Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

Neseniai nusipirkau si telefoniuka, kol kas esu patenkinta
user posted image
Atsakyti
Mobilusis Samsung Giorgio Armani.
Galvoju pirkti si aparaciuka, bet noreciau, kad turincios pasidalintu ispudziais ir nupasakotu kokius mato pliusus ir minusus. Ar patogus valdymas, meniu, funkcijos ir t.t. Zozdiu domina viskas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 17 balandžio 2008 - 09:56
Man geriausi telefonai yra NOKIA, jo ir meniu lengvas ir telefonas patvarus ir pan. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2008 04 25, 22:27)
Man geriausi telefonai yra NOKIA, jo ir meniu lengvas ir telefonas patvarus ir pan.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aš taip pat tik už Nokia telefoną thumbup.gif kiek turėjau telefonų visi Nokia buvo,tik modeliai keičiasi,o pavadinimas tas pats ax.gif
Atsakyti
gal nokia
Atsakyti
Visa laika turejau Nokia nusipirkau Samsunga ir patiko meniu ir lengvas, bet dabar vel turiu Nokia visvien viskas lengviau 4u.gif
Atsakyti
As irgi visada uz Nokia buvau,bet dabartines Nokios man nelaiko batarkes kazko,tai iskeiciau i LG shine ir esu patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 05 27, 13:04)
As irgi visada uz Nokia buvau,bet dabartines Nokios man nelaiko batarkes kazko,tai iskeiciau i LG shine ir esu patenkinta 4u.gif

As irgi pastebejau, kad dabartiniu Nokia tikrai prasciau baterijos laiko, bet vis tiek geriau laiko negu Sony Ericson, kiek as pastebejau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sony @ 2008 04 25, 22:35)
aš taip pat tik už Nokia telefoną thumbup.gif kiek turėjau telefonų visi Nokia buvo,tik modeliai keičiasi,o pavadinimas tas pats ax.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Maniskis Sony Ericsson W200i.Nezinau net ka pasakyti apie ji...Siaip netoks jau ir geras...Na cia skonio reikalas..Ruosiuosi taip pat pirkti new,nes sis pas mane jau 2 metus. g.gif
Atsakyti
As tai visalaik turejau Nokia ir neperseniausiai nusipirkau nokia, nors masciau ir apie Sony ericsson'a, bet nugalejo Nokia ir nesigailiu, nors pabandyti tureti kita tel noreciau g.gif
Atsakyti
O gal kuri nors turi Nokia 6555? Ka galit apie ji pasakyti?
Atsakyti