Įkraunama...
Įkraunama...

Femine 35 / Diane 35

QUOTE(atata @ 2005 01 14, 15:45)
tai va, zinok, raso ten, kad gali padidet plaukuotumas. O kitu kontraceptiku nesirenku, nes kitu poveikis gal dar baisesnis  blink.gif
O ir gydytoja ne viena man jas patare, kitu net nesiulo. Turbut reikia nueit privaciai  schmoll.gif

kitų tai tikrai neturėtų būt baisesnis mirksiukas.gif , nes femine 35 - vienos iš stipresnių KT.
Atsakyti
Dar kartą pasikartosiu-man gydytoja vietoj Diane ir Femine liepė gert Harmonet, nes anos atseit man per silpnos ( dėl amžiaus), t.y. nėra jos tokios stiprios.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 02 28, 11:24)
Dar kartą pasikartosiu-man gydytoja vietoj Diane ir Femine liepė gert Harmonet, nes anos atseit man per silpnos ( dėl amžiaus), t.y. nėra jos tokios stiprios.

Nu va ištraukiau sudėtį KT - radau Harmonet ir tik Diane35 (bet kiek žinau, jos identiškos pagal sudėtį Femine 35):
Harmonet 21 tab. GSD 0,075 mg + EE 0,020 mg
Diane’35 21 tab. CPA 2,000 mg + EE 0,035 mg

Tai ryškiai daugiau hormonų Diane 35 (Femine 35).

Jei kam įdomu - visas straipsnis apie KT (čia iš jo paimta šita info): http://www.kmu.lt/AG...s/Hormonine.htm

Atsakyti
na aš tai vartoju Femina-35 jau trečią pakuotę rolleyes.gif
spuogelių gal ir mažiau, tik va visi pastebi, kad ryškiai krūtinė padidėjo thumbup.gif
o šeip lyg ir viskas tvarkoj, jokių pykinimų ar pan.
Atsakyti
man jos patiko tik tiek, kad beria po truputuka :/
Atsakyti
pati vartoju femine 35,taipat truputeli padidejo papukai 4u.gif
kadangi ginekologe israse man jas metams,bet ne del kontracepcijos,aisku ir apsauga yra gerai 4u.gif
ka as norejau pasakyti,kad pati siunciau uzklausa kazkokiam docentui,ir man atejo atsakymas,kad femina35 ir diana nera uzregistruotos lietuvoje,kaip kontraceptines priemones 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Geriau ir as Femina 35 (pries jas geriau Diane 35 del spuogu, taciau veliau mano ginekologe patare geriau juos pakeisti i Femina 35. Atseit, Diane labai stiprus KT), pasaliniu poveikiu kaip ir nebuvo (arba tokie silpni, kad net nepamenu smile.gif ), taciau kas liecia spuogus, tai ju vis tiek budavo, ypac padaugedavo likus 2 savaitems iki menesiniu pradzios. Berdavo ne tik mano abrozdeli, bet ir subiniuka sad.gif . Susigundziau pabandyti pleistra - nepatiko. O dabar nebegeriu ir nebesiklijuoju nieko. Vyras sake - gana eksperimentuoti ant saves smile.gif . Nieko nebenaudoju ir spuogu sumazejo labiau, nei vartojant KT ar pleistra. O siaip jau, jei labai norite, galite karta ar du per savaite isbandyti tokia zoleliu vonia nuo spuogu - bus tikrai naturalu ir gal pades wink.gif . Taigi - 3 saujos paprastojo pankolio arbateles, 2 saujos dziovinto rozmarino, 2 saujos ciobreliu, 1 valgomas saukstas kamparo spirito. Zoleles sudedat i puoda su vandeniu, uzverdat, uzdengiat ir isjungiat ugni. Paliekat kokiam pusvalandziui ar valandai, kad gerai pritrauktu. Perkosiat ir susipilat i karsta vandeni vonioje. Ipilat ir kamparo spirita. Zoleles, kurias nukosete, galite susiberti i drobini maiseli ar marle, uzristi ir taip pat imesti i vonia. Pagulit mazdaug 20-30min. Galima siuo vandeniu nusiprausti ir veida. Po proceduros nuskalauti kuno vandeniu nereikia. Bandykit. Tik, zinoma, po vienos ar dvieju tokiu voniu didelio rezultato nesitikekite smile.gif . Reikia laiko ir daugiau proceduru.
Atsakyti
Femina 35 ir Diane lygiai tokios pačios sudėties. Abu tokio pačio stiprumo. (ar silpnumo)
Atsakyti
Mano gydytoja taip pat liepe nuo dianos pereit prie femine,sake kad jie sektiek silpnesni,tai kuo dabar tiket? verysad.gif Sian butinai turiu nusipirkti.
Atsakyti
man tai atrodo, kad gydytojam vaistu platintojai pamoka ir jie tuos vaistus ir siulo, manau, kad dabar gali buti aktyvus Femina 35 platintojai biggrin.gif beje ir as tuos KT geriu pirma cikla, tai tepa ziauriai ir krutine padidejo ir valgyt daugiau noriu,spuogu nemazeja
Atsakyti
taip,gyditojai tikrai gauna pinigeliu uz israsytus vaistus.viena pazystama nuejo pas gydytoja ,kuria pazinojo.o daktaryte ir sako kadangi esam pazystamos israsysiu pigesniu vaistuku,jei butum is gatves israsyciau tuos uz 100lt. sad.gif vat ir pasitikek.
jei eini pas gydytoja,ir pas ja pilna biukletu ir visokiausiu reklaminiu popiereliu,is kur ji visa tai gauna? ir dar vaistus tuos tau rekomenduoja? ogi daro reklama,stumia preke ir uz tai jai pamoka. blink.gif
bet man femina35 visai nieko,tik vat pagerus metus,noreciau mesti,bet kazi a nebus salutiniu poveikiu? siaip tai pradejus gerti nebuvo jokiu blogu poveikiu,iskyrus papukus thumbup.gif
Atsakyti
papasakosiu savo istorijele apie femine 35 4u.gif

Niekada pries tai nevartojau KT. Pavartojau jas vos menesi ir tai kad drauges uzrekomendavo atseit menesines pasidaro reguliarios, o mano baisiai skirtingu laiku prasidedavo, be to butent sias pradejau vartoti del odos paberimu. Na ir ka, visa menesi buvo taip vadinami pms blink.gif skaudejo krutine, vaiksciojau pikta kaip sirse umn.gif
Menesines is tikruju truko 2 ar 3 dienas. Bet vis delto nusprendziau nutraukti ax.gif

Na ir ka jus manote, prasidejo menesiniu skausmai!!!! anksciau to nebudavo... ir maza to menesines db tesiasi po 7 dienas!!!!

zodziu sutrigdziau savo hormonus ir tiek doh.gif

Db net noras nekyla vel pradet KT vartot schmoll.gif
Atsakyti