Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

As irgi renkuosi telefona ir vis delto dairausi i sony ericsson. turejau kelis nokia bet manau kad sc labiau atitinka savo kaina, ir kokybe gera, ir meniu valdymas paprastas, ir siaip visokiu pribombasu pilna... thumbup.gif

Dabar neapsisprendziu kuri telefona imt issirinkau du, bet jie labai panasus, net nezinau kuris geresnis..... siaip gal walkman noretusi bet gal kas kuri nors turi tai gal galit papasakot... g.gif

cia pirmasis sc s500i
user posted image

ir antras sc w580i
user posted image
user posted image
wub.gif
Atsakyti
man labiau patiktų sc s500i, daugiau vertinu išorę, nes jų visų funkcijų tikrai nežnau, info gali rasti internete.
Atsakyti
kaledu senelis nori padovanoti man telefona blush2.gif belieka issirinkti ax.gif
Patinka Samsung U700, gal kas nors juo naudojates ir galetumet parasyti savo nuomone apie ji. Aciu 4u.gif
http://www.mobili.lt...msung/u700.html
Atsakyti
Kad ir man Kalėdų senelis žadėtų dovanot mobilųjį telefoną cool.gif Deja...

Norėjau paklaust, kodėl čia telefonų kainos žemesnės nei visuose kituose salonuose? Gal abejotina firma? g.gif
Atsakyti
Nokia arba Samsung mirksiukas.gif
Atsakyti
Na aš apsistojau ties 6 - iais telefonais, iš kurių visgi sunku išsirinkti, nes ir tas, ir kitas kažkuom geras. O išsirinkti tai reikia tik vieną. Gal padėsit apsispręsti. Pagrindinis dalykas - kad baterija "ilgai" laikytų, na kad per dieną neišsikrautų, fotokamera, muzika ir kad greitai nesusibraižytų. O renkuosi iš šių:
Nokia 5300 XpressMusic
user posted image
Nokia 5610 XpressMusicuser posted image
Nokia 6555user posted image

bei

SonyEricsson k850iuser posted image
SonyEriccson S500i
user posted image
SonyEricsson w580iuser posted image

Apie Nokia 5300 tai jau seniai svajoju, bet dabar net nežinau, kurį čia geriau. Šiaip se k850i kamera galinga, bet išvaizda telefono nelabai traukia, tai galvosiu dabar biggrin.gif g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 02 sausio 2008 - 00:25
Mano naujasis telefoniukas wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2008 01 02, 01:21)
Na aš apsistojau ties 6 - iais telefonais, iš kurių visgi sunku išsirinkti, nes ir tas, ir kitas kažkuom geras. O išsirinkti tai reikia tik vieną. Gal padėsit apsispręsti. Pagrindinis dalykas - kad baterija "ilgai" laikytų, na kad per dieną neišsikrautų, fotokamera, muzika ir kad greitai nesusibraižytų. O renkuosi iš šių:
Nokia 5300 XpressMusic
user posted image
Nokia 5610 XpressMusicuser posted image
Nokia 6555user posted image

bei

SonyEricsson k850iuser posted image
SonyEriccson S500i
user posted image
SonyEricsson w580iuser posted image

Apie Nokia 5300 tai jau seniai svajoju, bet dabar net nežinau, kurį čia geriau. Šiaip se k850i kamera galinga, bet išvaizda telefono nelabai traukia, tai galvosiu dabar biggrin.gif  g.gif  doh.gif

Tai kaip, argumentų "už" ir "prieš" nebus, kas galėtų padėti nuspręsti ax.gif
Atsakyti
Pati padariau atranką ir iš 6 liko trys: Nokia 5300 XpressMusic, Nokia 6555 ir SonyEricsson k850i. Bet juk visvien čia trys, o ne vienas.

Taigi mano apžvalga:

Pirmasis mano pasirinktas modelis turi mažiausiai vidinės atminties, bet labiausiai žavi savo išvaizda, baterija trumpai "budi" biggrin.gif

Se k850i turi daugiausiai vidinės atminties ir visas funkcijas, kurių man reikia, bet neįprastas valdymas.

Nu nežinau, ką čia geriau pasirinkus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2007 10 31, 19:20)
turiu 8600 Nokia luna. gal dar kas nors turite, noreciau paklaust del ikroviklio.. g.gif

Turiu, klausk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 12 06, 22:14)
Kad ir man Kalėdų senelis žadėtų dovanot mobilųjį telefoną cool.gif Deja...

Norėjau paklaust, kodėl čia telefonų kainos žemesnės nei visuose kituose salonuose? Gal abejotina firma? g.gif

Aš kiek ieškojau, man čia žemiausios kainos g.gif

O gal kas žinot, kur dar pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Muli@ @ 2008 01 05, 18:38)
Aš kiek ieškojau, man čia žemiausios kainos  g.gif

O gal kas žinot, kur dar pigiau  ax.gif

Specialiai pasižiūrėjau biggrin.gif (nors ir sau galima prisitaikyt) ir dar pigiau yra šičia, dar čia ir dar čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 06 sausio 2008 - 01:18