Įkraunama...
Įkraunama...

Bažnyčios

QUOTE(hastalavista @ 2005 04 25, 13:23)
KUR TUOKIASI VILNIETES ???  mirksiukas.gif

Katedroj, Kazimiero koplycioj
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 04 25, 13:33)
o kaip vadinas ta baznytuke prie zakso klaipedoj?

man atrodo kad kristaus karaliaus, aišku jei neklystu smile.gif gal rutuliak geriau pasakys smile.gif bet man atrodo kad taip ji vadinasi smile.gif o tai jūs ten galvojate tuoktis?
Atsakyti
mes tai pirma eisim i zaksą, o poto i bažnyčiąsmile.gif
Atsakyti
lotute, mes pirmiau į bažnyčia todėl, kad viskas bus šiuolaikiškai. Jaunikis lauks jaunosios bažnyčioje, o jaunąją tėtis atves visą apsiašarojusę prie altoriaus... biggrin.gif Maniškis nematys nei mano suknelės nieko, viskas jam bus staigmena bažnyčioje...Būtų gerai kad emocijos būtų tik teigiamos, o ne šokiruojančios g.gif mirksiukas.gif
Kodėl jaunoji apsiašrojusi? O todėl kad aš esu bliuvė ir gražūs dalykai man sukelia ašaras...daug ašarų... biggrin.gif Todėl ir nenoriu jokių išlydėjimų iš namų su tėvų palaiminimais, užteks kiek prisibliausiu ir bažnyčioj ir zakse... biggrin.gif unsure.gif
O ta bažnyčia prie zakso tikrai vadinas Kristaus Karaliaus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliak @ 2005 04 25, 19:57)
lotute, mes  pirmiau į bažnyčia todėl, kad viskas bus šiuolaikiškai. Jaunikis lauks jaunosios bažnyčioje, o jaunąją tėtis atves visą apsiašarojusę prie altoriaus... biggrin.gif Maniškis nematys nei mano suknelės nieko, viskas jam bus staigmena bažnyčioje...Būtų gerai kad emocijos būtų tik teigiamos, o ne šokiruojančios g.gif  mirksiukas.gif
Kodėl jaunoji apsiašrojusi? O todėl kad aš esu bliuvė ir gražūs dalykai man sukelia ašaras...daug ašarų... biggrin.gif Todėl ir nenoriu jokių išlydėjimų iš namų su tėvų palaiminimais, užteks kiek prisibliausiu ir bažnyčioj ir zakse... biggrin.gif  unsure.gif
O ta bažnyčia prie zakso tikrai vadinas Kristaus Karaliaus... biggrin.gif 

nieko sau ir sugalvojai smile.gif
Atsakyti
na pas mus kaip gausis dar neaisku,suzinosim sia savaite.ar is pradziu i baznycia eisim,ar i zaksa....
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 04 25, 21:16)
nieko sau ir sugalvojai smile.gif

ir pas mane taip pat bus, tik i zagsa neisim 4u.gif
Atsakyti
o mum taip neiseina,kad jaunikis pamatytu mane tik baznycioj sad.gif
o kaip butu faina
bet kaip bebutu vistiek asaru neisvengsiu. na tikras vaikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monicutte @ 2005 04 26, 10:45)
ir pas mane taip pat bus, tik i zagsa neisim 4u.gif

o tai kodel i zaksa neisit, monicutte?
Atsakyti
QUOTE(Pacific @ 2005 04 26, 10:53)
o mum taip neiseina,kad jaunikis pamatytu mane tik baznycioj sad.gif
o kaip butu faina
bet kaip bebutu vistiek asaru neisvengsiu. na tikras vaikas smile.gif

tai turbūt ta dieną nei viena nuotaka ašarų neišvengia cry.gif
Atsakyti
aš taip nenoriu verkti.. sad.gif bu tada taip liūpyte patemoiu, o jei kas ramint pradės, tai išvis, lyt pradės:(
Atsakyti
na ir man taip pat.jau geriau kad niekas neramintu,nes bus kaip tik asaru kibiras. :cry
Atsakyti