nu va mergytes ir man prirase siu kt ginekologe ir paziuresim koks cia rezultatas bus, bet man baisu del krutines nes ir taip turiu 75C tai jei dar padides tai lygsvaros nebeislaikysiu

na pora metu vartojau Diane 35 (kazkur 30lt), o kazkur pries pusmeti pakeiciau i pigesnius Femina 35 (apie 25 lt). vartojant siuos kt menesines susireguliavo ir maziau skausmingos patapo, svorio numeciau, pradejus vartoti 10 kg ir niekaip nepriaugu buvusio iki tol, nors valgau daug. krutine nuo B iki C padidejo. tik dar vartojant diane 35 atsirado pulingi spuogiukai ant kaklo, ir niekaip neisnaikinu
nors odos gydytojai visokiu ten tepaliuku israso - rezultato jokio. atsibodo jau visoki s ant saves tepti. be to prasidejo pakraujavimai ciklo viduryje, nelabai zymus, bet vistiek nemalonus, ginekologe sako kad viskas cia tvarkoj...nu bet man neatrodo taip...
todel noriu keisti femina 35 i kokius silpnesnius ir pigesnius. ginekologe siule minulet, yarina ir t.t...bet nei jie sipnesni nei pigesni...
gal kas keitete stiprius kt i silnesnius? kokie rezultatai?
zinau kad pakeitus teplios, bet tikiuosi ne amzinai...

todel noriu keisti femina 35 i kokius silpnesnius ir pigesnius. ginekologe siule minulet, yarina ir t.t...bet nei jie sipnesni nei pigesni...
gal kas keitete stiprius kt i silnesnius? kokie rezultatai?
zinau kad pakeitus teplios, bet tikiuosi ne amzinai...
o man buvo taip , per setes vaziavau pas tevus i maza miesteli nors ir turi 2 vaistines, ir pamirsau VLN nusipirti femine 35 tai gerai kad vaistininke pazystama sako neturim bet man atroo kad femine ir diane yra vienodos ir paziurejo i tokia knyga ir akurat abu vaistai salia vienas kito parasyti ir sudetis vienoda, tik skirtumas kad femine pigesnis uz diane
niuz be reikalo taip bijojau, nuo femine 35 jokiu blogumu nejauciu

Cituoju iš knygutės apie Femina-35: Vienoje Femina-35 tabletėje yra 2 mg ciproterono acetato ir 35 mcg (0,035mg) etinilestradiolo.
va galiu ir as pasidalinti femmine 35 gerimo patirtimi geriu 2 menesius kolkas, bet seip visai patinka jokio salutinio povekio nebuvo o del svorio tai kazinau gla apetitas truputi padidejo..bet gal cia seip nes pas mane bangom buna..na kolkas viskas okay

sveikos, na as irgi priklausaujusu buriui, tik va man vienas klausimelis kilo, kai isgeriau pirmaja pakote, po 4dienu prasidejo menesines ir jos jau tesiasi 8-9 dienas, anksciau niekad taip nera buve, jau pradejau vartot anta pakuote, bet vis tiek kazkaip neramu, cia kazin koks salutinis poveikis gal?Na zinoma tos menesines nera tokios normalios, dabar greiciau tokios kraujingos isskyros, bet dieninio ikloto neuztektu.... Gal kam taip buvo?
QUOTE(ad23 @ 2006 02 16, 20:03)
sveikos, na as irgi priklausaujusu buriui, tik va man vienas klausimelis kilo, kai isgeriau pirmaja pakote, po 4dienu prasidejo menesines ir jos jau tesiasi 8-9 dienas, anksciau niekad taip nera buve, jau pradejau vartot anta pakuote, bet vis tiek kazkaip neramu, cia kazin koks salutinis poveikis gal?Na zinoma tos menesines nera tokios normalios, dabar greiciau tokios kraujingos isskyros, bet dieninio ikloto neuztektu.... Gal kam taip buvo?
Man buvo taip vieną mėnesį, kai po metų pertraukos vėl pradėjau gert šiuos vaistus.(t.y. metus aplamai nenaudojau jokių kontraceptikų). Gydytoja sakė, kad atseit man jie per silpni , užtat taip darosi ir davė Harmonete (dykai). Išgėriau pakuotę ir vėl grįžau prie Femina. Daugiau jokių blogybių nebuvo.
Aš jau tris metus geriu Diane 35. Svorio priaugau apie 4 kg, labai skauda galvą. Kiek žinau Diane šalutinis poveikis gali būti galvos skausmai. Gydytojai pripažino migrena, bet gal tikrai čia tik šalutinis Diane poveikis. Bet nuo spuogų tai man nepakeičiama priemonė. Bandžiau nutraukti, tai paskui per tris mėnesius vos viskas susitvarkė. Iš bėrę buvo dar baisiau. Sesuo pasiūlė naudoti Janine, bet man jie nepatiko nes jeigu užmiršti nors diena išgerti, tai iš karto parlekia raudonieji (bent jau man). Pasikankinau porą mėnesių ir vėl grįžau prie Diane. O kaip dėl Femina 35, ar nėra šalutinio poveikio ( svoris čia ne pats baisiausias šalutinis poveikis, galvos skausmas - tai nepakeliama, kai akyse net juoda)? Beje, o kokia jų kaina?

QUOTE(dekr @ 2006 03 15, 09:18)
Beje, o kokia jų kaina? 

Femine žymiai pigesnės, kažkur apie 10 litų, tai ir buvo priežastis kodėl nuo Diane prie jų perėjau. Esu prieš kontraceptikus, geriu tik gydymo sumetimais, tai tikrai nesiruošiu atiduoti 33 litus į mėnesį už kontraceptikus. Femine man visai gerai

Man Femina - 35 patys pirmieji kontraceptikai
Vartoju antras menuo ir kol kas patinka, tikiuosi ir toliau taip draugausim
Tik va, spuogus tai nelabai naikina, bet dar laukiu ir tikiuosi. Tiesa, svorio nepriaugau, jokiu blogumu nebuvo ir veido oda skaisteja po truputeli.
O del apetito - visada ji puiku turejau, tai pokyciu nepastebejau