As irgi renkuosi telefona ir vis delto dairausi i sony ericsson. turejau kelis nokia bet manau kad sc labiau atitinka savo kaina, ir kokybe gera, ir meniu valdymas paprastas, ir siaip visokiu pribombasu pilna...
Dabar neapsisprendziu kuri telefona imt issirinkau du, bet jie labai panasus, net nezinau kuris geresnis..... siaip gal walkman noretusi bet gal kas kuri nors turi tai gal galit papasakot...
kaledu senelis nori padovanoti man telefona belieka issirinkti Patinka Samsung U700, gal kas nors juo naudojates ir galetumet parasyti savo nuomone apie ji. Aciu http://www.mobili.lt...msung/u700.html
Na aš apsistojau ties 6 - iais telefonais, iš kurių visgi sunku išsirinkti, nes ir tas, ir kitas kažkuom geras. O išsirinkti tai reikia tik vieną. Gal padėsit apsispręsti. Pagrindinis dalykas - kad baterija "ilgai" laikytų, na kad per dieną neišsikrautų, fotokamera, muzika ir kad greitai nesusibraižytų. O renkuosi iš šių: Nokia 5300 XpressMusic Nokia 5610 XpressMusic Nokia 6555
Apie Nokia 5300 tai jau seniai svajoju, bet dabar net nežinau, kurį čia geriau. Šiaip se k850i kamera galinga, bet išvaizda telefono nelabai traukia, tai galvosiu dabar
Na aš apsistojau ties 6 - iais telefonais, iš kurių visgi sunku išsirinkti, nes ir tas, ir kitas kažkuom geras. O išsirinkti tai reikia tik vieną. Gal padėsit apsispręsti. Pagrindinis dalykas - kad baterija "ilgai" laikytų, na kad per dieną neišsikrautų, fotokamera, muzika ir kad greitai nesusibraižytų. O renkuosi iš šių: Nokia 5300 XpressMusic Nokia 5610 XpressMusic Nokia 6555
Apie Nokia 5300 tai jau seniai svajoju, bet dabar net nežinau, kurį čia geriau. Šiaip se k850i kamera galinga, bet išvaizda telefono nelabai traukia, tai galvosiu dabar