Įkraunama...
Įkraunama...

Femine 35 / Diane 35

Esu labai elergiska.Beria jau 12 metu,viska isbandziau.Sake gydytojai pagimdysi ir viskas praeis.Deja,nepraejo.Buvo problemu su moteriskom,bet tai issigydzius vis tiek tas pats.Dabar gydytoja patare siuos kontraceptikus.Gal kas bande,ar efektyvu nuo spuogu?Labai nemegstu kontraceptiku,todel ir klausiu,ar verta naudot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daisy: 08 gruodžio 2006 - 12:59
tai tas pats kas ir diane 35, tik kitos firmos tai kitaip ir vadinasi.
Man spuogams padejo, bet tik tol, kol vartojau.
Atsakyti
sveiki, norejau paklausti ar naudodamos femine 35 pasireiske kokie nors svorio pokyciai?man juos gydytojas israse nuo spuogu ir nezinau ka daryti!!!
Atsakyti
Su dauguma tablečių padidėja apetitas, labaiu užsilaiko skysčiai ir todėl didėja svoris.

Šiaip Femien35 yra tas pats kas Diane 35, tiesiog kita firma gamintoja.

klausimėlis - o tau šias KT išrašė tik nuo spuogų? Visgi jei tik nuo spuogų, tai nieko gero, jos ne tam skirtos, ir padėt gali nuo spuogų tik gėrimo metu, paskui viskas atsinaujina.
Atsakyti
na as jas geriu ir man tikrai padeda ir nuo spogu ir (tfu tfu tfu) svoris neauga, o krinta smile.gif
kaip bus su spuogais kai nustosiu jas gerti (nes ginekologe israse jas tik 3 menesiams nezinau), bet kiek sake, jog buna geriau ir nustojus jas vartot smile.gif
Atsakyti
as irgi geriu šias tabletes.man jos tiko(net keista nes jau išbandžiau gal 5 rūšis) ačiū mano ginekologei thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites rolleyes.gif
Femina-35 naudoju antra pakuote. Ypatingo salutinio poveikio nejauciu, tik tiek kad krutine pasidare jautresne ir skausmingesne, bet manau, kad organizmui prisitaikius prie kontraceptiku, pradings visi salutiniai poveikiai. Pergyventi manau tikrai neverta, nes per kelis menesius salutiniai poveikiai paprastai dingsta ir viskas susinormalizuoja, beto kontraceptiku keisti kaip kojiniu tikrai nepatariu, reikia laiko ir kantrybes, ir per kelis ciklus dings ir salutinis poveikis. Kolkas pagerejimo del spuogu ir plaukuotumo nejauciu, kadangi kad sumazetu spuogu tabletes reikia gerti bent tris ciklus, o plaukuotumui sumazinti reikia net 5 - 9 menesiu. Tad kantrybes visoms naudojancioms tiek Femina-35, tiek Diane-35, nes greito pagerejimo tikrai nebus...
Del kainos Femina-35, bent toje vaistineje kurioje as perku, jos man kainuoja 25 lt. Bet siaip kaina yra apie 27 lt.
Atsakyti
As Femine 35 geriu jau 4 pakuote.Padidejo krutine dviem numeriais,spuogai dingo.Esu labai patenkinta ju poveikiu.Perku Eurovaistinej,moku apie 23lt
Atsakyti
sveikos
as vartoju femina 35 jau beveik metus, bet ir svoris padidejo(nelabai daug, kokie 4kg, bet vistiek...) ir spuogai niekur nedingo, plaukuotumas padidejo, bet nedaug. siaip manau, kad visos tabletes turi kazkoki poveiki salutini is pradziu, po to viskas susitvarko, jei normaliai vartoji.
Atsakyti
QUOTE(atata @ 2005 01 05, 16:21)
sveikos
as vartoju femina 35 jau beveik metus, bet ir svoris padidejo(nelabai daug, kokie 4kg, bet vistiek...) ir spuogai niekur nedingo, plaukuotumas padidejo, bet nedaug. siaip manau, kad visos tabletes turi kazkoki poveiki salutini is pradziu, po to viskas susitvarko, jei normaliai vartoji.

Jeigu man svoris didetu, spuogai nedingtu, tai nevartociau metus schmoll.gif
Be to pirmakart girdziu, kad gali padidet plaukuotumas, taigi ju poveikis priesingas
Mane asmeniskai nuo siu tableciu pykina ir skauda galva.
Atsakyti
QUOTE(vuka @ 2005 01 10, 11:02)
Jeigu man svoris didetu, spuogai nedingtu, tai nevartociau metus schmoll.gif 
Be to pirmakart girdziu, kad gali padidet plaukuotumas, taigi ju poveikis priesingas
Mane asmeniskai nuo siu tableciu pykina ir skauda galva.

tai va, zinok, raso ten, kad gali padidet plaukuotumas. O kitu kontraceptiku nesirenku, nes kitu poveikis gal dar baisesnis blink.gif
O ir gydytoja ne viena man jas patare, kitu net nesiulo. Turbut reikia nueit privaciai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(atata @ 2005 01 14, 15:45)
tai va, zinok, raso ten, kad gali padidet plaukuotumas. O kitu kontraceptiku nesirenku, nes kitu poveikis gal dar baisesnis  blink.gif
O ir gydytoja ne viena man jas patare, kitu net nesiulo. Turbut reikia nueit privaciai  schmoll.gif

Man gydytoja irgi israse Femina 35, bet dar nepradejau gerti, nes laukiu ciklo pradzios. O ji minejo, kad nuo ju sumazeja spuogu po 3 ciklu, o plaukuotumas po 6 mazdaug. Taigi bandysim, ziuresi kas bus, tikiuosi viskas sekmingai wink.gif
Atsakyti