti... Jis paskelbe mus vyru ir zmona ir viskas baigesi sad.gif Todel mes labai skubejom islekt is baznycios- vos isejus vyras pakele mano nuometa nuo veido ir pagaliau pasibuciavom wub.gif Gal as issigalvoju, bet mums to be galo truko...
Beje, jis neteisingai atspausdino mano vyro gimimo data ir isdave faktiskai negaliojanti dokumenta sad.gif

Bet smagu, kad Jums viskas vyko graziai ir sklandziai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Will @ 2004 11 04, 17:52)
Tas pats  wink.gif  Mes kai taremes del santuokos, tai dar buvo  O labiausiai tai mums buvo gaila to, kad negalejom baznycioj pasibuciuoti... Jis paskelbe mus vyru ir zmona ir viskas baigesi  sad.gif  Todel mes labai skubejom islekt is baznycios- vos isejus vyras pakele mano nuometa nuo veido ir pagaliau pasibuciavom  wub.gif  Gal as issigalvoju, bet mums to be galo truko...

g.gif įdomi smulkmena... Ar kam nors kunigas sakė taip kaip per amerikoniškus filmus - "o dabar galite pabučiuoti nuotaką"? biggrin.gif Nes mums tai nesakė. Gal to kažkiek ir trūko, bet įspūdžių buvo ir taip daug, kad nebuvo kada pagalvoti, kad va, kaip čia nepasiūlė pasibučiuoti biggrin.gif Taigi mes taip pat pasibučiavom jau išėję iš bažnyčios wub.gif

Gal tiesiog tai neįeina į bažnytines santuokos apeigas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kava: 05 lapkričio 2004 - 08:11
QUOTE (Will @ 2004 11 04, 17:52)
Tas pats wink.gif Mes kai taremes del santuokos, tai dar buvo kitas kunigas, toks fainas fainas thumbup.gif gal todel ir sitas taip kliuvo? g.gif

Nu geras. Negalvojau kad jis taip galetu. Mums tai vyko viskas labai sklandziai, ir tikrai esu patenkinta ceremonija. Mes su vyru pasibuciavom, kai mus paskelbe vyru ir zmona, vyras nueme nuometa nuo veido ir pabuciavo thumbup.gif
Kodel jis jums taip dare, net nezinau g.gif
Jo pries tai buvo toks kunigelis, mes irgi pas ji ejom is pradziu kol nepakeite i kita. Mano vyras tam ankstesniam kunigui interneta vede rolleyes.gif
Atsakyti
Mes tuoksimes Sv. Jonu baznycioj Vilniuj, o kunigas bus Saulaitis. Mano tevai siaip nesikisa i vestuviu planavimo reikalus, bet jos vienintelis noras buvo kad mus butinai tuoktu Saulaitis ir kad jinai su juo susitars.
Tiesa pasakius, mes dar nebuvom bet jau reiks nueit artimiausiu metu laugh.gif
Atsakyti