lotute, mes pirmiau į bažnyčia todėl, kad viskas bus šiuolaikiškai. Jaunikis lauks jaunosios bažnyčioje, o jaunąją tėtis atves visą apsiašarojusę prie altoriaus... Maniškis nematys nei mano suknelės nieko, viskas jam bus staigmena bažnyčioje...Būtų gerai kad emocijos būtų tik teigiamos, o ne šokiruojančios Kodėl jaunoji apsiašrojusi? O todėl kad aš esu bliuvė ir gražūs dalykai man sukelia ašaras...daug ašarų... Todėl ir nenoriu jokių išlydėjimų iš namų su tėvų palaiminimais, užteks kiek prisibliausiu ir bažnyčioj ir zakse... O ta bažnyčia prie zakso tikrai vadinas Kristaus Karaliaus...
lotute, mes pirmiau į bažnyčia todėl, kad viskas bus šiuolaikiškai. Jaunikis lauks jaunosios bažnyčioje, o jaunąją tėtis atves visą apsiašarojusę prie altoriaus... Maniškis nematys nei mano suknelės nieko, viskas jam bus staigmena bažnyčioje...Būtų gerai kad emocijos būtų tik teigiamos, o ne šokiruojančios
Kodėl jaunoji apsiašrojusi? O todėl kad aš esu bliuvė ir gražūs dalykai man sukelia ašaras...daug ašarų... Todėl ir nenoriu jokių išlydėjimų iš namų su tėvų palaiminimais, užteks kiek prisibliausiu ir bažnyčioj ir zakse...
O ta bažnyčia prie zakso tikrai vadinas Kristaus Karaliaus...