Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

Bet ar patikima pirkti mobiliuosius telefonus pagal skelbimus? Pasidalinkit patirtim apie tai. mirksiukas.gif
Atsakyti
As esu viena karta pirkusi telefona pagal skelbima, viskas buvo gerai, o siaip imu is salono, labiausiai man patikdavo Nokia, nes nebloga kokybe, bet dabar girdejau skundu, kad jie tik laiko kaina, o kokybe tokia pati kaip ir kitu firmu, man svarbiausia, kad butu moteriskas, elegantiskas, labai patiko sokoladas blush2.gif
Atsakyti
O gal kas nors turi Samsung U600? Noreciau isgirsti atsiliepimus apie si telefona, nes nusiziurejau ir noriu nusipirkti, tik dvejoju del jo praktiskumo,atrodo toks trapus. rolleyes.gif Gal kas nors turit ir galit pasidalinti patirtimi kaip jis laiko,ar negenda ir pan.
Atsakyti
Renkuosi tarp LG shine, Samsung U700, Samsung G600 ir Samsung G800. Pastarųjų kain gal didoka g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meila @ 2008 01 25, 13:22)
Renkuosi tarp LG shine, Samsung U700, Samsung G600 ir Samsung G800. Pastarųjų kain gal didoka g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

As ka tik isigijau samsung U700 blush2.gif
Prie sensoriniu mygtuku reikia laiko priprasti, bet siaip dziaugiuosi pirkiniu thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau NOKIA 2760
Kol kas labai patenkinta esu thumbup.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatita: 25 sausio 2008 - 14:27
QUOTE(Sawanna @ 2008 01 25, 13:42)
As ka tik isigijau samsung U700 blush2.gif
Prie sensoriniu mygtuku reikia laiko priprasti, bet siaip dziaugiuosi pirkiniu thumbup.gif

Kiek laiko baterija? Brolis turi, tai skundžias kad trumpai g.gif
Atsakyti
O nieks nežinot, ar TELE2 žada atnaujinti savo telefonų asortimentą? Nes aš labai noriu vieno telefono, tik jis dabar brangokai kainuoja, o Tele2 jo neturi verysad.gif Bet gal sakau, žada kokias naujoves, ar ne? g.gif

Dabar mąstau ir labai noriu Samsung Sgh-D880 Duos telefono wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 26 sausio 2008 - 21:13
Gal kam 6300 Nokios naujos reik. Kaina 550lt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2008 01 26, 22:06)
O nieks nežinot, ar TELE2 žada atnaujinti savo telefonų asortimentą? Nes aš labai noriu vieno telefono, tik jis dabar brangokai kainuoja, o Tele2 jo neturi verysad.gif Bet gal sakau, žada kokias naujoves, ar ne? g.gif

Dabar mąstau ir labai noriu Samsung Sgh-D880 Duos telefono wub.gif

?
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2008 01 22, 15:33)
O gal kas nors turi Samsung U600? Noreciau isgirsti atsiliepimus apie si telefona, nes nusiziurejau ir noriu nusipirkti, tik dvejoju del jo praktiskumo,atrodo toks trapus. rolleyes.gif Gal kas nors turit ir galit pasidalinti patirtimi kaip jis laiko,ar negenda ir pan.

Sveikos mamytės 4u.gif na dabar pasisakysiu..(dirbu garantiniame telefonų servise) kažką nusimanau blush2.gif tikrai nerekomenduočiau U600, nors telefonas labai gražus, pati mielai tokį priglausčiau mirksiukas.gif bet labai daug problemų sukelia slankiojantis mechanizmas, truksta tokia juostelė t.y. šleifas, ir nerodo lcd arba viršutiniai mygtukai neveikia unsure.gif nebūtinai kiekvienam tai nutinka, tiesiog didesnė galimybė.. kam reikia patvarumo - daug geresnis yra U700, bet ne toks gražus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Meila @ 2008 01 25, 18:20)
Kiek laiko baterija? Brolis turi, tai skundžias kad trumpai g.gif

jai išlaiko 2-4 dienas, labai gerai mirksiukas.gif nors kaip kvailai tai beskambėtų doh.gif tokie jau tie dabartiniai telefonai.. ir joks baterijų keitimas čia nepadės unsure.gif tas pats būna..
Papildyta:
QUOTE(Mona187 @ 2008 01 10, 18:12)
Bet ar patikima pirkti mobiliuosius telefonus pagal skelbimus? Pasidalinkit patirtim apie tai. mirksiukas.gif

jei yra galimybė, geriau pirkite naują mirksiukas.gif dabar vos ne nuo 100 Lt..
Atsakyti
Noreciau pagirti Sony Ericsson, man jie patys geriausi: ilgai laiko baterija, pakankamai funkciju, kurios atitinka naudojimosi reikmes, be to is triju turetu ne vienas nesugedo, manau patikimi sie telefonai 4u.gif
Atsakyti