Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios

QUOTE(Pacific @ 2005 04 21, 07:04)
na as kita savaite nesiu,tai paskui parasysiu kiek mokejao smile.gif

jus jau data zinot o dar nesat pareiškimų nunešę?o jei nebebus vietų?kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 04 21, 08:15)
jus jau data zinot o dar nesat pareiškimų nunešę?o jei nebebus vietų?kaip tada?

na kazkaip net nepergyvenu kad gali nebut vietu.skambinom,tai sake kad nesiregistruoja dar nieks. jei ka tai yra kas viska suderins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 04 21, 09:10)
na kazkaip net nepergyvenu kad gali nebut vietu.skambinom,tai sake kad nesiregistruoja dar nieks. jei ka tai yra kas viska suderins smile.gif

na jei yra kas suderina tai problemų nulis:)
Atsakyti
QUOTE(rutuliak @ 2005 04 20, 23:10)
Taip išeina kad pabrango, mes padavėm pareiškimus sausios pabaigoje ir mokėjom 90lt. Nu negi aš nepamenu jau... g.gif Nu bet tikrai 90...Kas davėt dar Klp pareiškimus sausio mėn. ar vėliau, kiek kainavo, priminkit senutei sklerotikei biggrin.gif ....

QUOTE(rutuliak @ 2005 04 20, 23:10)
Taip išeina kad pabrango, mes padavėm pareiškimus sausios pabaigoje ir mokėjom 90lt. Nu negi aš nepamenu jau... g.gif Nu bet tikrai 90...Kas davėt dar Klp pareiškimus sausio mėn. ar vėliau, kiek kainavo, priminkit senutei sklerotikei biggrin.gif ....

Balandžio pradžioje mokėjome 80 Lt. Nesuprantu, taigi mokestis visur vienodas Lietuvoje g.gif

Beje, man kilo toks klausimas: jeigu iš pradžių tuokiesi CMB, o tarkim po metų - bažyčioje, tų bažytinių dokumentų ar pažymos jau nereikia niekur nešti?

oi, dar vienas klausimas: kas jau tuokėtės, ar CMB darbuotojos vaišina savo šampanu, ar reikia patiems atsinešti ir joms prieš ceremoniją perduoti? būtų gerai, kad parašytų tos, kurios tiksliai žino blush2.gif

ačiū, patarėjos ax.gif

Atsakyti
kad sampana atsinest reikia tai tikrai.
Atsakyti
Nu blin, tai gal 80Lt, kad aš jau iš tos laimės nei nepamenu... biggrin.gif Šiaip aš šiandien buvau CMB, tai pvz rugpjūčio 20 ir 27 išbrauktos iš kalendoriaus, sakė vietelės jokios tom dienom, kitom dienom nežinau...Nu bet kad neregistruoja niekas dar tai čia tau kažkas melavo...Mes kai buvom šeimos centre paskaitose, tai buvo sužadėtinių jau ir rugspėjo mėnesio....
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 04 21, 15:52)
kad sampana atsinest reikia tai tikrai.

o čia tai bajeris, aš tai šventai tikėjau, kad už tuos 80 Lt, kuriuos sumokėjom nežinia už ką, bent jau šampanu pavaišins CMB darbuotojos blink.gif g.gif Tai kur tie pinigai nuplaukia, man laaaaaabai įdomu g.gif
Atsakyti
Mes pareiskimus nesem pries kaledas, bet jau ir taip nebuvo to laiko kurio norejom. Tai gal kai rugsejuj tai bus vietu bet vasara tai manau nekazkas beliko, jeigu isvis dar liko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Busta @ 2005 04 21, 16:09)
o čia tai bajeris, aš tai šventai tikėjau, kad už tuos 80 Lt, kuriuos sumokėjom nežinia už ką, bent jau šampanu pavaišins CMB darbuotojos blink.gif  g.gif  Tai kur tie pinigai nuplaukia, man laaaaaabai įdomu g.gif

taip kad visi mes čia liksim nesužinoję kodėl ima 80 ir kur juos deda?smile.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2005 04 21, 17:18)
Mes pareiskimus nesem pries kaledas, bet jau ir taip nebuvo to laiko kurio norejom. Tai gal kai rugsejuj tai bus vietu bet vasara tai manau nekazkas beliko, jeigu isvis dar liko. ax.gif

mes tai pareiškimus nešėm spalio mėnesį, tai galėjome rinktis kada norim, kokį laiką ir panašiai, visur keliai mums buvo atviri:) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliak @ 2005 04 20, 23:59)
Oi na aš lyg taip ir parašiau, kad santuokos liudijimo išrašymas sudarius tik bažnytinę santuoką kainuoja 15lt, tačiau pati civilinė santuoka kainuoja net 90lt.Brangininkai, o net šampaną savo reikia atsinešti, tai kas ten tiek kainuoja? g.gif

Na mum dar davė maažą molinį tipo šeimos židinį. biggrin.gif
Bet turėjom ir rimtesnį. biggrin.gif Niu dar melioodija pagroja gi biggrin.gif mirksiukas.gif
QUOTE(rutuliak @ 2005 04 21, 17:03)
[font=Courier][color=purple]Nu blin, tai gal 80Lt, kad aš jau iš tos laimės nei nepamenu...

Nežinau kaip dabar, bet santuokos registracija CMB (čia kalbu ne apie bažnytinės santuokos įregistravimą) skirtinguose miestuose tikrai skyrėsi. Tikrai tikrai... Pati tekėjau "pigiau" nei kursiokė kitame mieste, kuri džiaugėsi, kad teka Kaune, nes Vilniuje dar brangiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 21 balandžio 2005 - 18:56
Nu va, tai gal ne tik miestui, bet ir žmogui skiriasi... g.gif Juokauju, nes tikrai gerai nepamenu kiek mokėjom... biggrin.gif
O kad šampaną savo reikia duoti tą žinai 100%, o u= mokam1 sum1 gauname: melodiją ir popieriuką, beje gi dar tušinuką jų naudojame... biggrin.gif
Bet tema gi apie bažnyčias, mes čia į lankas truputuką...Kokiose bažnyčiose dar tuokiasi Klaipėdiečiai, turiu omenį apylinkies kaimus, o CMB Klaipėdoje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliak: 21 balandžio 2005 - 20:14