Įkraunama...
Įkraunama...

Mobilus telefonas

QUOTE(Nicoletta @ 2008 06 08, 16:09)
Žmonės, padėkit  blush2.gif  Firma duoda telefoną, o aš negaliu apsispręst kokio noriu  doh.gif  Kaina nesvarbi, bet aš renkuosi tik iš NOKIA. Lyg šie patinka : nokia 7500 ir nokia 7373. Kaip manot? Man reikia, kad būtų gražus ir su normalia kamera, na ir muzika ne pro šalį  g.gif  O gal dar kokį merginai tinkantį modelį žinot?  rolleyes.gif

man regis nokia tokio neturi biggrin.gif
Atsakyti
man gražiausias wub.gif elegantiškiausias wub.gif ir dar n-kiausias yra mano NOKIA 6500 classic juodas clap.gif
Atsakyti
Naudoju Motorola V3, šiaip man patinka jis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2008 07 16, 13:41)
man gražiausias  wub.gif elegantiškiausias  wub.gif  ir dar n-kiausias yra mano NOKIA 6500 classic juodas  clap.gif

Kad maziau gestu butu is viso neblogai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2008 07 16, 20:31)
Kad maziau gestu butu is viso neblogai wink.gif

man 000054.gif padovanojo, tai dar nei sykio nieko nebuvo tfu tfu tfu gal tavo su kortele pirktas, nes mano is topo centro be jokiu isipareigojimu, nes kiek is salonu su planais imdavau tai visi prasti budavo doh.gif o sitas good.gif
Atsakyti
Jau rugsejo - spalio menesi as turiu gauti nauja telefona. Ir noriu patarimo - kuris butu geriau is tele2 - se z250i ar se z310i?
Atsakyti
Ruošiuosi įsigyti naują telefoną ir reiktų patarimo... Gal kuri turite Samsung U600 ar LG Shine ? Norėčiau sužinoti nuomonę apie juos, nes nežinau kurį išsirinkti 4u.gif
Atsakyti
man mobilus telefonas tai tik nokia bigsmile.gif kitais nepasitikiu. turėjau jau 2 nokia, dabar 3 nauja turiu, prieš tai turėjau 2 siemens doh.gif siaubas, kaip man jie gedo, nešiau ir nešiau į garantinį ir mėnesį su tokiom plytom vaikščiodavau blink.gif (na kur duoda pakeitimui)
Atsakyti
gal kas zinot ,ar isplautas kartu su rubais mobilus telefonas jau nebepataisomas doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 12 rugpjūčio 2008 - 16:55
QUOTE(edicike @ 2008 08 12, 17:55)
gal kas zinot ,ar isplautas kartu su rubais mobilus telefonas jau nebepataisomas doh.gif  verysad.gif

Aš taip pat netyčia išploviau telefoną su rūbais doh.gif , ir dar džiuvo kišenėj per naktį, tik ryte pastebėjom, tai dukra džiovino su džiovintuvu, po to nunešiau į taisyklą ir ką gi pataisė, dabar dar veikia (tfiu tfiu tfiu).
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2008 08 12, 17:55)
gal kas zinot ,ar isplautas kartu su rubais mobilus telefonas jau nebepataisomas doh.gif  verysad.gif

Labai nuo telefono priklauso, vienus isdziovint tereikia ir veikia, o kitu nepataiso ax.gif
Atsakyti
Gal kas turi samsung J150? Galvoju ar apsimoka pirkti... http://www.mobili.lt...msung/j150.html g.gif
Atsakyti